e1. Vloženo 12. Září 2023 Sdílet Vloženo 12. Září 2023 To bol silný matroš, ale myslím, že to tromfnem. 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 12. Září 2023 Sdílet Vloženo 12. Září 2023 pánové jsme na automobilovém foru, takže něco kde jsou alespoň auta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Září 2023 Sdílet Vloženo 12. Září 2023 Pane @Bikes , toto vlakno je o muzice 😁 Takže jsme v pořadku 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března Proste poslouchejte. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března To není špatné, ale to bych v autě asi usnul. Tohle docela probere: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března Na tom, co říkáš, něco je... 😁 Ale ja to v aute mam rad. Prodigy je take skvele 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března @Pawouk@Skodzinek Záleží na náladě, a taky kdy a kde jedeš. V přírodě, na zatáčkovité cestě je Ambient/Chill v poho, v noci na dálnici to uspávací efekt mít může. BTW S přibývajícími léty tu nejenergičtější hudbu do auta už taky moc nevolím, i s ohledem na spolucestující... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března před 20 hodinami, Skodzinek napsal: Proste poslouchejte. Taky spíš v autě poslouchám větší "probouzečky", ale tohle je fakt super. 🙂 Jako takovou uklidňovací/odpočinkovou skladbu si občas pustím třeba tohle: 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března 7 godzin temu, virtual napisał(a): @Pawouk@Skodzinek Záleží na náladě, a taky kdy a kde jedeš. V přírodě, na zatáčkovité cestě je Ambient/Chill v poho, v noci na dálnici to uspávací efekt mít může. BTW S přibývajícími léty tu nejenergičtější hudbu do auta už taky moc nevolím, i s ohledem na spolucestující... Uplne souhlasim. Taková energická hudba může být po chvíli i trochu únavná. A pak se ti chce také spát 😀 1 godzinę temu, VeteranChild napisał(a): Jako takovou uklidňovací/odpočinkovou skladbu si občas pustím třeba tohle: Je to v pohode! 🙂👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března (editace) tak taky s necim prispeju a nebo za mě trochu smutná písnička (kdo zná, asi ví proč) Editováno: 6. Března, autor: Bikes 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března To je z nějakého filmu s Belmondem. Profesionál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března jeden bod pro pavoučka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března a ještě něco z @Malta ova rodného kraje Pokud to někomu bude znít povědově, tak v Brichta - Dívka s perlami ve vlasech nebo Scorpions - White dove. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března před 4 minutami, Bikes napsal: jeden bod pro pavoučka Tvl, trefil jsem to. Věděl jsem Belmonda, jen jsem si nebyl jist názvem filmu. Tu divočinu taky nemusím pořád. Ale na rave jsem prakticky vyrostl. Nicméně v autě mám všechno možné. Poslouchám mnoho stylů. Preferuji elektroniku. Nicméně kytary také nejsou špatné. Z každého ale jenom něco. Takže zhruba od Dead Can Dance přes shoegaze po Ministry. A všechno mezi tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března a ještě něco pro fajnšmekry, aneb co vznikne, když zkombinujete Nirvanu a Lucku Bílou.... bez komentáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března 5 minut temu, Pawouk napisał(a): Tvl, trefil jsem to. Věděl jsem Belmonda, jen jsem si nebyl jist názvem filmu. Tu divočinu taky nemusím pořád. Ale na rave jsem prakticky vyrostl. Nicméně v autě mám všechno možné. Poslouchám mnoho stylů. Preferuji elektroniku. Nicméně kytary také nejsou špatné. Z každého ale jenom něco. Takže zhruba od Dead Can Dance přes shoegaze po Ministry. A všechno mezi tím. A dobre. Nejdulezitejsi je, aby hudba byla dobra. Protoze hudba, nezavisle od stylu, muze byt dobra nebo ne. Dead can dance... Ty jsi ze stare dobre skoly.... 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 6. Března Sdílet Vloženo 6. Března Dovolte mi, ze přidam kousky naší legendy 70', skupiny SBB, která byla v té době také populární v CZ a mnoha dalších zemích. Polský progresivní rock v celé své kráse. Přečitěte si české prispevky 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna https://youtu.be/q3OpBFtunYo?si=mKA1EETlW0GVxuA- https://youtu.be/z7yqD5tYFBw?si=y0Ygxa7ZvuVwXpRr https://youtu.be/YkS8W9ZSBu8?si=Bo6KUoejqrStoaka https://youtu.be/jwUT94GeG_k?si=S40zGgjeWOS1_9GB https://youtu.be/GHprTZ1DMdg?si=hg8dM4I80H_bswTe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna W dniu 12.09.2023 o 20:14, Pawouk napisał(a): Boha jeho... Zacituju tady velkeho klasika! 😁 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Co ti vadi v teto muzice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Úplně všechno. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Bo ji nerozumiš. Proto Ti vadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Obávám se, že je to přesně naopak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Godzinę temu, TOMUS napisał(a): Bo ji nerozumiš. Proto Ti vadi Protože to byla asi otázka hlavně pro mě, odpovím ti. Bohužel to udělám upřímně, protože mě k tomu nutís. Odpověděl bych ti úplně stejně jako Pavel. Není to Pavel, kdo této hudbě nerozumí, jen to ty nechápes, že tato hudba je totální sračka. Tady bohužel není prostor, abych ti to vysvětloval a už vůbec se mi do toho nechce. A upřímně, trochu se stydím (nicmene jsem z PL), že se tu zase snažíš propagovat tyhle sračky, ale zřejmě ti ještě nedošlo, že se tady skoro všichni těmto sračkám jen smějí. Jako většina lidí v PL. SH, toto není televize minulé vlády v Polsku 😃 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.