mr.lisak Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Zdravím všechny, protože si chci udělat takový jakože "jarní uklid v autě" potřebuji demontovat přední sedala, abych si ve fabce pořádně vyluxoval. Dříve jsem měl vw Vento a tam to bylo velmi jednoduché, stačilo jen vyndat pojistný kolík a sedadlo vydělat z kolejniček. Jak je to u fabky. Nějak se to šroubuje, nebo snad nějaká finta???? Nechci si sedadlo poškodit, tak se raději přeptám. Za odpovědi děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Tak tady jsou srouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Povolis to klicem oznacenym Torx 50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 a jeste jednou,jsou tam celkem 4 srouby nakazde kolejnici 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Povolis to klicem oznacenym Torx 50. mhm da sa to aj Torxom, ale presny orech na to XZN 10 (ma dvojnasobok zarezov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Povolis to klicem oznacenym Torx 50. mhm da sa to aj Torxom, ale presny orech na to XZN 10 (ma dvojnasobok zarezov) Jenom bych dodal: pokud ještě šrouby nebyly povolované tak si raději sežeň ten dvanactihran - v letě jsme řešili problem kdy torx v šroubu přeskočil a zhobloval i ostatni zářezy - šrouby jsou totiž z tzv. Tuflok povrchem a když se povede tak drží jak c.p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 povolovat to torxem je prasečina - dvanáctihran M10 bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 povolovat to torxem je prasečina - dvanáctihran M10 bude lepší jj - tehdy to bylo narychlo, neměl jsem ještě 12-ti hran a tak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 povolovat to torxem je prasečina - dvanáctihran M10 bude lepší jj - tehdy to bylo narychlo, neměl jsem ještě 12-ti hran a tak to dopadlo ale zase lepčí torxem než jiný nápady s inbusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 povolovat to torxem je prasečina - dvanáctihran M10 bude lepší jj - tehdy to bylo narychlo, neměl jsem ještě 12-ti hran a tak to dopadlo ale zase lepčí torxem než jiný nápady s inbusem jj - pamatuji časy když tady torxy byly rarita a když bylo třeba něco povolit tak se vybrušovaly imbusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 tak už jen odkaz... )) http://www.toolshop.mihu.cz/index.php?idvyrb=648&akc=detail myslel jsem že je tam těch šroubů víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Nevíte někdo jaké zhruba pasují šrouby do upevnění přihrádek pod sedačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 zajeď do škodovky oni ti je taky prodají jsou tam takové divné samořezky s jiným stoupáním závitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Nechtělo se mi tam kvůli dvěma šroubům, tak jsem to vyřešil tak, že jsem prostrčil tenčí šroubek z domácích zásob a dal matičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.