Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Cobro, vím že se snažíš jít nejlevnější cestou (asi jako každý), ale řešilo se tu už opravdu několikrát a prostě je to spíše sci-fi, než reál to přehrávání pamětí mrtvých desek.

 

Asi mě teď hodně lidí bude kamenovat, ale já bych osobně opravu neřešil a prodal na díly (pokud už Cosby má zájem, neřešil bych). Když budeš opravdu pečlivě vybírat, seženeš na netu do měsíce krásného LED Columba za 7000,- možná i levněji (ano je to na 99% kradený Columbus, ale co mi je po tom jako kupujícímu, fakt nic proti lidem co si kupují nové, ale pokud mám jít do ŠA a vycálovat 20t nebo 7k na bazaru, tak pro mě je to hodně podstatný rozdíl a když mi ho ukradnou tak je to úplně jedno jaký tam byl.) Je fakt, že si musíš dát pozor a koupit ho nejlépe osobně a hned před zaplacením si ho nechat vyzkoušet v autě (tak jsem to udělal já, prostě chlápek přijel, zapojeného Columba u sebe v autě, ukázal že vše funguje, vyndal mi ho, dal PIN já jemu prachy a jelo se - u sebe ho nevyzkoušíš, musí se nakódovat, proto jsem byl domluven předem jak to bude probíhat, rozhodně bych nekoupil Columba bez předešlé zkoušky v autě!)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A k čemu databáze kradených radii? Člověk, který ho chce si ho koupí stejně, pojistit nejdou povětšinou bez nabývacího dokumentu nikdy, tady problém není, spíš to, že se dá tam snadno poslat zpátky do provozu bez zásahu. To je problém a ten už se nikdy nevyřeší.

 

Máš navíc hodně starý HW, už jen ty paměti jsou problém, pokud by jedna odešla při pájení, tak jsi v kopru úplně :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim že by to bylo nejlepsi.. prodat na dily jak rikaji kluci a koupit novej LED.   Přece jenom se ti vtom muže nekdo zkusit hrabat a pokud se mu to nepodaři zprovoznit tak mu stejne zaplkatis a pak si reknes proč jsem rovnou radeji nekoupil druhý . A co se tyče kradenych nekradenych tak je to risk no ale hledat hledat a hledat.. ja koupil minuly tyden columbuse sice za 9tis. a to jen proto ze jsem nechtel neco takoveho kupovat na dobirku tak jsem koupil prvniho co byl pobliž... a myslim že jsem možna udelal dobře jelikož jsem prijel a paní mi ho vyndala primo ze sveho auta  sII 2014  zavolala znamemu do škodovky nadiktovala mu štitek radia a do 15minut jsem mel i kod .

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

juju i manual. marne si myslela ze ten pin je v manualu :) tak psala v inzeratu ze je s pinem. uz jsem chtel odjizdet jak mi rekla ze v manualu to neni tak pak rychle volala nakemu znamemu at ji zjisti pin :) no nakonec vse dobře dopadlo :)  na stitku radia mam datum 14.03.2014 takze snad tech 9tis nebylo moc ..ale jsem zpokojeny.. prvne jsem si koupil bolero pak jsem zjistil ze v predfl nejde automaticky jas tak jsem na doporučeni ferdy rovnou sahl po columbusu  a udelal jsem myslim dobře .. jen aby mi ho nekdo neukradl :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cena je relativní.... sám na sobě sleduju, že když místo práce který rozumim a dělám, zkouším nahlédnout i do elektriky auta, kde jsou jiní borci na míle dopředu, zjišťuju, že mi chybí docela dost podstatných předpokladů, jako je vercajk, servisní manuály, postupy, zručnost, znalosti, souvislosti, tak ten čas, kterej bych tomu musel věnovat, abych se dostal na nějaký level jsou prostě nebojim se říct roky času. Ten můžu věnovat svoji práci, nebo odpočinku, ale převedeno na hodiny je pro mně výhodnější si připlatit, než se o to pokoušet sám.

 

Já koupil columba od Ferdy, aktualizovanej k prosinci 2014, je v něm jeho S2 upravené menu + POI a nějaké goodies, které vymyslel. Cena přiměřená dodatečné hodnotě. Vím, že když budu mít problém, či dotaz, tak mu můžu zavolat, a že mi pomůže. Předpoklám, že i ostatní fachmani to tu tak mají. Napadá mně ale, že kdybych se do toho pouštěl sám, tak koupit ten Columbus a umrtvit ho blbým fw, který nevím, že pro něj není, ve výsledku vyjde dráž + čas.... Tim nikoho nezrazuju od vlastního bádání, jen halt už doby Sinclaire jsou pryč :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muzu otazecku ?? daval jsem tam dvd s v12 mapama.. zeptalo se me to jestli chci navigovat z dvd nebo mapy nahrat na hdd tak jsem dal hdd .. to neukazuje prubeh nahravani ?? ani dokonceni nahravani ?? v nastaveni se mi zmenila verze map na novejsi tak asi to tam je..ale cekal jsem ze to třeba napise ze je to kompletne nahrano.. sice jsem v aute nesedel celou dobu tak tezko rict... diky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kazimir80:

Lépe bych to nenapsal, mě Ferda dělal hodně věcí a pokaždé když chci něco realizovat (nebo třeba i to rádio aktualizovat), tak mu napíšu a nikdy mě neodbyl... Takže radši se zeptat a nechat za pár korun (oproti ŠA) udělat od někoho kdo to má v ruce... Každopádně tohle už pro Cobru není v tuhle chvíli podstatné, ale pro další kdo by chtěli "ZKOUŠET" nějaký SW do rádia, fakt to za to nestojí!

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kurna me desite chtel sem si nahrat logo do columba tak na to radsi prdim at neco nepodelam taky mam urcite historicky kousek :) 

Address 37: Navigation (J0506) Labels: 1T0-035-680.clb
Part No SW: 3T0 035 680 HW: 3T0 035 680
Component: RNS-MID H11 1164
Revision: AB001001 Serial number: --------------
Coding: 040200000101000300
Shop #: WSC 20842 401 181417
VCID: EDD572D934A1FC5CCE-80B8

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...