neattom Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 A pohasíná ti i palubní deska nebo je intenzita se stále stejná?? A motor ani neškytne??? No možná je málo nabitá nebo jsi koupil baterku s malou kapacitou (Ah) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistik2112 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Intenzita je rovnaka baterka je nova 61Ah ale teraz som skusil bliknut ndialkovymi svetlami a zhasla cela palubna doska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 No to vypadá, že nebude pořádně nabitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 a nabíjej pořádnou nabíječkou, ne hračkou za 699,-, klidně den dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Bych to spíš typnul na nějaký vakl (zkontroluj země, kebaly od baterky i + pól), při velkým odběru špatně dotáhlej šroubek a nebo se rozpadá kabel od baterky, občas to dělají vzniká tam přechodový odpor mezi svorkovnicí a káblem) Austin: Nevím co máte proti nabíječce za 699,- ale pokud pominu že neumí inteligentní režim (třeba pro úplně vybitý články), tak nabíjí jako každá jiná...., takže je to uplně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Vzít a hodit jim tu tzv. novou baterii na hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 No a nebo tak no....... jako vadná baterka se taky nedá zcela vyloučit......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistik2112 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 odtiahnem ju v utorok na diagnostiku som zvedavy co tam zistia ale asi nieco skratuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistik2112 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 alebo zablokovalo imobilizer ked bola tri hodiny bez prudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MeMk Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda někdo nevíte, jak vyřešit problém, který se mi přihodil. Nedávno,když nastaly mrazy, tak jsem měl Octavii II ponechánu venku, po dvou dnech jsem již nenastartoval. Z počátku jsem myslel,že mi zamrzla nafta někde v hadičkách, ale ani po 14dnech,kdy je vůz schovaný ve vytápěné garáži se nedaří nastartovat... Baterie vybitá není, to jsem zjišťoval. Po otočení klíče vše najíždí jako běžně, rozsvítí se xenonym proběhne jejich výškové seřízení, autorádio hraje, klimatizace jde spustit, motor dokonce točí jako při běžném chodu, avšak nepodaří se nastartovat. Záhadou mi ale je, že se mi absolutně nic nerosvítí na displeji, zůstane totálně černý...přitom pojistky v motoru se všechny jeví jako funkční... Nevíte někdo co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 pozri do palivového filtra či tam máš naftu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Motor nenaskočí vůbec nebo naskočí na sekundu a zhasne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 co to mas?PD?cerpadlo jede?kontrolky na budikach jdou nebo nejde jenom maxik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MeMk Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Motor se jeví jakože naskočí, ale vypne se ..není to snad ani vteřina...nevím, zda jede čerpadlo...displej je úplně vypnutý, nerosvítí se na něm vůbec nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Vypadá na IMMO ... Možná poškozené budíky, když ti ani nesvítí... Zkus zkontrolovat všechny pojistky, nejlíp propípat multimetrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 V Praze vyřeším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vargajan Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Zdravím, mam ten isty problem, nesvieti pristrojovka a po nastartovani 1-2 sekundy a vypne sa motor. Uz viete v com je problem? Dakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Ja by som to tiež tipoval na to immo a vyskušal to dať na diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petkol Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Ahoj, mám Octavii II 2004 1.9 tdi BJB. Vypojil jsem baterku na den, protože jsem se hrabal v airbagu sedačky. Druhý den po zapojení motor točil, ale nenaskočil, je zima a vakuum mám trochu špatné, tak nic nového. Přestal jsem tedy točit, že to zkusím znovu, první pozice rozsvítí budíky, všechno pípa a bliká, motor žhaví, ale druhá pozice neudělá nic, jenom cvakne v kabině, startér ani necvaká. Nemáte nápady? Možná je to jenom relé, nebo pojistka, ale já upřímně ani nevím kde je pro startér hledat. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami ta baterka bude pravdepodobna pricina ... jak je nizke napeti, ani nezkousi tocit ... zkus ji hodit na nabíječku nebo pouzij nejakou startovaci power banku, jestli to nenaskoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.