Planeta Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Zapomeli ste na SDI Jinak 1.6 / 74 KW RULEZ Editováno: 5. Únor 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi A co spotřeba, taky lepší než TDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi A co spotřeba, taky lepší než TDI? No tak zareaguju ;-) ... az budu chtit srovnavat naklady tak si vemu firemni auto, naklady na 100km = 0Kc a pak si uzij svou spotrebu ... kdyz si chci uzit jizdu vemu si svojeho benzinoveho milacka Jinak nafta vs benzin viz par postu predtim co sem psal Editováno: 5. Únor 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Jak jsem již párkrát psal, mám TDI 81kW a jsem spokojený, mám ho na práci. Ale kdybych měl prachy, tak k tomu ropáku ještě RSo pro zábavu a budu ho hýčkat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Jak jsem již párkrát psal, mám TDI 81kW a jsem spokojený, mám ho na práci. Ale kdybych měl prachy, tak k tomu ropáku ještě RSo pro zábavu a budu ho hýčkat ... Rozumna slova !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi A co spotřeba, taky lepší než TDI? No tak zareaguju ;-) ... az budu chtit srovnavat naklady tak si vemu firemni auto, naklady na 100km = 0Kc a pak si uzij svou spotrebu ... kdyz si chci uzit jizdu vemu si svojeho benzinoveho milacka Jinak nafta vs benzin viz par postu predtim co sem psal jj ale rypnout jsem si musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Ja mam HTP, nejak nevim, co zaskrtnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tož já mám tu 74 kw, jen by mě zajímalo kolik je rekord s tím bez vážnějších oprav najet???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 A co spotřeba, taky lepší než TDI? nafta patří do kamen výkon čmoudem nenahradíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A co spotřeba, taky lepší než TDI? nafta patří do kamen výkon čmoudem nenahradíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A co spotřeba, taky lepší než TDI? nafta patří do kamen výkon čmoudem nenahradíš .......a benzin do zapalovače 1,9 TDI PD-96 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Prej benzín do zapalovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Viz podpis. Jezdím málo a tak mne spotřeba, která není zase až tak strašná, netrápí. Možná nemám točák, fajn, ale na ropáky to i tak stále stačí Proto jednoznačně benzín. Nakonec je to stejně jedno, protože každý si jezdí s tím, co se mu zdá nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi A co spotřeba, taky lepší než TDI? No tak zareaguju ;-) ... az budu chtit srovnavat naklady tak si vemu firemni auto, naklady na 100km = 0Kc a pak si uzij svou spotrebu ... kdyz si chci uzit jizdu vemu si svojeho benzinoveho milacka Jinak nafta vs benzin viz par postu predtim co sem psal Nemas pravdu, nekteri kdyz vemou sluzebni auto tak maj 100 = -10l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Viz podpis.Jezdím málo a tak mne spotřeba, která není zase až tak strašná, netrápí. Možná nemám točák, fajn, ale na ropáky to i tak stále stačí Proto jednoznačně benzín. Nakonec je to stejně jedno, protože každý si jezdí s tím, co se mu zdá nejlepší. No, ale ty chudáčku, dyť máš jenom okleštěný RSo, nejlepší motor od VW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 TDi 81KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 1,6i 74kW prozatím 3-ti nejpouživanější motor, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Tak koukám, že my naftáci slušně podrtili benzináky. NAFTA . Benzínem čistím skvrny Editováno: 7. Únor 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Tak koukám, že my naftáci slušně podrtili benzináky. NAFTA .Benzínem čistím skvrny no v celkovym souctu benzin vs nafta vyhrava BENZIN!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Combík TDI 81kw a je zelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 A já mám 1,6 55kW a tu jste hned zavrhli kdybych chtěl auto s výkonem a na vyblbnutí tak bych si nekupoval Octávku. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 A já mám 1,6 55kW a tu jste hned zavrhli kdybych chtěl auto s výkonem a na vyblbnutí tak bych si nekupoval Octávku. Honza Vzdyt ji tam mas jako posledni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Tak koukám, že my naftáci slušně podrtili benzináky. NAFTA .Benzínem čistím skvrny Předpokládám, že se jedná o čmoudíkové skvrny na nárazníku a 5. dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 1.9 TDi 81kW+chip NO SMOKE NO FUN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 1.9 TDi 81kW+chip NO SMOKE NO FUN ONLY RS IS THA FAN!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.