farmiprodukt Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Zdar lidi, co říkáte na kritky z leštěné mosazi? Pokud máte někdo zájem,můžu poslat (80kč/4 kusy) - zdenfar@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Ty je vyrábíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farmiprodukt Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Pokud bude mít někdo zájem,tak mu je udělám (lib.množství) - montáž je jednoduchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Pokud bude mít někdo zájem,tak mu je udělám (lib.množství) - montáž je jednoduchá. Koukám konkurence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 bral bych chrom!!!!!!!!!!!!!!!!ten já rád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 bral bych chrom!!!!!!!!!!!!!!!!ten já rád! A co takhle nerez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 hlavně že se lesknou kolik?tady nebo SZ jak chceš díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 bral bych chrom!!!!!!!!!!!!!!!!ten já rád! A co takhle nerez? Nerez je good! Za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farmiprodukt Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Za tu nerez 200 kč/4 ks (blbě se shání ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.