mirecoslav Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Borci nedávno som čistil motor na ventiláciu (bolo tam nasaté lístie apod) a asi som pri tom niečo pochcal. Odvtedy sa mi začali zahmlievať okná, takže si myslím že mi ostala zavretá klapka na prívod čerstvého vzduchu (teraz je asi stále zatvorená) a keď ju chcem tlačítkom vypnúť tak nič nereaguje. Len neviete niekto či je tá klapka na servomotor a či sa dá nejako vyskúšať či to zahmlievanie je ozaj tým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 pokud nemas klimu tak na servo neni, urcite ti vyskocil bovden, ktery ji ovlada..uz se to tu parkrat stalo..zkus hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Omyl, klapka JE ovládaná servem i pokud není klima. Bovdeny ovládají zbývající dvě klapky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Na tú klapku je elektronické tlačítko tak bovden tam určite nie je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Tak tá klapka je ovládaná určite servom (viď foto). Keď som ju skúšal tlačítkom ako vlastne funguje tak zavreť ta dá ale keď som ju tlačítkom dal otvoriť tak sa otvorila iba skoro na polovicu, ale motor som počul ako vrčí, len ozubené koliesko už stojí ako keby prešmykovalo. Keď som ten servomotor rozobral tak je tam nejaká spojka alebo niečo podobné a tá prešmykuje. Je to dosť blbo riešené. Nemá s tým niekto skúsenosti či sa to dá nejak opraviť alebo potrebujem nový kus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 V DP mas popisane ako to ma ist medzi tie ozubene kolesa co su na klapke.Pozri ci ho tam mas dobre vsadene a ked tak trocha premaz. Ked nams DPo mozem tu hodit foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Mám DP ale tam som našiel len toto. S tými ozubenými kolesami mi je to jasné ale ja by som chcel vedieť ako funguje tá spojka v tom serve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) mne sa ulomila ta oska motorceka, co naklapa klapku. je to uchytene len takymi slabuckymi plastovymi vystupkami v takom bielom ozubenom koliesku. elektronika auta to zial nepozna, toci motorom hore-dolu. odber prudu sa dramaticky nezmeni, v skutocnosti klapka stoji a motorcek sa vrti. inspiracia : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8003&hl=klapka http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=2391&hl=klapka forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8690 Editováno: 28. Březen 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 colins: Presne ako hovoríš. Asi to bude tam niečo zlomené. Myslíš v tomto ozubenom kolese? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Asi bude najlepšie celý ten motor vymeniť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 nemusíš ho celý meniť, ja som ho kamoške opravoval, presne tam boli ulomené dve plastové západky, tak som to poriadne namazal, a zalepil sekundovým lepidlom a dodnes sa jej už nemlžia, takže opraviť to ide. Potom samozrejme dobre nastaviť ozubené kolieksa, s tým bol najväčší sex, hlavne keď to robíš potme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 ještě je dobré na konci provést přes VAG nové uložení hodnot pro zavřenou a otevřenou klapku - jinak to bude sice fungovat ale občas bude zlobit signalizace (oranžová led)... návod je v DP - easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Asi bude najlepšie celý ten motor vymeniť... motor bude urcite dobry. ved ho vyskusaj na stole, popripajas +12V a zem a bude sa tocit. ale ta oska je k ozubenemu koliesku tak slabulinko uchytena. nakvapkaj tam se-kundove lepidlo a bude to chodit dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Asi bude najlepšie celý ten motor vymeniť... motor bude urcite dobry. ved ho vyskusaj na stole, popripajas +12V a zem a bude sa tocit. ale ta oska je k ozubenemu koliesku tak slabulinko uchytena. nakvapkaj tam se-kundove lepidlo a bude to chodit dalej. Alebo ak to preženieš tak ani motor nepohne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.