petr.podzimek Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Ahoj, Mám na O4 18" kola Luxon na zimu a z výroby 19" kola Becrux na léto. Za poslední měsíc na 18" kolech mi za jízdy uletěly 4 krytky šroubů, dokonce jsem asi slyšel bouchnutí jak odlétly. Zatímco na těch 19" za 9 měsíců mi neuletěla ani jedna. Jakto? Je to tvarem kol? Jde tomu nějak zabránit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Jednu už na origo 19" od loňska taky postrádám, ale nějak jsem nezjišťoval příčinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Na předchozí O4 RS jsem jich taky pár poztrácel, nikde ne za jízdy, ale vždy po tom, co jsem si vapkou umýval auto. Ty krytky šly nasazovat a sundavat hrozně snadno, až jsem se divil. U předchozích aut měly větší odpor. U aktuální RS zatím bez problému. Možná špatná (rozměrově větší) šarže krytů? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Môžem potvrdiť, že krytky vypadnú po umývaní kolies wapkou. Buď ich hneď "odfúkne" alebo sa uvolnia a potom ich za jazdy stratíte. Ja si ich od poslednej skúsenosti, kedy mi pri umývaní wapkou odletela minimálne jedna krytka z každého kolesa, vždy pozatláčam, aby boli nasadené na doraz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 12. Února Autor Sdílet Vloženo 12. Února Na zahraničních fórech jsem viděl, že dávají do té krytky "tape" dovnitř krytka, ale to tam ta krytka nejde vůbec nasadit. Dále jsem četl, že to někdo ty šrouby maže. To se mi nezdá, že by namazání šroubu zabránilo "odfouknutí" krytky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Pokud by to byla třeba větší vrstva vazelíny, tak ta tu krytku podrží. Nejlepší je asi z vnitřní strany krytky dát pár proužků elektrikářské pásky. Taky už sem jich pár ztratil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Února Sdílet Vloženo 17. Února Spatna sarza/seria krytiek....tiez som ich na rucnej umyvarke par postracal na Scale... Niektore sli fakt dole a hore uplne lahko....pomohla az kupa novych,casom by som ich postracal vsetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Února Sdílet Vloženo 17. Února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 27. Února Sdílet Vloženo 27. Února Máš pravdu. Kúpil som si novú sadu, ktorá na skrutkách drží o poznanie lepšie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 12. Března Autor Sdílet Vloženo 12. Března Tak dneska rekord. Při cca 20 km cestě do 90 km/h mi odletěly 3 z předního kola 😔😔😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.