Přejít na obsah

SNÍŽENÍ AUTA

NOS

Doporučené příspěvky

stenly napsal:
Lewis: diki .... a mas super karu...mam doma casopis s tvojou karov.... dobru ju mas..

jj díky...

ted už je zase krapet jiná... prahy udělají hodně... kola jsem nechal na zimu a zítra vyndavám muziku... mám jinej volant a podobně... měl bych mít článek ještě na webu autotuning.cz takže až tam bude tak asi ibizu představím v lampárně... (protože jí hodit do sekce vaše fabia by bylo dost troufalé...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mate nekdo zkušenosti s temi to pružinami?Inter Alloy sportovní snížené pružiny Škoda FABIA - 1,0 / 1.4 / 1,4 16v - rok výroby 01/2000> -- snížení 35 mm nebo radeji dat tyhleWEITEC sportovní snížené pružiny Škoda Fabia typ (6Y) motor 1,0i - 1,4i 16V -- od roku výroby 3/00- ( snížení přední nápravy 35mm, zadní nápravy 35mm

Editováno: , autor: Leonin
Odkaz ke komentáři

Lewis napsal:
  stenly napsal:
Lewis: diki  .... a mas super karu...mam doma casopis s tvojou karov.... dobru ju mas..

jj díky...

ted už je zase krapet jiná... prahy udělají hodně... kola jsem nechal na zimu a zítra vyndavám muziku... mám jinej volant a podobně... měl bych mít článek ještě na webu autotuning.cz takže až tam bude tak asi ibizu představím v lampárně... (protože jí hodit do sekce vaše fabia by bylo dost troufalé...)

No tak to sa neviem dockat...len daj vediet ked ju budes predstavovat... :palec2::palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři

já mám seriové tlumiče a pružiny které to měli snížit o 50mm vpředu a 40mm vzadu... ale kleslo to jen o 45 vs 35... níž by to asi ani klesnout nemohlo... musel bych přestavět kostky stabíku... ale je to tvrdý jak svina... to je až moc... a asi i tlumiče trpí... doporučil bych 35/35 ale problém je že třeba weitec 35/35 klesne jen o 20/15

Odkaz ke komentáři

Lewis napsal:
já mám seriové tlumiče a pružiny které to měli snížit o 50mm vpředu a 40mm vzadu... ale kleslo to jen o 45 vs 35... níž by to asi ani klesnout nemohlo... musel bych přestavět kostky stabíku... ale je to tvrdý jak svina... to je až moc... a asi i tlumiče trpí... doporučil bych 35/35 ale problém je že třeba weitec 35/35 klesne jen o 20/15

nevim jak máš ná¨pravu řešenou, ale měla by bejt stejná s fábkou ne??, tak proč bys měl kuli kratším pružinám předělávat kosti stabiku?? to se snížením pružinou nemá co do činění ;)

Odkaz ke komentáři

Lewis napsal:
no podle mě to nepustí ten stabík víc než o 50mm... k podvozkům jako je KW nebo Weitec2 dávají nový kosti... kratší...

kratší kosti dávaj kvuli tomu aby šla matka s miskou sešroubovat níž(než je uchycení kosti na tlumiči-dá se tam pak i jiná uzká pružina a sešroubuješ to až za kolo) ;)

když dáš kratší pružinu k seriovímu tlumici tak stim nemá kost stabiku co dělat ;)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

pokuid to je do oruzmneho snizeni tak samozrejme nemusi byt nove tlumice je to jen a jen na vas

samozrejme ze s tlumicema je to lepsi ale ne nezbytne

vzdyt snizene pruziny na seriove tlumice nabizi uz i primo vyrobci aut (napriklůad VW) takze to rozhodne neni nic nebezpecneho

Odkaz ke komentáři

amogh napsal:
pokuid to je do oruzmneho snizeni tak samozrejme nemusi byt nove tlumice je to jen a jen na vas

samozrejme ze s tlumicema je to lepsi ale ne nezbytne

vzdyt snizene pruziny na seriove tlumice nabizi uz i primo vyrobci aut (napriklůad VW) takze to rozhodne neni nic nebezpecneho

naprosto souhlasím, mluvíme o snížení tak do -40mm

Odkaz ke komentáři

marvin napsal:
hlavně mají jinou charakteristiku.

Když podvozek, tak komplet.

... předpokládám, že když někdo dělá tuning, tak na nějakou tu korunu nehledí.

Absolutny suhlas -_-

Tak ci tak ti seriove tlmice daju pri znizenych strunach za chvilu papa :palec2:

Odkaz ke komentáři

napr supersport. teraz maju myslim aj nejake zlavy u vas. hladaj na nete. maju aj -50/50. Nazory na ich kvalitu su ale rozne...

ja mam na fabke enzo -40/40. ale nekupoval som nove. inak coskoro budu volne...

Editováno: , autor: fabka
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...