SkodaRapid Vloženo 2. Května Sdílet Vloženo 2. Května a taky 2.0 TSI 195kw o 90 000 Kč dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilox Vloženo Neděle v 15:32 Sdílet Vloženo Neděle v 15:32 Konečně pevný termín výroby 20. týden , úterý , 13.5. 🙂 ( Superb Combi, Sportline Grey iV) tak jen doufat, že vše bude jak má a co nejdříve svezou do Prahy. Ježdění s Pluginem bude pro mě novinka, ale těším se na to🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo včera v 08:32 Sdílet Vloženo včera v 08:32 Věděl by někdo, kdy se nabíhá na nový modelový rok do výroby? V tomto případě, kdy se naběhne na MR 2026? Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo včera v 14:35 Sdílet Vloženo včera v 14:35 (editace) mám termín 16.5. tedy nyní v pátek, tak jsem zvědav, kdy bude doma... nový modelový rok je ještě brzy, ještě bude mezidobí, tedy modelová péče, která by měla být začátkem června... Editováno: včera v 14:36, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami V 22. 4. 2025 na 13:24, Kudas napsal: Ale ja nemyslel svítit nad auto přede mnou. Ja se bavím o vykreslení auta, které jede přede mnou, tím stylem, že mi to vykresluje na můj vkus až moc velký kužel. Zůstane spousta neosvětleného prostoru na cestě. Přešel jsem z s3 bi-xenon, který uměl vystínovat, tak jsem asi čekal větší rozdíl. Bixenon neuměl vystínovat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami V 2. 5. 2025 na 8:35, SkodaRapid napsal: a taky 2.0 TSI 195kw o 90 000 Kč dražší. Vypadá to, že čím vyšší emise, tím větší zdražení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami před 9 minutami, mito7 napsal: Bixenon neuměl vystínovat. Když pominu to, že se tady bixenony neřeší, tak nemáš pravdu. Prvně si o tom něco zjisti. Některé mohly mít vystiňování. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami Přesně tak. A pokud by to takhle nestačilo, tady je i důkaz v podobě videa: Nová ŠKODA Superb - Light Assist (youtube.com). A tímto bych diskuzi o starší generaci v tomto tématu ukončil. Tento typ světel se S4 v žádné výbavové verzi netýká. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.