Přejít na obsah

(Auto)fólie

Octavian1

Doporučené příspěvky

Tak jsem koukal do příručky a jsou tam nejspíš tlakové snímače na boční bagy..pak jsou na bocích ještě akcelerační čidla a ta budou asi v prazích a tak.. Určitě ale, jak jsem tak porůznu tady četl, to jsou schopni sprasit víc "značkoví odborníci" než ostatní..takže bych se možná ani nebál

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,ahoj...tak jsem plnej informaci z dnesni navstevy servisu, vzpomnel jsem si na Tebe Mischicko, jak jsi rikal o tom tapecu ze tam jsou ty cidla. Tak cidla na airbagy jsou dole na bocnich sloupcich nekde za bezpecnostnima pasama. Ve dverich to neni kvuli caste demontazi tapecu (Audio montaz-vytlumeni dveri,montaz folii, atd.), ze uz s tim ve Skodovce takhle pocitali. Takze neni ceho se bat, jediny co se na tom da asi zkazit je spravne slicovani, muzou vylomit ty spunty co drzi tapec, jinak asi nic!! :p

No čidla která? Na hlavové nebo boční airbagy? Si myslím, že soudruzi v NDR když Okinu rýsovali a plánovali úplně hloupí nebyli, ale proč by to zas psali do návodu? Aby to nebyl tak intel servis jako některé na Vysočině, kdy jim zákazník musí říct co a jak funguje a jak to mají udělat...ale jinak je milé, že na mě myslíš :p :p :p

Odkaz ke komentáři

Ahoj,ahoj...tak jsem plnej informaci z dnesni navstevy servisu, vzpomnel jsem si na Tebe Mischicko, jak jsi rikal o tom tapecu ze tam jsou ty cidla. Tak cidla na airbagy jsou dole na bocnich sloupcich nekde za bezpecnostnima pasama. Ve dverich to neni kvuli caste demontazi tapecu (Audio montaz-vytlumeni dveri,montaz folii, atd.), ze uz s tim ve Skodovce takhle pocitali. Takze neni ceho se bat, jediny co se na tom da asi zkazit je spravne slicovani, muzou vylomit ty spunty co drzi tapec, jinak asi nic!! :p

No čidla která? Na hlavové nebo boční airbagy? Si myslím, že soudruzi v NDR když Okinu rýsovali a plánovali úplně hloupí nebyli, ale proč by to zas psali do návodu? Aby to nebyl tak intel servis jako některé na Vysočině, kdy jim zákazník musí říct co a jak funguje a jak to mají udělat...ale jinak je milé, že na mě myslíš :p :p :p

S těma pytlama souhlas, zrovna koukám, že kluci z Briskoda tapecy sloupků dávají normálně dolů, momentálně tam hromadně montujou BT HF. Asi se není čeho bát.

Odkaz ke komentáři

S těma pytlama souhlas, zrovna koukám, že kluci z Briskoda tapecy sloupků dávají normálně dolů, momentálně tam hromadně montujou BT HF. Asi se není čeho bát.

To bude stejné, jako varování u odpojování bagů..škodovka se tím jistí. Jinak čidla jsou ve dvečích i ve skeletu (prahy). mají na starosti boční i hlavové bagy..

Odkaz ke komentáři

To bude stejné, jako varování u odpojování bagů..škodovka se tím jistí. Jinak čidla jsou ve dvečích i ve skeletu (prahy). mají na starosti boční i hlavové bagy..

asi tak - je tam dobrý jak píšou něco o těch "kompetentních" servisech :smich:

Odkaz ke komentáři

Jo, prej to je nekde schovany v prazich. Takze sundani tapecu nemuzes nic zkazit, kvuli casty demontazi to tam nemuze byt!! Jojo... -_-:D

Odkaz ke komentáři

Jo, prej to je nekde schovany v prazich. Takze sundani tapecu nemuzes nic zkazit, kvuli casty demontazi to tam nemuze byt!! Jojo... -_-:D

Tak nemaj do návodu zbytečně kecat :doh

Odkaz ke komentáři

• o 5 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Nazdárek,

tak jsem si to celý přečetl a díky tomuto tématu jsem se v tom teprve trochu vyznám. Jedu na montáž folií tak snad dopadnu dobře.

Díky a pak se podělím i o své zkušenosti z Prahy :ph34r:

Hlavne az budes auto prebirat tak si to vsechno dobre zkontroluj, jestli neni nikde neco odreny, poskrabany, roztrhly, praskly,...odrena folie od vyhlazovani, jestli sedi tapecy, neprofukuje trojuhelnikovy okno, vsechno funguje v poradku. Prolez uplne vsechno, vyplati se to! :)

Odkaz ke komentáři

Hlavne az budes auto prebirat tak si to vsechno dobre zkontroluj, jestli neni nikde neco odreny, poskrabany, roztrhly, praskly,...odrena folie od vyhlazovani, jestli sedi tapecy, neprofukuje trojuhelnikovy okno, vsechno funguje v poradku. Prolez uplne vsechno, vyplati se to! :)

díky moc za rady..... :palec2:

Já teď čalouním celý auto takže tapec na dveřích není a jsou sundaný i plasty okolo zadních oken a stropnice.....

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...