Leden 17, 200718 r celkem Vám všem závidím já mám 1,4 MPI 50KW a víc než 155 km podle radaru gesik travisimo (147 tacho) mi to nejede a to za optimálních podmínek a ta moje klunkra nemá najeto ani 100000.....tak nevím jak to všichni dělají a hlavně Ti s těma 1,2 HTP
Leden 17, 200718 r li.ška: niektory majitelia tu pisu ze MPI 50kW sa da ist 180km/h. neuplatnoval si dochodcovsku jazdu s autom ze teraz nechce ist ? sem tam si mu pretiahol kostru ?
Leden 17, 200718 r je pravda, že jsem zastánce pomalejší jízdy ale sem tam se to snažím protáhnout..takže problém je někde jinde, těžko říci však ale kde...mechoši říkají že je vše ok tak nevím
Leden 17, 200718 r http://video.google.pl/videoplay?docid=6630818189661333833na 4 stupen to je min 1.0 motor, ne? teď vážně, je tu někdo kdo tomu věří? Jel jsem s nim=))) ty krávo , tak to víc info by nebylo? jinak k mému odhadu jen to, že jsem to pouštěl bez zvuku a nenapadlo mě sledovat pole otáčkoměru...proto 1.0 kaju se K tvemu odhadu v poho Ja bych napsal to same Je to 1.9TDI 100ps,vic uprav moc nevim, nechce rict, ale ma to navic vykuchane a v predu skorepiny, coz neni pro bezne uzivatele, ale zase jezdi za mnou z Warszawy nejakych 400km a vyleza z auta po svych a s usmevem Jinak posledne tam bylo na papire 184ps a kolem 370nm. Dal jiny IC a momentalne ma teplotu vzduchu kolem 45stupnu. Jinak nevim za kolik se jezdi sprinty , ale ma 13,6 na 400m.
Leden 18, 200718 r JInak tam ma turbo 150ps, trysky FRS,EGR out,IC na zakazku dole v narazniku a samo chipik a konečný výkon po těchto úpravách?
Leden 18, 200718 r grygy: no jo...no tady se nezavděčíš podle mě je to tím, že jsi neodpojil 4. válec a ten pak brzdil celej motor
Leden 18, 200718 r 4 rychlost, taky jsem to musel prubnout ale jo hezky ti jedze samochodzik .) co to mas ?Origo RS, Origo RS s chippem a dejlem, a nebo TDI v chippem a dejlem ala rs ?
Leden 18, 200718 r Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS Upraveno Leden 18, 200718 r od jogofogo
Leden 18, 200718 r Moje slapší HTPčko dá tak maximálně 155-160, ale k těmhle hodnotám už to leze opravdu hodně pomalu....vlastně už od těch 130 to nejni žádnej zázrak v akceleraci, ale co může člověk chtít o základní motorizace ne.
Leden 18, 200718 r Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS nemenovany pan: BYLZDE
Leden 18, 200718 r 4 rychlost, taky jsem to musel prubnout ale jo hezky ti jedze samochodzik .) co to mas ?Origo RS, Origo RS s chippem a dejlem, a nebo TDI v chippem a dejlem ala rs ? Dikes, toz muzem nekdy ve F-M dat s kurami kafco na Shelce=) RS s chipem, zrovna resim IC Upraveno Leden 18, 200718 r od Grygy
Leden 18, 200718 r Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS NAvic na tech zimnich plechacich v tom vetru clovek nad 150km/h skace z pruhu do pruhu
Leden 19, 200718 r 4 rychlost, taky jsem to musel prubnout ale jo hezky ti jedze samochodzik .) co to mas ?Origo RS, Origo RS s chippem a dejlem, a nebo TDI v chippem a dejlem ala rs ? Dikes, toz muzem nekdy ve F-M dat s kurami kafco na Shelce=) RS s chipem, zrovna resim IC Proc ne mam to do FM 10 km .-) Ale pres tyden jsem v Praze takze vikendy .))ja jsem pouze obycejny TDI s chipem .))
Leden 19, 200718 r Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS nemenovany pan: BYLZDE Co to meleš za blbosti zase?
Leden 19, 200718 r Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS nemenovany pan: BYLZDE houmr uz si trapny ja mi zato nemozem ze tvoja 1.4 16V neide 180 Km/h tvoj problem
Leden 19, 200718 r Proti te vichrici to moc netlaci No jo no veru tak moc to netlaci proti vetru Citace pana XXXX : "Nechci si vymejslet ale prave sem skousel na D1 proti vetru moji Fabku s motorizaci XXX a sla v pohode 199 a jeste by sla i vic, no uz sem videl ceduli PRAHA" CUS nemenovany pan: BYLZDE Co to meleš za blbosti zase? JASNE NEDAJ SA !!! Neboj urcite som nemyslel na teba ked som to pisal Upraveno Leden 19, 200718 r od jogofogo
Leden 19, 200718 r Grygy: a to tam ma ten chalan povodnu spojku a prevodovku? Ja som sa uz na 350Nm bal ist...
Leden 20, 200718 r tu je odkaz ktory si pozrite kde su nejake zaujimave vypocty. na 3 strane zacina fabia MPI 50kW http://www-ucjf.troja.mff.cuni.cz/~dolejsi...cka_energie.pdf
Leden 20, 200718 r fabka: Zatim jo, ale uz je po smrti, nedavno jsem mu daval kopmlet prevodovku z FRS a spojku tam pry bude davat ze Sharana, mel by to tam tento vikend nahazet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.