Přejít na obsah

(O) Sbírka kódů pro povolení "skrytých funkcí"


honza.cz

Doporučené příspěvky

  • o 9 měsíců později...
Ja to vím ale sam bych se do toho nepustil a ani na to nic nemám.

O tom programu vím. :)

Rok vyroby 8.2001 MR 02 by měla byt komfort G3 vid?

Rok vyroby 6.2001 MR 02 nejsem si jistý jestli je komfort G3 ? Podle schémat by mě spíš napadlo jestli to není 2.5? Ale opravte mě jestli se mýlím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohla by být... sice se za MR02 považovala výroba 8/02 a dál, ale možný je všechno. Jak jsi poznal, že je to MR02?

Dle WIN karoserie, že na příslušné pozici je 2, a někde na konferenci mi bylo objasněno, že Škoda auto, dělá MR tak v 2. polovině roku, ale že zrovna v r. 2001 byl nějaký přelom a začali s MR02 od května, tak nevím, mám auto vyrobené 21.6.2001 WIN určuje MR02, jinak komfortka podle č. je 3 gen, arbagovka je tam z r.v. 2003 (asi měněná prý v r.01 byly nějaký vadný serie), tak právě se ptám.... takovejch nesrovnalostí mám v autě spoustu, třeba NAVI jsou typ A,B,C dá se to přečíst VAGEM a Vag mi ukazuje H? tak nevím, hold budu muset všechno rozšroubovat a opsat si ze všeho označení...

Sice o tom tady bylo všude na konferenci popsanýho dost, ale když vyměním minidot za maxidot, půjde ještě použít ten minidot v Octavii, kde předtím nebyl žádný dot, nebo je to už k ničemu? (nebo se bude muset vyměnit taky komfortka + něco jiného)

A jde vyměnit pouze elektronika + polepy budíku nebo se to musí i z tým vrchním černým plastem (jde mi o to že mám nerezový kolem budíků!)

Jinak když už v autě mám tedy 3 generaci od výroby, musím taky přepinovávat, abych využil další funkce (myslím DO stahování oken)? Nebo stačí pouze aktivovat přes VAG?

Editováno: , autor: JarynR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...