Majk Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Dá se dodělat ASR,mám ABS.Myslím že ASR využívá čidla od ABS takže by to snad mohlo jít.Pokud se pletu tak mě opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Už sa to tu riešilo, hľadaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 ABS, ASR, ESP se prakticky dodelat neda ani pokud neco z toho uz mas. Respektive vse samozrejme jde, ale musel bys koupit hafo drahych dilu, prekopavat pul auta a zrovna ASR neni nic tak potrebneho, kvuli kteremu by stalo za to vyhodit 40tis. z okna. Ja ho v aute mam a prinos je prakticky nulovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 pokud máš ABS MK60-to se dávalo myslím od roku 99 tak ASR jde dodělat docela jednoduše.přehodíš jednotku,natáhneš 4 dráty a je to.Dělal to Vaša a já se na to chastám v Gofu IV.ESP už je složitější,ale i to jde.Měl jsem na to vše potřebné,ale octu jsem prodal a tak jsem to dal kámošovi a ten to za dva dny předělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Nerobi ASR aj nejaky zasah do diferencialu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 makov: Pokud neni spojene s EDS, tak nerobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 ASR ne,to dělá EBD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 1. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Stačí tedy vyměnit řídící jednotku ABS za jednotku ABS/ASR a zapojit tlačítko vypínače ASR,nebo to není tak jednoduché? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 ABS, ASR, ESP se prakticky dodelat neda ani pokud neco z toho uz mas. Respektive vse samozrejme jde, ale musel bys koupit hafo drahych dilu, prekopavat pul auta a zrovna ASR neni nic tak potrebneho, kvuli kteremu by stalo za to vyhodit 40tis. z okna. Ja ho v aute mam a prinos je prakticky nulovy. Nevim, nevim, ale ja to ASR nemit tak za deste a snehu muzu nechat slepici v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 No uprimne, ASR je prima, kdyz ho mas z vyroby, ale za dodatecnou montaz podle me rozhodne nestoji. Jina vec je ESP, ale tady je dodatecna montaz mnohem mnohem narocnejsi (i financne). Grygy: U RS je to pochopitelny, proto ho ma z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 No ja ho mam u 2.0 taky z vyroby a kdyz jsem se od nekud nemohl vyhrabat tak vzdycky pomohlo ho vypnout. Ale pripoustim, ze nekdy nekomu muze nekde i pomoct teoreticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Souhlas.Když jsem se chtěl vyhrabat,taky jsem ho musel vypnout.On spíš pomáhá v situacích,o kterých ani nevíš nebo nečekáš.Já mám v Supu i ESP a jak teď napadl sníh,tak jsem navštívil velký prázdný parking a snažil jsem se auto dostat do smyku a nešlo.Bylo to super,ale zase se s tím nedalo vyblbnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Souhlas.Když jsem se chtěl vyhrabat,taky jsem ho musel vypnout.On spíš pomáhá v situacích,o kterých ani nevíš nebo nečekáš.Já mám v Supu i ESP a jak teď napadl sníh,tak jsem navštívil velký prázdný parking a snažil jsem se auto dostat do smyku a nešlo.Bylo to super,ale zase se s tím nedalo vyblbnou presne tak, vloni jsem si chtěl zablbnout s O1 (ma to uplne vse) na Mimonskym letisti a stalo to za prd, neslo to urvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dany1788 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Dobrý. Chtěl jsem se zeptat,jestli tady někdo nema zkušenosti s doděláváním ASR. Mám možnost koupit ASR z modelu po faceliftu a chtěl bych ho dát do své fábie rok 2000...jestli to neco znamena,tak motor 1.4 16V. Prosím poraďte,popř. popište co a jak...jsem rád za jakoukoli reakci a radu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 (editace) Dobrý. Chtěl jsem se zeptat,jestli tady někdo nema zkušenosti s doděláváním ASR. Mám možnost koupit ASR z modelu po faceliftu a chtěl bych ho dát do své fábie rok 2000...jestli to neco znamena,tak motor 1.4 16V. Prosím poraďte,popř. popište co a jak...jsem rád za jakoukoli reakci a radu!! pár lidem u pasatů se to podařilo nevím jak u fabie.....každopádně doufám že máš alespon ABS.Protože montovat ABS+ASR se fakt nevyplatí. zde se to probíralo: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33750 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17594 Editováno: 23. leden 2008, autor: Tonny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dany1788 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 pár lidem u pasatů se to podařilo nevím jak u fabie.....každopádně doufám že máš alespon ABS.Protože montovat ABS+ASR se fakt nevyplatí.zde se to probíralo: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33750 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17594 Sorry,zapomel jsem napsat,že ABS mám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Vždyť ESP jde vypnout. Tak proč by to nešlo si zablbnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Technické info - zlúčil som 2 témy o dorábke ASR, pokračujte v tejto jednej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 tak sa vratme k tomu podstatnemu. mama abs a chcem asr, zozeniem cudlik asr a zozeniem jednotku abs/asr. ako to vyzera a co este dalej zhanam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 el schema aby sis mohl podle nej natahat draty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.