Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak vymena ziaroviek, to nebola...dorabal som osvetlenie v spatnych zrkadlach a pokial po tom vazne netuzite tak kaslite na to :) dostat kabel do spatneho da pekne zabrat, Ako zapojenie sa mi osvedcilo napojit to priamo na osvetlenie interieru (stropne) takze po odomknuti sa to pekne rozsvieti.

Vloženo

len ide o to, ze v mojej octavii to z vyroby nebolo a nemalo som tam ani spatne s pripravou na tuto funkciu takze preto hovorim ze nebolo take jednoduche si tie spatne na to upravit, natiahnut tam kabelaz......

Vloženo

Tak to jo! Ale plně to chápu, taky jsem kdysi dodělával na Passata B5 zrcátka s vestavěným blikačem a osvětlením nástupního prostoru a byl to slušnej porod = rozdělávka auta. Ale stálo to za to! 

post-3116-0-72614300-1361478575_thumb.jp

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Potřeboval bych poradit, na jakém PINu je ve svorkovnici od FL zrcátek signál pro blinkr a na kterých jsou kablíky k motůrku co přiklápí zrcátko k autu. Můžete mi někdo poradit?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Hoj, chci se zeptat na nefunkční osvětlení nástupního prostoru u spolujezdce.

žárovka OK, nesvítí ani lampička ve dveřích (červeno-bílá) žárovka taky OK.

Poradíte prosím někdo čím to je?

Díky

Vloženo

Když otevřu dveře, tak se kontrolka na palubce rozsvítí. Pojistky všechny taky OK. Koukal jsem na kabely v gumové ochraně, zda nejsou dolámané, ale taky vše OK.

kol100 

• o 4 týdny později...
Vloženo

Prosim Vás můžete mi někdo podrobněji poradit s osvětlením v zrcátkách u předfaceliftu?Blikače s osvětlením jsem sehnal prý by se to mělo zapojit do dveřních jednotek a nakódovat.Můžete my prosim někdo poradit?Předem moc děkuji

• o 2 měsíce později...
Vloženo

zdravím do pléna.

mám zájem si udělat tuto vychytávku. Jenže... je možné mi odpovědět na tyto otázky?

-jak zjistím, zda mé vozidlo bude umět nasvěcovat prostor, když aktuálně teď nenasvěcuje... není vybaveno nasvěcováním (okta II 2005, 1.9tdi, 4x4) mám v zrcátku jen blinkr

-bude stačit pouze nakoupit ty věci k nasvětlování (plast zrcátka a zdroj světla s kabelem)?

-kam by jsem měl napojit kabel od světelného zdroje

-pomohl by mi nějaký fotonávod, neboť to nechci podělat

- pokud jsem na něco zapomněl, tak bych byl rád o doplnění.

díky všem....

• o 2 týdny později...
Vloženo

Jde to v klidu dodelat koupis spodek zrcátek tusim neco kolem 600 Kč za kus mozna vice uz si nepamatuji kolik presne stali a natahnes kabely do svorkovnice ve dverich zkusim pohledat navod ale nic to opravddu neni

• o 1 rok později...
Vloženo

Chalani, prosím vás už asi dve hodiny pozerám fórum, aby som vyriešil môj problém, témy o tomto som našiel, ale nikde som nič konkrétne o tom nevidel. 

Potreboval by som si dorobiť OSVETLENIE NÁSTUPNÉHO PRIESTORU do spätných zrkadiel. Tie sklá do spätných už mám objednané, ale potreboval by som vedieť čo ešte všetko k tomu treba, aby som to rozbehal tak, aby to fungovalo ako originál. ( Kde to napojiť, treba to aj nakódovať atď.)

Budem vďačný za každú radu. :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...