Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Je to tam na prvni strance http://www.briskoda.net/forums/topic/232084-rns510-firmware-query/

 

Co jsem z toho pochopil, tak rozdil v tom pismenu je jen kvuli typu podsviceni. S pismenem A ma LED podsviceni

Nie som z toho celkom múdry. Mám stiahnutých niekoľko FW. Na starších sú zmienené písmená A, B, C. U novších potom písmená K, L. Vo VCDS mi ale žiadne písmeno neukazuje. Toľko rozdielnych druhov podsvietenia asi nebude, vie teda niekto čo s tým, alebo aký FW použiť keď tam nemám žiadne písmeno?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pani, mam problem. Navigacia fungovala na 100% az do map v8. V9 ani novo nahrata v10 8049 mi na Slovensku nefunguje bez problemov. Ked si dam z Bratislavy vyhladat ulicu v Trnave, napise "K uvedenemu cili nelze navigovat". Akoby nebola prepojena D1 s R1 - nemala odbocenia. Navyse v jazyku Cestina mi dava nazvy krajin v Turectine. Viete mi poradit, co s tym?

HW-Version H03, SWversion 2662

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Optika to zcela jiste prezije, je na to prece delana. Samotna cocka je upevnena jen na "pruzinkach" a cela soustava na cteni je opet pruzne ulozena do mechaniky. Nedovedu si predstavit, ze by narazy mohly neco poskodit. Navic i kdyz je mehanika vypla, dostava stejne razy a rozhodne neni v nejakem zaparkovanem stavu, jako napr. pevne disky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci trochu Vám to meditovanie uľahčím.

Dnes som sa počas rodinného výletu na vianočné nákupy do UH pokúšal narvať do RNS 510 najnovšie mapy 8049.

A hádajte aký výsledok bol. Žiadny happy end. Vyrúbalo sa to, a pýta to stále navigačné DVD.

Takže, zajtra bude reparát a v kľude, ako všetky doterajšie updates. Už viac nič za jazdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

technicky za to by nemely, jak uz tu psali predtim. Obycejny radia na CD, tak hrajou za jizdy a jsou v pohode, nic se jim nestalo... Mechanika ma urcite buffer, takze si data nahrava predem (30s, mozna minuta) a v pripade narazu, kdy muze dojit ke zpomaleni mechaniky si to dorovna z bufferu a pak plynule navaze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat, ježíšek mi donesl Samsung galaxi S3 mini. Tetefon ani při dohrání dodatečných aplikací z Google play se nepřipojí. Mám LaK z roku 2009 facelift. Když nemám v samsungu žádnou aplikaci tak ho škodovka nevidí. Dohraju aplikaci rSAP a škodovka ho vidí. Nabídne mi autorizaci kody např. 1111222233334444 jenže pak vše končí. Buď se sekne, nebo telefon mi vypíše chybu. K připojení nakonec nedojde. Předchozí telefón mi fungoval bez problému (nokie N85). Telefón mám přes bluetooth připojený aby ho okolní zařízení viděli. Je nastaven na stálou viditelnost. Vím že se dá udělat ROOT telefonu a aplikaci dohrát, vše by pak mohlo fungovat bez problémů, ale přicházím tím o záruku telefonu. .-( Což s mým štěstím nechci. Nemáte náhodou nějaké zkušenosti s tímto telefonem a připojením?

Nebo, asi poslední možnost. Když se vymění Bluetooth jednotka bude to 100% fungovat? Jaké máte zkušenosti androidem a skodovkou (columbusem) funguje vše na 100%?

Díky moc za jakoukoliv radu. .-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud před tím, než uděláš ROOT telefonu uděláš zálohu původní ROM, tak o záruku nepřijdeš. Vždy se pak dá tel. uvést do původního stavu a v servisu poznaji kulový.

 

Já mám GSM II a s připojením SONY Xperia P nebyl problem, žádnou app jsem neinstaloval (ROOT na to mít vliv nebude)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím mě to funguje vše, at na jednotkou z roku 2007 tak i z roku 2012... nikdy jsem neřešil že by se mě android nepřipojil, není to spíš tím že tam máš ten samsung touchwiz a tam něco samsung podělal?

pokud ti to pujde s tou appkou rsap tak to rootni a zálohuj si původní romku,kdyby se s tím něco stalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždyť Ti tu píšou kluci, že pokud se nebojíš udělat ROOT, tak stačí před tím zazálohovat ten původní Android co máš teď v telefonu a potom ho můžeš kdykoli nahrát zpátky a ODROOTovat telefon a je to... dělám to na všech Androidech a vždy to bylo na reklamaci bezproblémově... Důležitá je ta prvotní záloha systému k případnému nahrání zpátky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim skodovkare:)

Prosim o radu, mam skoda octavia 2 RS rok vyroby 2006, bez park. senzoru...bylo tam klasicke radio s 6xCD menicem, nyni jsem mel moznost namontovat navigaci columbus verze HW04, SW 1200, puvodem z vozu vw touran rv 2007, cca po 2 hodinach co jsem to namontoval, baterie totalne vybita..hadam chlazeni columbusu...propojeni s maxidot a vse ostatni fungovalo bez problemu...aby se nevybijela baterie je nutne menit gateway? Ci staci zmenit fw, omlouvam se za popis, nejsem profik, diky za kazdou radu:)

lv

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...