lukyn.101 Vloženo Středa v 14:30 Sdílet Vloženo Středa v 14:30 Ahoj. Myslíte si že tohle jde uznat na záruku? Auto je rok staré a už mám na kapotě poškození od kamínků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo Středa v 15:47 Sdílet Vloženo Středa v 15:47 nejazdi a mas pokoj alebo daj foliu ... lakova tuska to riesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn.101 Vloženo Středa v 16:01 Autor Sdílet Vloženo Středa v 16:01 Takže jestli to mám chápat, tak na záruku se to nevztahuje? Mám Monte Carlo, tak to chci mít hezké a dost mě to štve. Ještě před 14 dny tam nic nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo Středa v 16:34 Sdílet Vloženo Středa v 16:34 Jako, že by se záruka vztahovala na každý kámen, co udělá do laku vryp? To by za chvíli nikdo nic jiného nereklamoval. Každý se tomu chceme vyvarovat, ale to bys, jak píše Suri, nesměl jezdit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn.101 Vloženo Středa v 17:01 Autor Sdílet Vloženo Středa v 17:01 (editace) To ty laky, v dnešní době tedy nic nevydrží. Jediné co mě napadá dat to nějakému člověku, co dělá detailig. Retušovat kapotu se mi moc nechce. Na černém autě se to dělá super, ale na téhle se bojím. Nebo jiné návrhy? Editováno: Středa v 17:04, autor: lukyn.101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo Středa v 17:15 Sdílet Vloženo Středa v 17:15 detailer ti s tym neurobi nic max zakvapne tuskou a prelesti ... mal si dat hned na nove foliu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn.101 Vloženo Středa v 17:25 Autor Sdílet Vloženo Středa v 17:25 Detailer to zakapne a potom 1 krokově a nebo 2 Krakově rozleští. Myslím si, že dnes už vědí jak to udělat, ale možná se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo Středa v 19:36 Sdílet Vloženo Středa v 19:36 před 3 hodinami, lukyn.101 napsal: Takže jestli to mám chápat, tak na záruku se to nevztahuje? Mám Monte Carlo, tak to chci mít hezké a dost mě to štve. Ještě před 14 dny tam nic nebylo. A když ti to někdo odře na parkovišti, chtěl bys to taky opravit na záruku? Nebo jaký je v tom rozdíl? A taky věř tomu, že i majitel Fabie v základní výbavě chce mít auto hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn.101 Vloženo Středa v 20:36 Autor Sdílet Vloženo Středa v 20:36 (editace) před 1 hodinou, MIgráček napsal: Naprosto tomu rozumím, že každý kdo má nové auto chce ho mít hezké. Nicméně mě překvapilo, jak málo, ten lak vydrží. Proto jsem se chtěl zeptat, zda je to na reklamaci. Pokud není, tak samozřejmě to budu řešit na své náklady, ale nechci nechávat lakovat celý díl. Chci nějaké šetrnější řešení. Za auta se nelepím a nechápu, jak se tohle povedlo. Editováno: Středa v 21:12, autor: lukyn.101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo Středa v 20:49 Sdílet Vloženo Středa v 20:49 Příspěvek přímo nad sebou se necituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo Čtvrtek v 06:10 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 06:10 Reklamace se na toto samozřejmě nevztahuje. Kup si lakovou tužku a zakápni, popř. si někde nech na tyto exponovaná místa nalepit PPF folii. I když se za nikoho nelepíš, nějaký kamínek může i tak přiletět, hlavně teď v zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn.101 Vloženo Čtvrtek v 06:20 Autor Sdílet Vloženo Čtvrtek v 06:20 Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo Čtvrtek v 09:58 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 09:58 tiez som dakedy nad tym onanoval ale ono sa to neda , jazdim horske prechody , dnes sa menej lepim ako dakedy ale nepomozes tomu , das na novom aute do folie kapotu a hranu strechy tak do roka to vyzera otrasne a prezmenu kamene najdes na kufri aj hocikde inde fakt len nejazdit a pokoj 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo Čtvrtek v 10:25 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 10:25 dej to detailerovi vybrousi-zakapne-vylesti-nepoznas. ale bude to stat jen o neco mene nez lak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn.101 Vloženo Čtvrtek v 11:21 Autor Sdílet Vloženo Čtvrtek v 11:21 Díky za radu. Radši to dám detailerovi, než to nechat přelakovat. Hlavně z toho důvodu, abych udržel cenu vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyn.101 Vloženo Čtvrtek v 11:23 Autor Sdílet Vloženo Čtvrtek v 11:23 Před hodinou, suri. napsal: tiez som dakedy nad tym onanoval ale ono sa to neda , jazdim horske prechody , dnes sa menej lepim ako dakedy ale nepomozes tomu , das na novom aute do folie kapotu a hranu strechy tak do roka to vyzera otrasne a prezmenu kamene najdes na kufri aj hocikde inde Takže ani fólie není záchrana..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo Čtvrtek v 11:50 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 11:50 Folie to samozřejmě zachrání, ale jen tam kde je aplikovaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo Čtvrtek v 11:52 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 11:52 (editace) před 44 minutami, lukyn.101 napsal: Díky za radu. Radši to dám detailerovi, než to nechat přelakovat. Hlavně z toho důvodu, abych udržel cenu vozidla. Já bych to nehrotil, kup si tužku, zakápni sám a neřeš. Odjedeš od detailera a máš tam ďubku novou, nebo dvě, tři... A co potom? Kolikrát myslíš, že se dá ta kapota přeleštit? Zakápnout, ať to nebije do očí a případně nerezne a nech bejt. Leštění nebo lakování nech na později, až bude hůř. Editováno: Čtvrtek v 12:06, autor: MIgráček 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTad Vloženo Čtvrtek v 11:59 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 11:59 Tohle se stane za jednu jízdu po dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo Čtvrtek v 12:03 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 12:03 MIgráček: Souhlas. Pokud chceš exponovaný místa co nejlépe ochránit, nech nalepit folii (přední nárazník, kapota, hrana střechy, zpětná zrcátka). Jsou folie se zárukou 10 let a nepoškrábeš je ani ocelovym kartáčem (sám jsem to zkoušel). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.