Martin1 Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Poradí někdo, jak sundat anténu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Poradí někdo, jak sundat anténu? Díky. neporadim, ale zrejme je to jednoduche, mne uz jednu z O2 ukradli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Nejde prostě jen odšroubovat? Každopádně jde trochu vyšroubovat a pak třeba sklopit, ale dál jsem točit nezkoušel..nebo máš na mysli kompletní demontáž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tak to už jsem také dělal. "Chytrá knížka" se bohužel omezila jen na to nejnutnější, tak zkusím opět pravidlo STEP BY STEP... 1) sedněte si na zadní sedačky (na střed) 2) sundejte tu plastovou lištu u 3. brzdového světla, kterou máte nad hlavou (opatrné odpáčení šroubovákem) 3) odklopte rukama opatrně stropní tapec (zlehka) 4) tahem od sebe rozpojte konektor mezi vlastní anténou a kabeláží k rádiu 4) očkovým klíčem (bohužel už nevím jak velkým - to už si nepamatuji :-( povolte matici která přichycuje držák antény (to co je nad střechou, tedy to, v čem je zesilovač). Montáž = obrácené pořadí demontáže. Ale jen dodám, že ve dvou se to montuje mnohe lépe, já na to byl ouplně sám a tak bylo náročné. Držet pevně držák antény (tedy táhnout směrem zevnitř auta) a ještě na něj nasazovat velmi tenkou matici :-( navíc to děláte kvůli tapecu skoro poslepu... Ale povedlo se, chce to obrovskou dávku trpělivosti... Celá operace trvala tak 20 minut (samotnému to jde pomalu :-( Zkušenější opravte mě, pokuď se mýlím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Kompletní demontáž ne. Pouze vyšroubování a případnou výměnu za jinou. Když jsem to zkoušel, tak se vyšroubuje pouze kousek, ten se dá sklopit a pak se to jenom pořád protáčí. Někde jsem četl, že to je ochrana proti krádeži, ale asi to tak není viz. mirko66. Nevím jestli to je montováno standartně, nebo až od vyšších výbav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 mirkovi ji museli vytrhnout, jinak si to nedovedu představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Ale opravdu se tu kdysi už dříve psalo. Už si to nepamatuji. Povolit , nějak pootočít a mírně naklopit a vytrhnout. Tak nějakm to bylo . Skoušel jsem to najít , ale nedaří se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 Tak zkus zapátrat tady.. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...nténa&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 16. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 to Jirik.DC - díky moc za odkaz na téma anténa. Jsem to pročetl, hned zítra to zkusím a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Tak jsem zkoušel sundat anténu podle rad ostatních a zadařilo se na druhý pokus. Když člověk ví jak na to a nebojí se za to trhnout, tak to jde až překvapivě snadno. Takže, když jí bude chtít někdo ukrást, nedá to moc práce, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 tak furt lepší, než kdyby šl normálně jenom vyšroubovat. ale vůbec jsem netušil, že je na to nějakej fígl, myslel jsem, že zeshora sundat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Zdarec. Tak sice dost dlouho po posledním příspěvku ale přece jak na sundání NESUNDATELNÉ antény.Tak jsem to zkusil.Protože na tý mojí už nebylo co zkazit.Fakt se musí hooodně zabrat až škubnout a nakonec se to povedlo a tady sem vyfotil jak ta anténa vypadá + dal jsem jinou a stříknul koneček do chromu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Ty brdo, kdo ti ji tak okousal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 (editace) Ty brdo, kdo ti ji tak okousal? To je ještě pozůstatek od soudruhů z NDR,asi někde udělali chybu . Né měli to tam na autosalonech a na jednom anténa na stole a vlít jim tam hlídací hafan a měl hlad,tak to odnesla nyní už moje anténka Editováno: 13. Květen 2008, autor: Diesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Zdravím. Dnes mi myčka utrhla anténu, vytrhl se bič i s tím do čeho byl zašroubovaný. Zůstal na střeše jenom ten plastový klín. Takže budu muset celou vyměnit. Už to někdo dělal? Budu muset měnit kabely až do předu ,nebo je tam vzadu někde spoj a jen to přepojím? Díky za poznatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Ahoj, je tam spoj hned u konce karoserie. Jenom se tam blbe dostava, C a D oblozeni sloupku dolu atd.... Doporucuju si zakoupit par svorek a mit prirpavenou tycku s magnetem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Díky moc. Hlavně že je tam spoj, že to nepotáhnu až do předu. To už nějak zvládnu. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 toto ma tiez caka nakolko antenu mam roztecenu...hlavne to asi treba robit upnle cistymi rukami lebo strop aspon ten moj je biely tak aby tam neostali capky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.