alferito Vloženo včera v 21:00 Sdílet Vloženo včera v 21:00 Zdravím, prosim o radu na co zamerit. Občas se stane, ze po nastartovani a rozjezdu, po ujetí cca 200 metrů motor zhasne a. Nejde nastartovat. Současně bliká žhavení... Po vypnutí zapalování a uzamčení/odemknutí auta lze normálně nastartovat a jet.. myslel jsem na palivový filtr, ale to blikání žhavení mi k tomu nejde.. Fabia 1 1,9 74kW PD Děkuji za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek_85 Vloženo včera v 21:12 Sdílet Vloženo včera v 21:12 Ta kontrolka žhavení začala blikat ve stejnou dobu, jako začaly ty problémy s motorem? Nebo začne blikat, až když to zdusne? Mně kontrolka žhavení blikala, když odešel spínač brzdového pedálu. Nemusí to spolu nutně souviset. Kontrolovat jsi, že běží podávací čerpadlo (pod pravou zadní sedačkou)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami No a hlavně to chce diagnostiku a výpis závad... To jinak budeš náhodně měnit díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.