Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec. prosím o radu, kde se nechají koupit gumové koberečky na Octavii. Mám na mysli takové ty vaničky, z kterých se nechá snadno ten bordel vylít. Našel jsem na Fabii a na Felicii, ale na Octavii ani prd. Díky za radu B)

Vloženo (editace)
Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu.

tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec)

DCC309001.jpg

Editováno: , autor: Tunak
Vloženo
Kupoval jsem original, sedi to jak prdel na nocnik a vyska lemu je podle mne dostatecna. Cenovka je 577 Kc v kazdem autorizovanem servisu.

tuto sadu mam aj ja, ale tie lem nemaju, teda maju ale asi 0,5cm (jedna sa o ten vrchny koberec)

DCC309001.jpg

Kdyby je tak prodavali samostatne. Kazdy prece nepotrebuje ve stejnou dobu celou sadu.

Snad by se i dalo rict, ze je to vazany prodej :angry:

Vloženo

mas pravdu, mohli to predavat po kusoch, najskor sa presucha ten u vodica. ostatne som mal ako nove. teraz mam taky "inovovany" typ /cierny/ a tam sa u vodica poodtrhali take male gumene vycnelky hned v prvom tyzdni pouzivania. predtym som mal sede /MR 98 ;) / a tam tie vystupky neboli.

Vloženo
Mám origo koupeno ve Škodovce a výška lemu je 5 cm -dostačující a je to na O1

Tak jsem byl včera v servisu a tam mi řekly, že se do O1 dávaly koberce bez lemu (8mm nepovažuju za lem) A nabízel mi gumové a gumotextilní... tak nevim <_<

Vloženo

Tak jsem byl včera v servisu a tam mi řekly, že se do O1 dávaly koberce bez lemu (8mm nepovažuju za lem) A nabízel mi gumové a gumotextilní... tak nevim <_<

presne s tebou suhlasim, to nie je lem na zachytenie bordelu v zime

Vloženo

presne s tebou suhlasim, to nie je lem na zachytenie bordelu v zime

Je to rantl, ale nízkej :D

• o 4 týdny později...
Vloženo

DCC309001.jpg

Kdyby je tak prodavali samostatne. Kazdy prece nepotrebuje ve stejnou dobu celou sadu.

Takže tyto originální koberce vyrábí firma ZPV Rožnov pod Radhtěm(mají i logo na zadní straně).Byl jsem tam osobně tento týden,protože sháním také ten u řidiče a vedoucí mi řekl, že ikdyž je vyrábí pro Boleslav, tak mi je nemohou prodat.Výrobní mašinu prý vlastní Boleslav a mám si je koupit u nich.Oni je nemohou prodat. A to jsem ho dost lámal,takže zbývá jenom Škoda nebo bouračka. :fakac:

Vloženo

DCC309001.jpg

Takže tyto originální koberce vyrábí firma ZPV Rožnov pod Radhtěm(mají i logo na zadní straně).Byl jsem tam osobně tento týden,protože sháním také ten u řidiče a vedoucí mi řekl, že ikdyž je vyrábí pro Boleslav, tak mi je nemohou prodat.Výrobní mašinu prý vlastní Boleslav a mám si je koupit u nich.Oni je nemohou prodat. A to jsem ho dost lámal,takže zbývá jenom Škoda nebo bouračka. :fakac:

ale v Skodovke sa asi neda kupit len 1 koberec, napr. u vodica - tan sa zvycajne znici ako prvy. predava sa len cela sada 4ks, zvlast je len do kufra.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...