ntr23 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Jaro snad přijde brzy, tak už můžeme pomalu domlouvat kde se srazíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Zdravim cleny RoomsterClubu na SkodaHome, uzaviram diskusi na tema misto a termin naseho prvniho mensiho setkani (ktere jsem naplanoval se cleny meho fora zde): Termin: sobota 5. kvetna v 10 hodin Misto: Karlstejn Chtel bych ale upozornit -> nejde o zadny velky sraz pro spoustu lidi a aut, ale spis o takove mensi setkani. Na rovinu rikam, dokazu vest club na internetu, ale zatim si netroufnu organizovat sraz pro spoustu lidi, zajistit pro ne program, policii pro rizeni dopravy v miste, kde jsem nikdy nebyl, atd... Vetsi sraz RoomsterClubu bychom uskutecnili v Chabrech pod kridly SkodaHome spolecne s kolegy z dalsich clubu tak, jak nam navrhnul P2M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Takovej trénink, dá se říct Jinak já nic nenabízel, jste součást Skodahome, tak máte "povinost" dorazit Pak doufám bude foto ze sraziku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 To AlesTDI: se mnou počítej taky, pokud se mi nic do toho nenamotá dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 je to jeste daleko ale pokud nebudu ve spitale tak jedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 AlesTDI: to je slovo do pranice, se mnou pocitej taky. Teda pokud muzou prijet i necleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 mvh: jasne, jsi pridan, ale jak rikal P2M, bude to spis takovy trenink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda328 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ahoj, se mnou počítejte taky, tedy pokud se nic do té doby nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 AlesTDITak se hlásím taky na srazík. Pokud mi do toho nic nevleze tak dorazím i s rodinkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 AlesTDITak se hlásím taky na srazík. Pokud mi do toho nic nevleze tak dorazím i s rodinkou No tak to asi s rodinkou pojedem všici, možná vezmu i psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 hrome, tka to abych si rychle nejakou rodinku sehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 hrome, tka to abych si rychle nejakou rodinku sehnal No to by jsi teda měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 no to jo, a honem rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Tak to ty Chabry budou hnedle dalsi tejden. To nevidim moc realne zucastnit se obojiho. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22390 Ale abych se priznal, tak Karlstejn se mi libi vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 No nazdar, to bude nářez, nevim, jestli to stíhám oboje. Ale každopádně se budu snažit dorazit na ten Karlštejn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 hmm tak ja jedu pouze na ten Karlstejn. Nejsem moc priznicce tuningu a ty Chabry jsou hlavne o tuningu. Stejnak bych tam se svym orig prislusenstvim moc nezapadl. ., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Tak to na tom budu pravděpodobně stejně. Oba srazy nám s rodinkou nevyjdou takže pojedeme asi jen na Karlštejn s Rumíkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) Tak jsem koukal kdo pojede s rumíkem na ¨Karlštejn, a docela se směju, bude tam "RUDO" jak nad Kladnem hihihihi, samá červená corrida. teda skoro samá. Editováno: 26. Březen 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Tak jsem koukal kdo pojede s rumíkem na ¨Karlštejn, a docela se směju, bude tam "RUDO" jak nad Kladnem hihihihi, samá červená corrida. teda skoro samá. No já bych taky rád přijel na Karlštejn (aby tam nebyla samá červená :-). U mě není problém s místem - na Karlštejn to mám z Rokycan opravdu kousek, takže to je pro mě fajn. Ale nevím, zda budu mít toho 5.5. čas, něco mám naplánováno, ale uvidím jak se to vyvine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 tss., soudruzi, nebojte my vam ten dychanek rozbijem modrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 tss., soudruzi, nebojte my vam ten dychanek rozbijem modrou. Se nebojíme, máme jenom strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Tak jsem koukal kdo pojede s rumíkem na ¨Karlštejn, a docela se směju, bude tam "RUDO" jak nad Kladnem hihihihi, samá červená corrida. teda skoro samá. No já bych taky rád přijel na Karlštejn (aby tam nebyla samá červená :-). U mě není problém s místem - na Karlštejn to mám z Rokycan opravdu kousek, takže to je pro mě fajn. Ale nevím, zda budu mít toho 5.5. čas, něco mám naplánováno, ale uvidím jak se to vyvine. Se trochu snaž, ať tam těch "Rudochů" není moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Tak že já se taky přidávám aby nás rudochů náhodou nebylo málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda328 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Foromene, jak to bude s tím seřadištěm a hromadným odjezdem na Karlštejn, jak si to navrhoval na jiném diskuzním fóru? Platí teda to místo v Radotíně nebo ne? Samozřejmě by se tam scukli jen Ti, kteří tou oblastí budou projíždět. Já osobně souhlasím s místem (plocha vlevo za zahradnictvím na začátku Radotína směrem od Strakonické), v pohodě se tam vejdeme, ale bylo by potřeba se domluvit také na čase, abychom s částečným předstihem dorazili na ten Karlštejn. Navrhoval bych čas kolem 09.00 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) Foromene, jak to bude s tím seřadištěm a hromadným odjezdem na Karlštejn, jak si to navrhoval na jiném diskuzním fóru? Platí teda to místo v Radotíně nebo ne? Samozřejmě by se tam scukli jen Ti, kteří tou oblastí budou projíždět. Já osobně souhlasím s místem (plocha vlevo za zahradnictvím na začátku Radotína směrem od Strakonické), v pohodě se tam vejdeme, ale bylo by potřeba se domluvit také na čase, abychom s částečným předstihem dorazili na ten Karlštejn. Navrhoval bych čas kolem 09.00 hod. No já nevím, jak to bude. Zatím se k tomu nikdo nevyjádřil. Doufám, že na tom druhém fóru se dohodneme. Nebo to mohu překopčit a napsat sem, aby to vědělo víc lidí, protože nepředpokládám, že bychom všichni odtud chodili i na to druhé fórum. A ten čas 9.00 hod. je myslím přijatelný. Editováno: 28. Březen 2007, autor: foromen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky