Lukas5 Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ahoj Prosim vsechny z Brna a okoli, aby se podelili se svymi zkusenostmi s autorizovanymi servisi Skoda v Brne. Ktery byste doporucili a ktery naopak nedoporucujete? Vsem moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Tak v Brně nevím, ale jezdím do Pohořelic do Autoservis Kurimai a max spokojenost Teda využívám jejich služby zatím jen v rámci pravidelných servisních prohlídek, víc jsem nepotřeboval (ťuk ťuk na dřevo), ale říkám, max. spokojenost-od dodržování dohodnutých termínů přes možnost být u toho až po pohodové kluky, co tam dělají. Teď když jsem tam byl naposled, tak mi měli měnit i brzdovou kap., mechoš na to zapomněl, došlo se na to až téměř při placení, auto znovu na dílnu a jako satisfakci jsem dostal takový ten bazmek na zacvaknutí víka loketky zdarma-já to chtěl koupit a vedoucí z dílny povídá u pokladny "pán to má gratis"-já vím, je to blbinka za cca 50-60Kč, ale takový přístup prostě potěší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 AhojProsim vsechny z Brna a okoli, aby se podelili se svymi zkusenostmi s autorizovanymi servisi Skoda v Brne. Ktery byste doporucili a ktery naopak nedoporucujete? Vsem moc diky Autocentruk KEI - Vinohrady - zkusenost spatna, pri pravidelne prohlidce neudelali skoro nic, olej prelili, nevsimli si prasklou hadici sani vzduchu, ktera byla dochrstana od oleje, odhadovana cena byla 4 vyssi nez skutecna, pri dotazu na problem s ukazatelem teploty vody okamzite chteli menit termostat bez uvazovani o cidlu teploty... atd. Zrejme maji prilis zakazniku. AZ Servis - zatim jsem tam byl 2x a spokojenost, nevyhodou je horsi dostupnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 mam kamarada v Automedii na Lesné... kdyžtak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas5 Vloženo 1. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2007 mam kamarada v Automedii na Lesné... kdyžtak PM Cau, co to znamena PM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas5 Vloženo 1. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Tak v Brně nevím, ale jezdím do Pohořelic do Autoservis Kurimai a max spokojenost Teda využívám jejich služby zatím jen v rámci pravidelných servisních prohlídek, víc jsem nepotřeboval (ťuk ťuk na dřevo), ale říkám, max. spokojenost-od dodržování dohodnutých termínů přes možnost být u toho až po pohodové kluky, co tam dělají. Teď když jsem tam byl naposled, tak mi měli měnit i brzdovou kap., mechoš na to zapomněl, došlo se na to až téměř při placení, auto znovu na dílnu a jako satisfakci jsem dostal takový ten bazmek na zacvaknutí víka loketky zdarma-já to chtěl koupit a vedoucí z dílny povídá u pokladny "pán to má gratis"-já vím, je to blbinka za cca 50-60Kč, ale takový přístup prostě potěší... A je to autorizovany servis skoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 V AZ servisu sem taky byl asi dvakrat a spokojenost,ale cena za výměnu rozvodů byla vysoká (17000) tak sem ještě hledal a kamoš mě poradil servis ve Velké Bíteši (horácké autodružstvo,taky autorizovaný servis) a tam mě nabídli cenu od 9000 do 13000 podle výrobce rozvodové sady a taky bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 mam kamarada v Automedii na Lesné... kdyžtak PM Cau, co to znamena PM? soukromá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 taky jezdím do Pohořelic, spokojenost, je to Škoda servis, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Autosalon HORA CZ a.s. Štouračova 1a 635 00 Brno Během 15 minut identifikována závada, kterou nedokázaly dát dohromady 2 servisy v Praze. Oprava do 48 h, náhradní vozidlo atd. Velká spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Autosalon HORA CZ a.s.Štouračova 1a 635 00 Brno Během 15 minut identifikována závada, kterou nedokázaly dát dohromady 2 servisy v Praze. Oprava do 48 h, náhradní vozidlo atd. Velká spokojenost. Jen tak pro zajímavost - o jakou závadu se jednalo,že si v práglu nevěděli rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.