THORIN Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami Všiml jsem si, že nad vnitřními kličkami jsou malé otvory ve výplních dveří. Na co tam jsou, nejsou třeba pro osvětlení vnitřních kliček jako měla OII a OIII v některých výbavách. Respektive, máte někdo u OIV osvětlené vnitřní kličky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Nezdá se mi, že bych měl v OIII osvětlené kličky, výbavu si, myslím, taky mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Měly to některé OIII a i OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Mám je osvětlené. Nejde to moc vidět, ještě s kombinací ambientního osvětlení, ale je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Ano měl jsem to v O3 FL Style plus. Dnes to mám v O4 Style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.