Přejít na obsah

ASR

Majk

Doporučené příspěvky

ABS, ASR, ESP se prakticky dodelat neda ani pokud neco z toho uz mas. Respektive vse samozrejme jde, ale musel bys koupit hafo drahych dilu, prekopavat pul auta a zrovna ASR neni nic tak potrebneho, kvuli kteremu by stalo za to vyhodit 40tis. z okna. Ja ho v aute mam a prinos je prakticky nulovy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud máš ABS MK60-to se dávalo myslím od roku 99 tak ASR jde dodělat docela jednoduše.přehodíš jednotku,natáhneš 4 dráty a je to.Dělal to Vaša a já se na to chastám v Gofu IV.ESP už je složitější,ale i to jde.Měl jsem na to vše potřebné,ale octu jsem prodal a tak jsem to dal kámošovi a ten to za dva dny předělal

Odkaz ke komentáři

ABS, ASR, ESP se prakticky dodelat neda ani pokud neco z toho uz mas. Respektive vse samozrejme jde, ale musel bys koupit hafo drahych dilu, prekopavat pul auta a zrovna ASR neni nic tak potrebneho, kvuli kteremu by stalo za to vyhodit 40tis. z okna. Ja ho v aute mam a prinos je prakticky nulovy.

Nevim, nevim, ale ja to ASR nemit tak za deste a snehu muzu nechat slepici v garazi ;)

Odkaz ke komentáři

Souhlas.Když jsem se chtěl vyhrabat,taky jsem ho musel vypnout.On spíš pomáhá v situacích,o kterých ani nevíš nebo nečekáš.Já mám v Supu i ESP a jak teď napadl sníh,tak jsem navštívil velký prázdný parking a snažil jsem se auto dostat do smyku a nešlo.Bylo to super,ale zase se s tím nedalo vyblbnou

Odkaz ke komentáři

Souhlas.Když jsem se chtěl vyhrabat,taky jsem ho musel vypnout.On spíš pomáhá v situacích,o kterých ani nevíš nebo nečekáš.Já mám v Supu i ESP a jak teď napadl sníh,tak jsem navštívil velký prázdný parking a snažil jsem se auto dostat do smyku a nešlo.Bylo to super,ale zase se s tím nedalo vyblbnou

presne tak, vloni jsem si chtěl zablbnout s O1 (ma to uplne vse) na Mimonskym letisti a stalo to za prd, neslo to urvat <_<

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Dobrý. Chtěl jsem se zeptat,jestli tady někdo nema zkušenosti s doděláváním ASR. Mám možnost koupit ASR z modelu po faceliftu a chtěl bych ho dát do své fábie rok 2000...jestli to neco znamena,tak motor 1.4 16V. Prosím poraďte,popř. popište co a jak...jsem rád za jakoukoli reakci a radu!! ;)

Odkaz ke komentáři

Dobrý. Chtěl jsem se zeptat,jestli tady někdo nema zkušenosti s doděláváním ASR. Mám možnost koupit ASR z modelu po faceliftu a chtěl bych ho dát do své fábie rok 2000...jestli to neco znamena,tak motor 1.4 16V. Prosím poraďte,popř. popište co a jak...jsem rád za jakoukoli reakci a radu!! ;)

pár lidem u pasatů se to podařilo nevím jak u fabie.....každopádně doufám že máš alespon ABS.Protože montovat ABS+ASR se fakt nevyplatí.

zde se to probíralo: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33750

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17594

Editováno: , autor: Tonny
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...