Přejít na obsah

Mám výhřev vnějších zrcátek?

BombaMan

Doporučené příspěvky

Zdravím, chci se zeptat. Mám Fabii 1, r.v 2000 výbava Comfort. Mám takovéto ovládání zrcátek a úplně nevím jestli tam mám i vyhřívání zrcátek. Soudím tak dle horního loga vyhřívaného skla. Děkuji a doufám že vlákno nebude předčasné uzamkuto jako posledně... 🫤

IMG_20241114_120522.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super díky moc. O ničem nevím že by předchozí majitel měnil krytku. Ale zítra vyzkouším dle návodu od lucky.jack. Doteď jsem si myslel že tam není a dosud jsem neměl potřebu vyzkoušet ale vzhledem k tomu že se blíží zima, je dobrý tu funkci mít a vyzkoušet. Zítra vyzkouším a dám vědět 🙂👍

před 4 hodinami, brrrrm napsal:

Ak zlyhajú všetky možnosti, treba (stiahnuť a) kuknúť manuál:

image.thumb.png.97a35e320e57288dbf2037e21c50aa44.png

..teda pokiaľ sa s tým niektorý z predchádzajúcich majiteľov nehral a nevymenil pôvodnú krytku so symbolmi za nejakú inú, ktorá tvojej výbave neprislúcha.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, lucky.jack napsal:

Podle krytky ano. Nastartuj motor, zapni vyhřívání zrcátka a dejchni na sklo. Jestliže je vyhřívaný, tak se okamžitě odmlží. Pak můžeš ještě vyndat sklo a kouknout jestli k němu vedou drátky. Ale můžeš si taky vydělat, když budeš nešikovnej a sklo ti praskne 🙂 

Dobře díky moc, zítra vyzkouším a dám vědět 🙂

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...