LUKY-007 Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no moje opierky hrkaju vsecky 3.. fakt dobra hrkalka, majko fakt to nema vplyv na funkcnost..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Imri Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Když ráno vyjíždín z garáže na kostky tak slyším nějaké pazvuky asi od zadních dveří. Při jízdě slyším takové jemné cvrlikání z oblasti budíků. Nově se objevilo hlasité drnčení přístrojovky, horního plata v levém rohu. Při určitých nízkých otáčkách motoru se rezonance přenese do interieru a drnčí to, nebo při přejíždění nerovností. Když na horní plato položím ruku drnčení přestane. Nevím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 no moje opierky hrkaju vsecky 3.. fakt dobra hrkalka,majko fakt to nema vplyv na funkcnost..? U mna asi nie, mne to este 2 klipy drzia, ale na druhom roomstri su vsetky 4 ks v .... a tam veru neviem. Asi vyrobna vada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Při jízdě slyším takové jemné cvrlikání z oblasti budíků. Ja to pocujem aj pri stati, ked jemne krutim volantom, podla nemeckeho fora tam treba nieco streknut pod volantom,ale zatial neviem ako ide dole kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoliver Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 co se tam ma striknout, ten dekl drzi vpasovanej do sebe na 1 sroubu.... taky mi tam obcas lupne....pod volantem... a navic mi v rohu vpredu pred spolujezdcem porad neco ševelí....jako by to delala ta pěna, o kterou naráží palubka - jeji volnej konec horního deklu - u predniho skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Tak jsem včera přišel na další zdroj nepříjemných zvuků. Stalo se jím levé zadní sedadlo. Při nasedání či jakémkoliv jiném pohybu sedák vrže jak stará pohovka. Fakt nepříjemný. Jestli se s tím už někdo setkal a ví co s tím, tak budu velice rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Václav: Riešil som na Fabii - skúšal som streknúť nejaké teflónové mazivo medzi molitan a spodnú kovovú kostru, pomohlo to len na chvíľu. Nakoniec som to poriešil tak, že som na miesta, kde sa molitan naspodu dotýka tej kovovej konštrukcie, nalepil kusy igelitu a je po probléme. Inak bacha, najpv odskúšať vkladaný materiál - niektoré molitany, s ktorými som robil pokusy vrzali ešte viac, než tá pôvodná pena v sedadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Václav: Riešil som na Fabii - skúšal som streknúť nejaké teflónové mazivo medzi molitan a spodnú kovovú kostru, pomohlo to len na chvíľu. Nakoniec som to poriešil tak, že som na miesta, kde sa molitan naspodu dotýka tej kovovej konštrukcie, nalepil kusy igelitu a je po probléme. Inak bacha, najpv odskúšať vkladaný materiál - niektoré molitany, s ktorými som robil pokusy vrzali ešte viac, než tá pôvodná pena v sedadle Igelit určitě vyzkouším, zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak já přispěju taky trochou do mlýna. Mě vrzalo zadní odkládací plato, vrzalo a klepalo. Zajel jsem do servisu a odstranění závady spočívalo v lehkém namáznutí vodících čepů zadního plata. A je klid. Těmi vodícími čepy máš na mysli co? Je to jenom u Roomstera nebo také u Fabie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skandyman Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 aj ja mam cvrčkov aspon nejake to zviera v rodine asi to bude sposobene tvrdsim podvozkom ze sa to az tak prejavuje. Cvrcka pocujem z vrchnej odkladacej schranky no neviem z kade presne lebo som zistil ze aj ked je otvorena tak to robi, a myslel som si ze to ide z praveho vyduchu z klimi no to asi nebude ono lebo tu som mal vybratu a robilo to stale viete dat nejaky podrobnejsi navod ako a kde nalepit tu penu na vrchnej odkladacej schranke, nejako viac fotiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Rád bych se zeptal,zda se s tím někdo nesetkal,když zařadím spátečku a začnu couvat a mám to v nižšich otáčkách tak se mi uplně roztřepe celá palubovka ale jako tak,že to vidím normálně pouhým okem. A pak to hned přestane,ale proč se tak rozvybruje,roztřepe? Má to i někdo jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.