Pavel 5 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Jak poznám co je v navigaci za mapy?Našel jsem tam tohle-1Z0035680A HV-version H4 SW-version 1024 Map-version HDD 8316 Ještě jak je to stím novým logem,Ten odkaz o něco víš nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 8316 - europa west v13, jestli se nepletu, tak to jsou nejnovější mapy. Logo si raději sám nepřehrávej, nemuselo by to skončit dobře. Radši se obrať na ferda25 a nech si udělat aktualizaci a do toho tam šoupne i nové logo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 A jak je to s verzi FW ,jak poznám že je to novější a není to původní v navigaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Neukazuje maxidot světové strany,je to někde v nastavení?Možná jsem to někde vypnul ale nemohu nic najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Mě to ukazuje normálně v rohu jestli jedu na jih, západ, atd. A když nemám zadanou trasu a dám na MaxiDotu NAVIGACE, tak to ukazuje ten polokompas a název ulice. V nastavení ohledně tohoto zobrazení nic nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Zobrazeni na maxidotu se nastavuje cez vcds v navi alebo radio musis vypnut komunikaci BAP pre predfacelift pre vacelift zapnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Nikde jsem nenašel pin k navigaci.Dá se nějak zjistit mimo značkového servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 U těch,kdo to umí vyčíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Jj je nato spesl diagnosticky kabel ktery se zapaja do navigace ze zadu 26pin konektor. Pokud je nutne muzem se domluvit kabel mame! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Nechci jezdit někam daleko,to tak v okolí Slavkova-Kyjova.Když jsem měl odpojenou baterii tak to po mě chtělo pin ale po znovu zapnutí zapalování naběhla a pin nechtěla.Je ale lepší ho znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Clen alessi na druhem foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 před 48 minutami, p2p napsal: Clen alessi na druhem foru hledám ale nemohu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Pokud nechces radio nekomu prodat nebo nebudes menit budiky, tak bych zjistovani PINu neresil. Nikdy ho nebudes potrebovat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Než jsem koupil auto tak se mi zamlouval čínský kolumbus,v autě je ale originál,jaký máte názor na ten čínský? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Vsechny ty ciny jsou zmetky, mozna to umi plno funkci ale i mobil hraje lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Za mě náhradu z Číny určitě ne, pokud nějakou alternativu, tak se poohlédnout u nás ale cenově jsi někde kolem 15t kč. Já po letech zjistil, že navi nepotřebuju (mám ji v mobilu pokud potřebuju), přehrávat filmy nepotřebuju protože dětem jsem koupil mezi zadní sedačky tablet a je to milionkrát lepší, poslouchají přes repro v autě a obraz mají u sebe a já za jízdy stejně nemůžu koukat... Takže ho tam mám vlastně protože se mi líbí a protože k SS hrál nejlépe ze Škodováckých rádií. Za mě ho tam nechej a máš klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miksa Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 A neprodává aktuálně někdo Columbuse? Měl bych zájem do OII facelift, díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 V servisu Škoda mi řekli pin zadarmo a taky mi před tím řekli,že pokud zjistí,že bylo kradené ,volání policii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Nejen to .. servisy proverujou (a pripadne volaj policajty) i v pripade, kdy tam prijedes s autem, kde mas columbuse, který tam ale podle VINu bejt nemá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Někdo tvrdil že se ještě do r.v.2008 Columbus nedával,já ho tam mám,auto je dovezené a je napsaný i podle vinka v údajích o vozidle.Tak snad bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Zdravim, je mozne nahrat mapy v13 na kterou koliv verzi(firmware) columbusu? Jde mi o to ze do infa se nedostanu a OBD kabel nemam abych to aktivoval ale mapy jsou urco stare protoze hodne objezdu ktere jsou uz par let proste na mape nejsou. Ppripadne je nekdo z Brna kdo by mi pomoh? Kdyz tomu rozumim spravne staci iso vypalit pomalu, vlozit a cekat. Aktualne mi funguej jak mp3, hudba skrz BT hra, Hlasove vyhledavani funguje(ne pro SR),V aute jsu malo ale skouknut film rano v trafiku neni spatny napad Diky prevazny source info tady a : http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/34434-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 podrž delší dobu setup a dostaneš se do dalšího menu, tam je verze map... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 jak pisu tam se prave nedostanu a co jsem se docet tak to "menu" musim aktivovat pres vag. a kabel nemam resp mam jeden k oct1 jenom predpokladam ze je to jinej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Jak zprovoznit hlasové ovládání?Mikrofon je tam zapojený pro telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Nikdo neví jak to zapojit a nakódovat?Tady jsem našel nějaké zapojení ale já mám zapojení jiné,označeno žlutě.Tři vodiče mám na AUX a dva vodiče na TEL 12 , 6 to co je označeno červeně někdo dal na fórum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.