gugi Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Myslíš problém "žádný uživatel nepřipojen"?Potřeboval bych dobrovolníka, který by něco zkusil. Kdyžtak napiš SZ. Ani mne sa nezobrazuju kontakty telefónu... tiež sa zobrazuje "Žádný uživatel nepřipojen" tiež to chcem vyriešiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) To jsem měl taky s jednotkou 1Z0 035 729 B H31 0050 Kontakty na Maxidotu byly, ale Columbus s FW 2664 je neukázal. Ani se neukázaly předvolby. Telefon HTC Touch Cruise s Windows mobile. Myslel jsem si ,že to vyřeším výměnou jednotky za GSMIII 5N0 035 730 B HW15 a SW8502, ale chyba lávky. Jednotka mi nenačte pro změnu kontakty z telefonu vůbec. Údajně to vyřeší jednotka s novějším softem .... zatím jsem na žádnou nenatrefil. Na ten problém s GSMII (žádný uživatel nepřipojen) by mohl pomoci upravený software anvi, ale potřebuju někoho kdo ho zkusí, protože sám GSMII jednotku už nemám. Editováno: 8. Únor 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 a ja neviem či mám GSM II či III... ako to zistím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 GSMIII ti přebere funkce SIM a telefon samotný je odpojený od sítě a hovory nejdou z telefonu ovládat. GSMII je jenom normální HF sada a hovory se dají ovládat i z telefonu. Jednotka je pod sedadlem spolujezdce. Když se posune úplně dopředu a ještě se vypumpuje, tak se na ní da včíst označení 1Z0 ... nebo 5N0... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 ďakujem za vysvetlenie... asi mám GSM II, ale ešte kuknem pod sedadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Já bych to už neřešil za rok bude nová navi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 to bude a taky úplně jiné řešení PINU,SKZ atd,takže pro mnohé utrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) jasně, vývoj je vývoj, ale rok je relativně dlouhá doba... cosby: jaké řešení PINU a SKZ na nás chystají? Pouze online nebo ještě něco jiného? Editováno: 8. Únor 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 GSM II sa dá od GSM III rozoznať tak, že GSM III sa pripojí k telefónu po tichu, kdežto GSM II v momente pripojenia vydá zvuk (cinknutie, alebo ako to nazvať). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 bude jinak uložený a přístup bude přes HW klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 tak jsem dnes chtěl zkopírovat nějaké mp3 z dvd na harddisk, ale columbus mi kompletně vytuhl, stalo se to když jsem chtěl zobrazit obsah dvd (přes výběr atd), na obrazovce pořád zůstává stejný obraz, dotykový displej nereaguje ani tlačítka kolem něj nejsou funkční, při zapnutém motoru nejde columbus vypnout otočným tlačítkem vypínání. Když není klíč v zapalování, funguje vypínání a zapínání (otočným tlačítkem), ale zobrsazí to opět jen tu samou obrazovku. pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 tak problém vyřešen - musel jsem na chvíli odpojit baterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Před časem jsem se zde ptal na možnost vymazání souborů (MP3) přímo z rootu hardisku, kam se mě ve velkých mrazech nakopírovali z SD karty, aniž by Columbus vytvořil příslušný adresář. Kopíroval jsem z SD přímo celý adresář, takže měl udělat kopii celého adresáře, nicméně po ukončení kopírování asi 1500 souborů jsem s hrůzou zjistil, že to vše natlačil přímo do kořenového adresáře, ze kterého mě to nejde nějak hromadně odstranit. Neví někdo jak na to ? I za cenu smazání celé této uživatelské oblasti (nechci mazat mapový sektor). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Čaute chlapi, mám problém s kopírovaním mp3 z SD karty a aj z CD na HDD. tu je video ako sa to správa: Takisto mi žiadna mp3 nejde z HDD vymazať... všetko išlo ako má do update FW. starý som mal 1024 a teraz som nainštaloval 2664... viete mi niekto poradiť? už si neviem rady a dosť ma to serie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Čaute chlapi, mám problém s kopírovaním mp3 z SD karty a aj z CD na HDD. tu je video ako sa to správa: Takisto mi žiadna mp3 nejde z HDD vymazať... všetko išlo ako má do update FW. starý som mal 1024 a teraz som nainštaloval 2664... viete mi niekto poradiť? už si neviem rady a dosť ma to serie... Vrátit původní Fw a potom znovu 2664 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 já bych zkusil znova naflashovat 2664, nemusí tam dávat původní....... ale ten správný pro OII predFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Já bych spíš zkusil 2684, protože 2664 měl nějaké chyby, které 2684 opravuje. 2664 byl jen update. 2684 kompletní flash - vše se přehraje a smaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 já bych zkusil znova naflashovat 2664, nemusí tam dávat původní....... ale ten správný pro OII predFL Naflashovat 2664 nepomohlo... dal som pôvodný a znova 2664 a už kopírovanie ide tak ako má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin3 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Dobrý den,chtel poprosit o radu na navigaci columbus se mi ztrací na radiu signal,je to vždy jen chvilkové přepnu na jinou stanici a je to ok, ale za chvili to samé!Nevíte někdo cim to muže být? Puvodne byl v aute nexus ,kamoš co mi to tam dával, říkal ,že to háže chybu anteny.Myslíte,že to chce jinou anténu???Moc dekuji za každou radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 chybu anténu to háže pokud máš jednu anténu.. ale i na jednu to hraje dobře... jestli ti náhodou neodešla ta jediná anténa co na autě máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin3 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 chybu anténu to háže pokud máš jednu anténu.. ale i na jednu to hraje dobře... jestli ti náhodou neodešla ta jediná anténa co na autě máš... A poznam podle nečeho jestli mam jednu nebo dvě anteny?Je fakt,že jsem ji mohl loni zlomit o rakev,ale zase s tim nexusem jsem si niceho nevsiml.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) ahoj, zkousel uz nekdy ty mapy "v6" nebo "v6.1" od vw/škodovky? ma smysl to stahovat, pokud ted aktualne pouzivam bmw mapy 2009-2? resp. nema uz nekdo "smichane" bmw mapy 2010-2 do vw struktury? please Editováno: 22. Únor 2010, autor: Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 QUOTE(Milhausek @ 14.2.2010, 19:43 ) chybu anténu to háže pokud máš jednu anténu.. ale i na jednu to hraje dobře... jestli ti náhodou neodešla ta jediná anténa co na autě máš... A poznam podle nečeho jestli mam jednu nebo dvě anteny?Je fakt,že jsem ji mohl loni zlomit o rakev,ale zase s tim nexusem jsem si niceho nevsiml.Dekuji pokud máš před FL Octávku tak máš určitě jednu anténu...... musel bys koupit anténu navíc nebo lepší řešení frekvenční výhybku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 To nie je pravda! Kombíky MR 2008 už mali aj druhú anténu v zadnom bočnom okne. Chcel by som sa opýtať, či mi neviete poradiť, kde by sa dali stretnúť najnovšie mapy? Mal som V6 a komusi som ich požičal. A teraz, keď ich potrebujem, tak samozrejme ich nemám. Prípadne FW 1102, nakoľko mám všetko možné, len tento nie. A rád by som sa k nemu vrátil, nakoľko ten jediný ešte zobrazuje kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.