cosby Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Aktuální SW jsou 1102,1104 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řidič I Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Aktuální SW jsou 1102,1104 Cosby, děkuji za info. Ještě jsem se do servisu nedostal, ale jaký je tvůj názor? Jde navi aktualizovat?? Jsem přesvědčený, že by na to HW neměl mít žádný vliv alespoň dle toho, když jsem viděl dílenské instrukce k aktualizaci 1024. HW nehrál žádnou roli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 hraje.Zkoušel jsem to.Verze 1024 už verzi 1100 nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamicek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Zdravim, umel by mi nekdo poradit, u columbuse pri pouzivani hands free pres BT neslysim volaneho, pred tim to bylo bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Chlapi neda sa nejak pozriet film v columbuse bez toho aby som to musel palit na dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 hraje.Zkoušel jsem to.Verze 1024 už verzi 1100 nebere hele ani to jit nemue protoze stary verze mely jiny zakladovy desky nez maj ty novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Prosím o radu, která z uvedených navi ( viz. název tématu ) je lepší do OII? Je tady o nich napsáno mraky věcí, ale nevyčetl jsem z toho, která je lepší a hlavně v čem... Prostě co má jedna nebo druhá navíc atd... Za vysvětlení Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 hele ani to jit nemue protoze stary verze mely jiny zakladovy desky nez maj ty novy a co je tam za poznatelne zmeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 a co je tam za poznatelne zmeny? v softu nebo v deskach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 v softu nebo v deskach v softu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Na to nelze odpovědět...je to tak 50 na 50....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 No nevím, ale myslel jsem, že Trinax je jen jeden z názvů o kterém se uvažovalo pro Columbus, takže jde o totéž. Lehce jiná je jen RNS 510, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Rozdíl je mezi 1Z0 (Trinax) a 3T0 (Columbus) ve vzhledu a trochu jiné "Menu", ale je to volba každého soudruha. 1Z0 je určená primárně do OctavieII a 3T0 do Superbu II. 3T0 má jiné (lesklejší) chromování tlačítek a nápis Columbus nad mechanikou. Jde zapnout zobrazení hodin v různých režimech (Media, MAP atd.) Má ukazatel nastavení hlasitosti v jiném místě - na displeji dole. Víc toho takhle z hlavy nevím. Editováno: 21. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monte5196 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Cafte, som tu novy a vcera som si montoval columbusa s gateway S. Columbus ide, ale vzniklo mi par problemov, ktore na ktore by som sa rad popytal.. Neviem, ci to je tou S gateway alebo tym,ze som odpojil bateriu pri montovani,ze ESP a Airbag sa mi vobec nerosvietia pri otocenom kluciku v zapalovany a nasledne pri spustenom motori, ESP najprv svietilo,ze je vypnute a teraz nesvieti a ked ho vypnem tlacitkom, tak sa nezobrazi ani na palubovke,ze je vypnute, nereaguje na smyky, iba ABS funguje, Airbag vobec nekontroluje tiez. A dalsi problem je,ze ked zapnem zadne vyhrievanie okna,tak sa to rozvieti tak na 3 sekundy a hned vypne. Stretol sa niekto s takymito problemami? Ako keby to bolo vsetko vynulovane a trebalo to znovu nakonfigurovat? Vyriesim to cez pocitac,alebo bude nutne spravit nieco ine? Mam OCTAVIU 2, RV 2005/06, 103kw, Laurin & Klement Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Cafte, som tu novy a vcera som si montoval columbusa s gateway S. Columbus ide, ale vzniklo mi par problemov, ktore na ktore by som sa rad popytal.. Neviem, ci to je tou S gateway alebo tym,ze som odpojil bateriu pri montovani,ze ESP a Airbag sa mi vobec nerosvietia pri otocenom kluciku v zapalovany a nasledne pri spustenom motori, ESP najprv svietilo,ze je vypnute a teraz nesvieti a ked ho vypnem tlacitkom, tak sa nezobrazi ani na palubovke,ze je vypnute, nereaguje na smyky, iba ABS funguje, Airbag vobec nekontroluje tiez. A dalsi problem je,ze ked zapnem zadne vyhrievanie okna,tak sa to rozvieti tak na 3 sekundy a hned vypne. Stretol sa niekto s takymito problemami? Ako keby to bolo vsetko vynulovane a trebalo to znovu nakonfigurovat? Vyriesim to cez pocitac,alebo bude nutne spravit nieco ine? Mam OCTAVIU 2, RV 2005/06, 103kw, Laurin & Klement /quote] Jedině to pročíst VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 MUSIS URCITA POUZIT VAGA A NAKODOVAT TO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 udělat kódování Gateway-jet tak ji tam dát nemůžeš a taky udělat základní nastavení snímačů ESP.Pokud tomu nerozumíš,dál to nerozebírejk a jdi za někým ,kdo to umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Jo jen se nebát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monte5196 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 udělat kódování Gateway-jet tak ji tam dát nemůžeš a taky udělat základní nastavení snímačů ESP.Pokud tomu nerozumíš,dál to nerozebírejk a jdi za někým ,kdo to umí Oki, dik za radu, tak to dam niekomu nakodit.. Ale dufam,ze nebude problem,ze ju tam mam nahodenu a neni nakodovana.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Všem děkuji za info. Mohli by jste mi ještě napsat, kterou by jste si dali do auta a proč? Já se pořád nemůžu rozhodnout. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) Trinax(1Z0035680A) body pro: funkční maxi-dot, funkční multifunkční volant, zobrazuje parkováky body proti: matný chrom na ovládacím panelu(můj subjektivní vjem), starší menu, nepodporuje zobrazení climatronicu, neukazuje čas Columbus(3T0035680) body pro: lesklý chrom na ovládacím panelu a panel s nápisem Columbus(můj subjektivní vjem), zobrazuje climatronic(zatím však nikdo neumí zapojit climatronic bez chyb), zobrazuje parkováky, zobrazuje čas, hezčí modernější menu body proti: částečně omezena funkce maxidotu, nefunkční multifunkční volant Editováno: 22. Únor 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 1Z0 taky zobrazuje parkováky-viz moje foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Mozna budu mit blby dotaz, je tady spousta informaci, ale bohuzel na 81 strankach a ne prilis prehledne. Takze bych se chtel zeptat jestli je mozne bez problemu do OII namontovat Columbus aby fungovaly vsechny funkce ? Myslim si (mozna se mylim), ze to jde kdyz to maji v konfiguratoru (Columbus). Jake jsou teda problemy a od ktereho MR by stacilo pouze strcit do auta Columbus bez dalsich uprav ? Popr. jake vsechny upravy jsou nutne k plne (alespon castecne) funkcnosti. (Vim, je to tu napsano, ale jsem z toho jelen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 No tak sem byl nakloněnej ke Columbusu, ale pokud nejde MF volant, tak to asi ne Fakt to nikdo neumí rozchodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.