Přejít na obsah

Co poslouchate za muziku?


Kokeš

Doporučené příspěvky

Ráááádio, protože už mám lidi ráááááááth :D

Když jedu po naší matičce vlasti tak většinou Impuls nebo F1, když jezdím doma, tedy po Brně a okolí, tak hlavně i spoustu regionálních stanic. V praxi to vypadá asi tak, že poslouchám všechny možné žánry, podle nálady. Někdy tak třeba neustále překlapávám předvolby z jedné na druhou, protože třeba zrovna na všech stanicích kecají a já zrovna chci poslouchat muuuusic, jindy si rád poslechnu i zprávy, protože nemám čas sledovat doma zprávy večer ;)

Na kazeťák moc nejsem, pouze při cestování po Chorvatsku si velice dobře pamatuju, že tam mají stanic jak nasr..., ale poslouchat se nedá vůbec nic. To je jen samé jejich místní umbala humbala, ale žádné normální skladby, jako u nás, tam snad ani nikdy nevysílají. Tak tam přijdou k duhu i kazety, zvlášť když jede člověk takovou dlouhou trasu, to by bez hudby opravdu nešlo :D-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som prestal počúvať rádiá kvôli tým rádoby vtipným kecom, čo často predvádzajú. Jediná výnimka sú dopravné správy na Exprese B)

Takže 90% u mňa fičia cdčka. Nejaký preferovaný žáner nemám, akurát to nesmie byť dychovka :wacko: Momentálne sa najväčšej obľube teší koncert Simply Red v Havane :band

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...