Říjen 7, 20168 r Jak poznám co je v navigaci za mapy?Našel jsem tam tohle-1Z0035680A HV-version H4 SW-version 1024 Map-version HDD 8316 Ještě jak je to stím novým logem,Ten odkaz o něco víš nefunguje.
Říjen 7, 20168 r 8316 - europa west v13, jestli se nepletu, tak to jsou nejnovější mapy. Logo si raději sám nepřehrávej, nemuselo by to skončit dobře. Radši se obrať na ferda25 a nech si udělat aktualizaci a do toho tam šoupne i nové logo.
Říjen 8, 20168 r Neukazuje maxidot světové strany,je to někde v nastavení?Možná jsem to někde vypnul ale nemohu nic najít.
Říjen 8, 20168 r Mě to ukazuje normálně v rohu jestli jedu na jih, západ, atd. A když nemám zadanou trasu a dám na MaxiDotu NAVIGACE, tak to ukazuje ten polokompas a název ulice. V nastavení ohledně tohoto zobrazení nic nemám.
Říjen 8, 20168 r Zobrazeni na maxidotu se nastavuje cez vcds v navi alebo radio musis vypnut komunikaci BAP pre predfacelift pre vacelift zapnut.
Říjen 8, 20168 r Jj je nato spesl diagnosticky kabel ktery se zapaja do navigace ze zadu 26pin konektor. Pokud je nutne muzem se domluvit kabel mame!
Říjen 8, 20168 r Nechci jezdit někam daleko,to tak v okolí Slavkova-Kyjova.Když jsem měl odpojenou baterii tak to po mě chtělo pin ale po znovu zapnutí zapalování naběhla a pin nechtěla.Je ale lepší ho znát.
Říjen 8, 20168 r Pokud nechces radio nekomu prodat nebo nebudes menit budiky, tak bych zjistovani PINu neresil. Nikdy ho nebudes potrebovat...
Říjen 9, 20168 r Než jsem koupil auto tak se mi zamlouval čínský kolumbus,v autě je ale originál,jaký máte názor na ten čínský?
Říjen 9, 20168 r Za mě náhradu z Číny určitě ne, pokud nějakou alternativu, tak se poohlédnout u nás ale cenově jsi někde kolem 15t kč. Já po letech zjistil, že navi nepotřebuju (mám ji v mobilu pokud potřebuju), přehrávat filmy nepotřebuju protože dětem jsem koupil mezi zadní sedačky tablet a je to milionkrát lepší, poslouchají přes repro v autě a obraz mají u sebe a já za jízdy stejně nemůžu koukat... Takže ho tam mám vlastně protože se mi líbí a protože k SS hrál nejlépe ze Škodováckých rádií. Za mě ho tam nechej a máš klid...
Říjen 12, 20168 r V servisu Škoda mi řekli pin zadarmo a taky mi před tím řekli,že pokud zjistí,že bylo kradené ,volání policii.
Říjen 12, 20168 r Nejen to .. servisy proverujou (a pripadne volaj policajty) i v pripade, kdy tam prijedes s autem, kde mas columbuse, který tam ale podle VINu bejt nemá.
Říjen 12, 20168 r Někdo tvrdil že se ještě do r.v.2008 Columbus nedával,já ho tam mám,auto je dovezené a je napsaný i podle vinka v údajích o vozidle.Tak snad bez problémů.
Říjen 20, 20168 r Zdravim, je mozne nahrat mapy v13 na kterou koliv verzi(firmware) columbusu? Jde mi o to ze do infa se nedostanu a OBD kabel nemam abych to aktivoval ale mapy jsou urco stare protoze hodne objezdu ktere jsou uz par let proste na mape nejsou. Ppripadne je nekdo z Brna kdo by mi pomoh? Kdyz tomu rozumim spravne staci iso vypalit pomalu, vlozit a cekat. Aktualne mi funguej jak mp3, hudba skrz BT hra, Hlasove vyhledavani funguje(ne pro SR),V aute jsu malo ale skouknut film rano v trafiku neni spatny napad Diky prevazny source info tady a : http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/34434-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads.html
Říjen 20, 20168 r jak pisu tam se prave nedostanu a co jsem se docet tak to "menu" musim aktivovat pres vag. a kabel nemam resp mam jeden k oct1 jenom predpokladam ze je to jinej.
Říjen 28, 20168 r Nikdo neví jak to zapojit a nakódovat?Tady jsem našel nějaké zapojení ale já mám zapojení jiné,označeno žlutě.Tři vodiče mám na AUX a dva vodiče na TEL 12 , 6 to co je označeno červeně někdo dal na fórum.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.