Přejít na obsah

COLUMBUS (TRINAX) / RNS 510


Doporučené příspěvky

Jde ti i ladění rádia a přepínání stanic??

ne ne bohužel, to jsou ty samá tlačítka jako přepínání písniček ne? Jestli to jsou tyhle, tak nee. Ale to mě zas tak netíží, i když taky by to chtělo doladit, spíš ale to handsfree a odblok obrazu za jízdy.

Jinak předtím jsem tam měl Nexuse...

Editováno: , autor: Jirkasss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo,ale až buď MR 2008 nebo 09

Jestli jsem to dobře pochopil, pak bude záležet na nakódování s MF volantem. Jestli to tak je, pak přece bude chodit i navigace, která se dodává do VW. Nebo ne ?

Chystám se vyměnit Nexuse za Trinax a nerad bych udělal chybu. Mám zvolit VW s předělání podsvětlení na zeleno nebo raději volit navigaci určenou pro OII ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky o tom pochybuju je to jen převodník má to jen tři dráty , kdyby to umělo odblok musel by do toho jít CAN muselo by to mít 5 drátů .A navíc to není ani pro Trinaxe nebo rns510 - je to na MFDII

Odblok na Trinaxe mohu dodat za 5.500,-

můžeš trochu přiblížit, jakou technologií (jakým dekodérem) apod to uděláš? Musí se pak něco přepínat nebo ne? Jde mi o to, aby fungovala navi a také obraz za jízdy aniž bych musel něco přepojovat, mačkat atd....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě.VW ti s MF volantem nepůjde celý ale pořád nec hápu souvislost s HF.Co máš v autě za HF??Tu originál BT?

Jo jo jak říkám, ten volant mi nevadí, ale ta handsfreee me sejří. Original BT na Nokii 6230. S Nexusem šla parádně, tady ani dobíjení ani volání, zvuk do repráků, prostě nic :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím to testuji,ale jsou tu takoví,co to mají delší dobu,tak ať poví.Jinak už jsem něco o tom napsal,tak hledej.Bohužel se tomu nevěnuji dost z důvodu nedostatku času.Jinak mám postřehy od jiných-občas přestane hrát rádio,jednomu už nejdou ukládat MP3 na HDD atd.Jsou to sw.chyby,ale pokud není navi origo a půjdeš s tím do servisu,může se ti stát,že ji umrtvíš nadobro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...