Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zajímalo by mě jestli jste někdo řešil přídavný olejový odlučovač, takzvaný Oil Catch Can/Tank. Nemám v plánu dělat na 1.4 nějaký výkonový tuning. Ale tenhle odlučovač mi připadá jako dobrá investice, která snižuje množství bordelu v sání. Nevíte jestli existuje nějaký kit konkrétně pro tento motor? Uvítám i vaše názory. PCV ventil bych chtěl zachovat a mezi něj a sání právě umístit OCT.

Vloženo (editace)

Co se dívám není to nic levného. Podle mého názoru už je lepší si rovnou instalovat H2i, které ti udrží jak sání tak výfukové potrubí čisté díky vodíku a možná i nepatrně zlepší spotřebu...

https://h2i.cz/

Editováno: , autor: informator
Vloženo

Jsou to dva rozdílné produktu. Oct běžně stojí kolem 5000. Každopádně h2i mě zaujalo, ale nejsem přesvědčenej, že vodík je dobrá cesta.

Vloženo

k cisteni pomoci H2 neni nikde nezavisly clanek s kladnym hodnocenim.   Do hlinikovyho motoru bych to , natrvalo, nezavadel ani nahodou. Teplota horeni H2 je uplne jinde... Cisteni  na miste, prosim, vyzkouset se to mu,a le nikde nevidim nezavisly kladny reference. Pouze u tech, kteri to prodavaji nebo provadeji. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...