BombaMan Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami Zdravím, chci se zeptat. Mám Fabii 1, r.v 2000 výbava Comfort. Mám takovéto ovládání zrcátek a úplně nevím jestli tam mám i vyhřívání zrcátek. Soudím tak dle horního loga vyhřívaného skla. Děkuji a doufám že vlákno nebude předčasné uzamkuto jako posledně... 🫤 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Ak zlyhajú všetky možnosti, treba (stiahnuť a) kuknúť manuál: ..teda pokiaľ sa s tým niektorý z predchádzajúcich majiteľov nehral a nevymenil pôvodnú krytku so symbolmi za nejakú inú, ktorá tvojej výbave neprislúcha. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Podle krytky ano. Nastartuj motor, zapni vyhřívání zrcátka a dejchni na sklo. Jestliže je vyhřívaný, tak se okamžitě odmlží. Pak můžeš ještě vyndat sklo a kouknout jestli k němu vedou drátky. Ale můžeš si taky vydělat, když budeš nešikovnej a sklo ti praskne 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BombaMan Vloženo před 2 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 2 hodinami Super díky moc. O ničem nevím že by předchozí majitel měnil krytku. Ale zítra vyzkouším dle návodu od lucky.jack. Doteď jsem si myslel že tam není a dosud jsem neměl potřebu vyzkoušet ale vzhledem k tomu že se blíží zima, je dobrý tu funkci mít a vyzkoušet. Zítra vyzkouším a dám vědět 🙂👍 před 4 hodinami, brrrrm napsal: Ak zlyhajú všetky možnosti, treba (stiahnuť a) kuknúť manuál: ..teda pokiaľ sa s tým niektorý z predchádzajúcich majiteľov nehral a nevymenil pôvodnú krytku so symbolmi za nejakú inú, ktorá tvojej výbave neprislúcha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BombaMan Vloženo před 2 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 2 hodinami před 3 hodinami, lucky.jack napsal: Podle krytky ano. Nastartuj motor, zapni vyhřívání zrcátka a dejchni na sklo. Jestliže je vyhřívaný, tak se okamžitě odmlží. Pak můžeš ještě vyndat sklo a kouknout jestli k němu vedou drátky. Ale můžeš si taky vydělat, když budeš nešikovnej a sklo ti praskne 🙂 Dobře díky moc, zítra vyzkouším a dám vědět 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.