cosby Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Včera jsem testoval tu novou mapu no a i Štramberk tam má ulice-základní,jedno číslo popisné,v NJ jednu změnu,která byla udělána tak cca před 2.měsíci.Poměrně rychle to doplňují,né jak DX jednou za rok či dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Ne, zadne zkusenosti. Jak se psal jen sem to nasel na strankach briskoda.net. V patek jedu do skodovky, tak se na to poptam.. Gluck202 To je asi nejaky omyl, ja se na Columba neptal Tebe (ta "nova" navigace), ale Cosbyho, myslim, ze je to z meho prispevku jasne A ptal jsem se Cosbyho, nebot vim, ze ji ma, nebot se tu v jinem threadu o ni pise jiz mozna 3/4 roku (!), takze zadna novinka, novinka jen mozna u Skody a pro toho, kdo to zde nesleduje. Nic ve zlem. Včera jsem testoval tu novou mapu no a i Štramberk tam má ulice-základní,jedno číslo popisné,v NJ jednu změnu,která byla udělána tak cca před 2.měsíci.Poměrně rychle to doplňují,né jak DX jednou za rok či dva cosby - mas tu Skoda verzi, tj. Columbus ? - jak ty akualizace delas ? z CD, DVD, nebo pres USB ci vstup pro pamet. kartu (ktery tedy ma ?) ? - jak chodi prehravani MP3 z HDD (jak je tedy finalne velky pro Skodu) - jak to je finalne s tim TV tunerem ? - za kolik me ji dodas ? - mozna ze by ji stalo za to , prenest cast diskuze o variante Columbus (Skoda) sem z Novinek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Ne, zadne zkusenosti. Jak se psal jen sem to nasel na strankach briskoda.net. V patek jedu do skodovky, tak se na to poptam.. Gluck202 To je asi nejaky omyl, ja se na Columba neptal Tebe (ta "nova" navigace), ale Cosbyho, myslim, ze je to z meho prispevku jasne A ptal jsem se Cosbyho, nebot vim, ze ji ma, nebot se tu v jinem threadu o ni pise jiz mozna 3/4 roku (!), takze zadna novinka, novinka jen mozna u Skody a pro toho, kdo to zde nesleduje. Nic ve zlem. Včera jsem testoval tu novou mapu no a i Štramberk tam má ulice-základní,jedno číslo popisné,v NJ jednu změnu,která byla udělána tak cca před 2.měsíci.Poměrně rychle to doplňují,né jak DX jednou za rok či dva cosby - mas tu Skoda verzi, tj. Columbus ? - jak ty akualizace delas ? z CD, DVD, nebo pres USB ci vstup pro pamet. kartu (ktery tedy ma ?) ? - jak chodi prehravani MP3 z HDD (jak je tedy finalne velky pro Skodu) - jak to je finalne s tim TV tunerem ? - za kolik me ji dodas ? - mozna ze by ji stalo za to , prenest cast diskuze o variante Columbus (Skoda) sem z Novinek... Taky jednu beru, splní-li vše co omicron píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Neskúšal to niekto už so Soundsystémom? A ako je to s tým parkasistentom? Rieši sa to tu už hodne dlho, ale bez výsledku. Vie to nahrávať dopravné hlásenia (AIM) ako Audience? Už ste niekto riešili externý video vstup? Predsa len keď to má taký krásny displej, tak by sa hodila cúvacia kamera a potom ani DivX to nevie, tak jedine pustiť z externého zdroja. Fan!s - ten návod od Trinaxu (Columbusa) náhodou nemáš oskenovaný celý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Ne, zadne zkusenosti. Jak se psal jen sem to nasel na strankach briskoda.net. V patek jedu do skodovky, tak se na to poptam.. Gluck202 To je asi nejaky omyl, ja se na Columba neptal Tebe (ta "nova" navigace), ale Cosbyho, myslim, ze je to z meho prispevku jasne A ptal jsem se Cosbyho, nebot vim, ze ji ma, nebot se tu v jinem threadu o ni pise jiz mozna 3/4 roku (!), takze zadna novinka, novinka jen mozna u Skody a pro toho, kdo to zde nesleduje. Nic ve zlem. Včera jsem testoval tu novou mapu no a i Štramberk tam má ulice-základní,jedno číslo popisné,v NJ jednu změnu,která byla udělána tak cca před 2.měsíci.Poměrně rychle to doplňují,né jak DX jednou za rok či dva cosby - mas tu Skoda verzi, tj. Columbus ? Mám na testování VW,je to to samé - jak ty akualizace delas ? z CD, DVD, nebo pres USB ci vstup pro pamet. kartu (ktery tedy ma ?) ?DVD - jak chodi prehravani MP3 z HDD (jak je tedy finalne velky pro Skodu) Dobře - jak to je finalne s tim TV tunerem ?Nevím,nezkoušel jsem,nemám čas se teď tomu věnovat,snad přes víkend - za kolik me ji dodas ?Dej si inzerát,snad ti ji někdo dodá - mozna ze by ji stalo za to , prenest cast diskuze o variante Columbus (Skoda) sem z Novinek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Neskúšal to niekto už so Soundsystémom?A ako je to s tým parkasistentom? Rieši sa to tu už hodne dlho, ale bez výsledku. Vie to nahrávať dopravné hlásenia (AIM) ako Audience? Už ste niekto riešili externý video vstup? Predsa len keď to má taký krásny displej, tak by sa hodila cúvacia kamera a potom ani DivX to nevie, tak jedine pustiť z externého zdroja. Fan!s - ten návod od Trinaxu (Columbusa) náhodou nemáš oskenovaný celý? Nevím jestli AIM je to stejné jako TIM, ale nahrávat dopr. zpravodajství do paměti umí už i NEXUS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Je jedno, ako sa to volá, ale ak to slúži na automatické nahrávanie dopravného vysielania, tak je to dobrá informácia. Čisto náhodou, nestretli ste niekde záber navigácie Trinax/Columbus/RNS501 odzadu? Teda konkrétne ma zaujímajú anténne konektory (typ a farba). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Bílý a stejný jako má OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 To je tam len jeden? Neverím, že sú všetky rovnakej farby. Veď napríklad dvojtunerové Audience má biely a béžový anténny vstup a konektory nie sú vďaka rozlišovačom vzájomne zameniteľné. Detto GPS vstup. Koľko vstupov to má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Myslel jsem,že se ptáš na anténí.Je to stejné jako u Navi.Modrý je GPS,potom anténí bílý a béžový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 No veď aj GPS je anténny vstup, nie? Niekde som našiel foto (nepodarené) zadného panelu, je tam okrem hlavného konektora ešte taký čierny podlhovastý, k čomu to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 černý je k externím vstupům,výstupům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 už s ní jezdím cca 3 měsíce a je to docela dobrý,na začátku mapa velice špatná nyní mám new verzi a je tam toho už hooodně moc zatím se mi nestalo aby tam něco nebylo,mám tedy poslední verzi z 8 měsíce 2007. Jediné co se mi moc nezdá je že je velice pmalá při mačkání tlačítek nebo chceteli dotyku jinak zatím dobré,TV tuner nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Já mám s TV,ale nemám anténu a hlavně čas se s tm zaobírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 už s ní jezdím cca 3 měsíce a je to docela dobrý,na začátku mapa velice špatná nyní mám new verzi a je tam toho už hooodně moc zatím se mi nestalo aby tam něco nebylo,mám tedy poslední verzi z 8 měsíce 2007. Jediné co se mi moc nezdá je že je velice pmalá při mačkání tlačítek nebo chceteli dotyku jinak zatím dobré,TV tuner nemá U té navigace by mě zajímalo (některé věci se již na Novinkách řešily, určite nezaškodí souhrn) - díky za okomentování: - možnost vlastní definice zájmových bodů (POI), tzn. např. pro radary atd... - umí záznam trasy v nějakém rozumném formátu a poté její export přes tu vestavěnou čtečku SD karet ? - tvorba vícebodové trasy (pokročilé plánování, itinerář) - zobrazení trasy v 2D i 3D pohledu ? - možnost prohlížení naplánované trasy ? - chodí v Česku dobře RDS/TMC ? Přeplánuje trasu dle situace automaticky, upozorní na nové překážky hlasově ? - má to tedy nějaký rozumný AV vstup - tady uvažuji o nějaké couvací kameře, která by se aktivovala zapnutím R na DSG (zařazením zpátečky) - samozřejmě mě stále zajíma ten TV tuner a jeho možnosti, jakou anténu potřebuje, je to klasik analog, nebo má i DVB-T tuner ? - reálná spolupráce se současnou sadou kompletních couvacích senzorů (CANbus), které jsou k sehnání např. u Alesia ? Je potřeba jiná řídící jednotka ? - DVD mechanika prehrava pouze DVD-video disky ci umi prehrat/precist i jine formaty, tzn. lze z ni kopirovat i jine hudebni soubory na HDD (viz dale) - chova se stejne i ctecka pro SD karty (samozrejme s vyjimkou prehravani DVDvideo) ? - z HDD (jak je ve verzi Columbus velky ?) lze tedy prehravat jen MP3, nebo dalsi hudebni formaty (OGG, WAV, WMx) ? - podpora dalsich video formatu (napr. WMV, AVI DivX, AVI XviD) tam evidentne neni, ze ? Pokud ten vestaveny HDD je dost velky, nabizi se okamzite napr. moznost zaznamu z externi kamery (ktera napr. snima predni kvadrant) na HDD v rozumnem kodeku (nektera z MPEG4 implementaci) s nasledny exportem na SD kartu, to jsem ale jiz v risi mych snu a prani, jsem si ale jist, ze v dohledne dobe se nejake takove reseni objevi (napr. kamera vestavena ve vnitrnim zpetnem zrcatku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Neznam, ale podle popisku je to ono co potrebujes... Tak prý tahle hračka za 169€ obsahuje pouze dva konektory propojený drátkama a na jednom z nich je tlačítko. Takže hledejme dál Zajimave, ze obdobna krabicka "4430" pro starsi navigace DX ze stejneho webu jiz stoji jen 29€, a evidentne se jedna o principialne stejne reseni. Na druhou stranu si myslim, ze pokud nekdo investuje (oficialni cestou pres Skoda) do takoveto navigace az 80 tis. Kč, je tech 169€ smesnych... Vim, ze se da sehnat vyrazne levnejsi, ale v pripade te krabicky je to otazka nabidky a poptavky na trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 černý je k externím vstupům,výstupům Je to (ten delší černý), na který se dá připojit např. toto Multimedia Adapter ??? To znamená, pokud je to "Trinax" bez TV tuneru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Som presvedčený, že žiadna verzia TV tuner nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 to se mýlíš.Ty co jdou do Tuaregů ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 to se mýlíš.Ty co jdou do Tuaregů ano a Míšovi bych věřil ten to má z první ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Z první ne .Pokud bude čas,zkusíme dnes TV tuner odblokovat.Uvidíme,jestli se to povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) Som presvedčený, že žiadna verzia TV tuner nemá. Myslim, ze tentokrate se Diamant myli, na vyse uvedenem linku, kde se prodavaji pridavne AV adaptery k temto navigacim, se jasne mluvi o variantach techto navigaci "...Ohne TV-tuner, mit TV-tuner...". To mluvi samo za sebe. I to tedy dokumentuje, ze budou tyto navigace hardwarove rozdilne, min. v instalovanych in-out portech. Takze si take nemyslim, ze by navigace, ktera je dodana jako "bez TV-tuneru" sla nejak dodatecne upravit, ci dokonce "aktivovat" ke zprovozneni jejiho integrovaneho TV tuneru, jak pise Cosby... Editováno: 28. Říjen 2007, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Pro Info: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 je to jednoduché.Já tu mám na zkoušku navi,kde v tlačítku médií je volba TV tuner,ale jelikož není aktivován,tlačítko je nefunkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Jinak něco k dotykovkám a vůbec.Údajně v 02/08 přechází servisy Škoda auto na řešení problému na on-line systém.Bude se to týkat sice pouze závad,se kterými si servisy nebudou vedět rady.Tak je to už dnes ve VW v cizině a může se stát(a už se stalo),že pokud servis napíchne auto do on-line systému a automobilka zjistí,že ve vozidle je díl,který tam nepatří(týká se samozřejmě dílů spojených s loginy-ECU,Budíky,Navi,rádia),a tyto díly budou nahlášeny jako zcizené,ztracené nebo jinak nesouvisejícím s daným vozidlem,budou zablokovány.Toto už v cizině funguje.Ono na každém zařízení je SKZ(VWZ) číslo,které je dané ke každému jednotlivému autu.Sice se najdou koumáci,kteří toto budou umět sw upravit,ale toto číslo je součásti rádií-navi kde je vyraženo,budíků,kde je štítek a stím nikdo nic neudělá,i když???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.