Trautenberk Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 To bylo jen srovnání těch 74kw kolik to udělá na 1.4 obsahu a kolik na 1.9 Prej novej motor kéžby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 si rikal ze ma 30k ne? a hlavne tyhle motory maj kolikrat pres 80kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Mám no ale vědět to všichni nemusí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 tak az budes mit desetkrat tolik tak hod video jak ti to jede aby bylo ferovy srovnani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Oukej, za 10 let sem hodím video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 to bude driv ty jezdis hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 No pokud to takhle půjde dál tak za nějakých cca 6 let budu mít 250K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 to ji planujes mit tak dlouho?jinak se ptam mistnich udelame nejakou tu slezinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Tak dokud jezdí proč ne, spíš k ni přibude něco novějšího :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 (editace) Zdravím všechny, tak ke zrychlení z 0 na 100 jsem se ještě nedostal, ale mám tu video 80 - 140 km/h na 4 rychlostní stupeň, tak posuďte sami. a je to rovinka http://www.youtube.com/watch?v=ypbboJ_aLTY&feature=youtu.be Tak jsem teď natočil pro porovnání serii :-) http://www.youtube.com/watch?v=m-5evxr_Yc0 Editováno: 23. Říjen 2013, autor: one-z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Libore chtel bych to podobne fabku na hrani a k tomu rapida spacebackOne-z jede ti to hodne dobre na serii bych rek ze az moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Ono mi přijde, že jak je motor "vychlazený" jízdou kolem 100, tak pak jede lépe, než když ho ženu dlouho po dálnici 150+. Ale jo, dnes mi přišlo, že jede moc pěkně, venku asi 12°C a třeba to nebyla ani rovina, ale jel pěkně celou cestu A snad konečně bude držet a těsnit IC, novej byl taky děravý , tak snad mi dopadne reklamace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Jo a asi 200 km jsem najezdil s vyndanou mřížkou a mlhovkou, abych pak dobře viděl jak drží lepidlo a řekl bych, že to bylo znát, jak IC líp chladí, to umístění je tam fakt na p... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 musim pak taky udelat video na 4. z 80 na 140 mi normalne pride ze ti to jede lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Udělej, ale věř, že to budeš mít podstatně lepší Když kouknu na video od lukyfabia a na moje, tak jsou časy dá se říci stejné a ty máš čip s krátkou převodovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Jako s tou převodovkou EWT je dobré jezdit delší trasy no, ale já jezdim spíše kratší, ale ta 5ka je fakt dobrá na tu dálnici, bach jí narval do origo převodovky GGV jako 6tku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 jj, jako šestka by to bylo fajn, klidně i k serii, ale takhle to chce určitě čip a vypadá to, že je pak člověk dynamikou zpátky jako u serie. U tý co jezdím by se to asi určitě vyplatilo, jezdí se 50+km na jeden zátah především po jedničkách kolem 90-110, či po dálnici. Sice se říká nikdy neříkej nikdy, ale spíš pokud by byly nějaké peníze nazbyt, tak bych to vyměnil za stejnou 1,9 plus ESP Na kolik tě vlastně vyšel čip a výměna převodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 čip mne vyšel na 5t a převodovka na 3t, výměnu jsem udělal sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Tak to celkem ještě jde, 1,9 mi přijde že jsou tak o 20 dražší.. A spotřeba se nějak hla směrem dolů? Kolik tam teče na pětku při plným plynu kolem 100, 120? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 tece tam stejne nafty jako pri kazdym jinym plnym plynu si asi myslel kolik je momentalni spotreba ve 100 na plnej knedlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 tak tak, špatně jsem to formuloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 tahle prevodovka toci na petku ve 100 tak 2000 mozna trochu min takze to zere jako nam tak v 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Nevím jestli se bavíte o převodovce z 1.9, ale mě to ve 100 točí 1950 podle VAGU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 tahle prevodovka toci na petku ve 100 tak 2000 mozna trochu min takze to zere jako nam tak v 85 Takhle by to být nemělo, jak si psal, teče tam na plný plyn nějaké množství a pokud jede při stejných otáčkách rychleji, nateče tam za stejně ujetou dráhu méně než u pomalejšího. Akorát jsem si nějak neuvědomil, že porovnání s mou hodnotou je mi asi k ničemu, bo nemám čip Tobě by to mohlo říct více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Spotřeba když jezdím stejné trasy jako s původní převodovkou šla na horu o něco, ten motor se dost často podtáčí, kolikrát i pod 1500 otáček, kdy se s tou dlouho převodovkou trápí, jinak když jedu trasu delší, tak spotřeba plus mínus stejná, tam jde o to že na 90 tam mám 4 která jede cca 2500 tis otáček, 5 mám vysloveně na dlouhé roviny bez provozu a dálnice, ale na jaře tam hodím asi zpět origo GGV, na ní ten zátah motoru byl prostě lepší. Zvažoval sem výměnu 5kového kolečka, ale byl by skok mezi 4 a 5 jako kráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.