TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Přestal mi chhodit display, některé části nesvítí. Vyndal jsem ho ven a kuchnul. Ale teď na co se zaměřit? Nesvítí mi, respektive jen částečně, levá půlka(blíž řidiči). Odborníci, prosím o pomoc, co s tím teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 (editace) Už jsem rozkuchal i ten Plechovej bazmek, ale celkem tam nic není. Tak co včíl? Editováno: 13. Prosinec 2006, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Co to je za stroj to sem ještě neviděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Co to je za stroj to sem ještě neviděl? A4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 blbne ten vedle čudlíku AUTO. Nejdřív zmizely některé části číslic teploty, teď už zmiznul i symbol ofuku oken. Jinak vše normálně funguje, jen to zobrazování je na pikaču u toho jednoho displaye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 co je mezi displejem a plošnákem ? guma nebo dráty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 (editace) aha sme zároveň zkus to opatrně otřít lihem (dosedací plochy) dej do auta a při zaplém jemně zatlač na displei jestli se simboly objeví Editováno: 13. Prosinec 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 otři i pod gumou přímo na displei (vytáhni gumu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 možu tu gumu odtrhnout? Vypadá jako nalepená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 většinou je líplá jen časem ale na 100% to nevím tuto starou A4 jsem ještě nerozdělával zkus očistit jen tu jednu stranu a a jestli to nepomůže tak zkus počkat jestli někdo poitvrdí odlepení od displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 většinou je líplá jen časem ale na 100% to nevímtuto starou A4 jsem ještě nerozdělával zkus očistit jen tu jednu stranu a a jestli to nepomůže tak zkus počkat jestli někdo poitvrdí odlepení od displeje no právě tam jak je to nalepený na tom skle to vypadá, že tam je zateklý nějaký bordel. Jak na to koukám, tak to podle mně vzniklo v létě, když jsem dal auto vyčistit a právě tam asi zatekl nějaký humáč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 no kontakty na displei je většinou napařená vrstva uhlíku tak by to mohlo něco vydržet zkus to z boku navlhčit lihem jestli se to neodlepí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 takže pohoda, risknul jsem to odlepit a šlo to. Ta guma byla jen letama přilepená. Velmi opatrně jsem to kývavými pohyby odlepil, vyčistil a klima už je zase v kupě. Za chvílu to du namontit do auta, tak su svědav jestli se to bude vrtět jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Jo, chce to očistit, zkusit, potom odlepit! Jak to utrhneš, tak je to na zahození. Ta guma snese hodně, ale ty pásky na skle jsou choulostivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 kujva, du kuchat znova, nic se nezměnilo. Bylo to teda evidentně mastné, ale asi tam eště mastnota zůstala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 tak ani druhý pokus nic. Furt stejné. Tak teď nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 šlo by přehodit displeje mezi sebou ? aby jsi vyloučil chybu displeje /procesoru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 šlo by přehodit displeje mezi sebou ? aby jsi vyloučil chybu displeje /procesoru ? Po třech rozborkách-sborkách nic. Poslední rozborka byla s tchánem, kterej překontroloval komplet veškerý vedení. Nic nenašel. Přehodit displaye, to jako že to mám otočit? Jeden je větší a jeden menší, ale co to udělá, když se to otočí si netroufnu odhadnout. Neodpálím tím něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 šlo by přehodit displeje mezi sebou ? aby jsi vyloučil chybu displeje /procesoru ? Po třech rozborkách-sborkách nic. Poslední rozborka byla s tchánem, kterej překontroloval komplet veškerý vedení. Nic nenašel. Přehodit displaye, to jako že to mám otočit? Jeden je větší a jeden menší, ale co to udělá, když se to otočí si netroufnu odhadnout. Neodpálím tím něco? Je to jedno sklo a jen je rámečkem rozdělený na 2 displaye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 áá tak nic zapoměn na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Proměřit se to prej nedá, to by se prej měřákem co má odpálilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.