Přejít na obsah

Slevy od prodejců

banán

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Objednali jsme Roomster 1.4 16v 63kW za 238900,- (už se slevou 30tis)

Je to Champion Ambition + Miami blue metalíza, rádio Swing, 8 repro. K tomu nám až po podepsání smlouvy dopsal k papírům jako dárek koberečky, gumovou vanu do kufru, zástěrky, reflexní vestu, lano, lékárničku a trojůhelnik.

Ale musím taky dopsat, že už tam naše rodina (teda rodiče) koupili v průběhu života několik škodovek a mají tam pár známých. Ale ochota personálu naprosto úžasná i ke mě a manželce. Už se nemůžu dočkat! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, objednávka se mi sem moc dávat nechce (je tam spousta údajů, které nechci zveřejňovat). A navíc jsem ani nepřišel na to jak (když kliknu na přiložit soubory, tak to chvilku šrotuje a pak se nic neděje).

Každopádně, abych to přesně spočetl:

Roomster Ambition - Champion 1.4 MPI 16V 63kW - 254 900,- +metalíza 10 000,- + rádio Swing 2 700,- + 8 repro (teda 4 už tam jsou takže, 4 dozadu) 2 100,-

Celkem je to 269 700,-

Cenu, co jsem napsal v předchozím příspěvku je špatná, opsal jsem cenu z nabídky, co jsme měli na Fabii Magic.

Výsledná cena po slevě je 239 700,-

Odkaz ke komentáři

Jak říkám, máme tam známé, takže to šlo:) (navíc jsme tam šli původně pro Fabii:))

Nad tím MaxiDOTem jsme uvažovali, koukali se tam na to a nakonec jsme se rozhodli, že to nemá až tak velký význam (za nějaké 4tis). Co mi hraje v rádiu je mi jedno (stejně poslouchám jen jedno) a hudbu z iPhonu vidím na iPhonu. No a nutnost dalších ukazatelů (třeba paliva) nám stačí v té digitální podobně. Takže nám to přišlo skutečně zbytečné:)

Odkaz ke komentáři

Hmm, to věřím. Ale to mě asi nějak vadit nebude. Doteď jsme jezdili s Octavii (rv97) a třeba ten ukazatel benzínu v nádrži už nám nefungoval, takže jsem se stejně řídil tím, kolik mám najeto:) určitě mi ty budíky chybět nebudou. Souhlasím, že to vypadá asi líp, ale tu hodnoto 4tis to pro nás nemělo:)

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem tu objednávku scanoval a zjistil jsem hroznou věc...jsem trubka :D

Takže za 1. musím se Ti bojlere omluvit za mystifikaci. Měl jsi pravdu. Sleva od prodejce je 10tis a těch 20tis je sleva za financování.

A za 2. musím Ti poděkovat, že jsi mě donutil si konečně uklidit pracovní stůl a vyházet nepotřebné věci.

Já jsem celou dobu koukal na návrh financování, co jsme měli předtím na Fabii (kterou jsme původně chtěli) a ne na podepsané financování na Roomstera :wallbash:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Přijde mi vhodné sem upozornit , že v neděli až budou fotky, dám sem do bazaru kámošovu krátkou Fabku II 63kw tsi, výr.6/2010, naj 38 tis, výbava elegance, první maj. zel. metla, nebouraná, první maj. serviska atd. samá pozitiva :-) kupuje Ochcávku. Do té doby info na SZ. pak sekce bazar, po týdnu dále.

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři

Narazil jsem na tuhle cenu:

Fabie Ambition Champion TSI, hatchback, + metalíza za cenu 245 000,- při platbě v hotovosti.

Mně to přijde jako slušná cena, co vám?

Slušná cena,když vzpomenu jak jsem se handrkoval o slevu na otci zakoupenou stejnou Fabku jak píšeš..Championa v bezpříplatkové barvě jsem uválčil na 247 000,-

Nové Fábie je ještě v nedohlednu,tak skladovky zatí bez zajímavějších cen..

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...