mikl Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Ano přesně tak ,vozík může mít nosnost větší, ale OKAMŽITÁ hmotnost nebržděného přívěsu nesmí přesáhnout 450kg. Ne, precti si vyhlasku, vzdy se bere CELKOVA hmotnost, policajt se podiva do papiru a pokud tahnes za autem prazdny vozik, ktery vazi 400 kg ale v OTP ma celkovou 2000 kg, tak dostanes flastr jak prase. Tak to jsem si myslel taky,dokud jsem si nekoupil vozík AGADOS Přímo v papírech od vozíku je napsáno Tak to moc čitelné není.Prostě je tam napsáno že je rozhodující OKAMŽITÁ ,hmotnost A proto vyrábí nejnižší kategoriji vozíků DO 750kg !!!!!!!!!!!!!!!A uživatel nesmi překročit povolenou hmotnost pro dané vozidlo Máš pravdu,člověk se učí přád.Je to tam,§14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Co já vím tak se bere celková hmotnost v papírech, nějaká momentální hmotnost nikoho nezajímá, copak maj policajti na každým rohu váhy aby tě zvážili? Takže jestli máš vozík s celkovou hmotností 750kg a v papírech 500kg, tak seš v háji... Tak snad to bude tentokrát čitelné Velmi dobře se to čte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 než jsem to celé přečet, tak jsem nemohl narovnat hlavu ještě jsem mohl překlopit noťase, ale to mě nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 než jsem to celé přečet, tak jsem nemohl narovnat hlavu ještě jsem mohl překlopit noťase, ale to mě nenapadlo No chtěl jsem aby to bylo co největší,aby se to dalo přečíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 tak už v tom máte jasno já řešil podobný problém. jednoduše řečeno u nas je vyjimka ale za hranici je problem asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlady Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ahojte, nechcem otvarat novu temu, tak sa spytam tu. Nespekulovali ste niekdo ako zabezpecit prives proti kradezi? /Ci uz pripnuty o auto, alebo odstaveny/. Dikes za kazdu skusenost...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlady Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahojte, nechcem otvarat novu temu, tak sa spytam tu. Nespekulovali ste niekdo ako zabezpecit prives proti kradezi? /Ci uz pripnuty o auto, alebo odstaveny/. Dikes za kazdu skusenost...... Nikdo nic???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 použij tohle jinak to taky najdeš na webu www.steelpress.eu lze to koupit všude kde vyrábí přívěsy a prodávají příslüšenství nasazením se zabezpečí jak připojení tak i odpojení vleku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dnes jsem viděl 01 kombi, za ní podvál a na něm 01 kombi, tak si říkám, že něco není OKi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 jestli to byl brzdeny prives a pan mel v ridicaku E, nevidim problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Dnes jsem viděl 01 kombi, za ní podvál a na něm 01 kombi, tak si říkám, že něco není OKi Pokud měl třeba 4x4 jako ty, podval 200 kg a na něm oktu 1300 kg, mohl se vejít. Ale tam to bude na hranici možná za ní, okta je na tahání tak malejch aut do tuny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 no jo co se pise v papirech nic neznamena ) Nedavno sem si prijel ve Velorexu pro dalsi Velorex - ten sem hodil na strechu te trikolky ve ktere sem prijel a odjel Pan celkem nechapal - ta strecha ma papirovou nosnost asi 15 kilo ja tam nalozil 350 :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 tak už v tom máte jasno já řešil podobný problém. jednoduše řečeno u nas je vyjimka ale za hranici je problem asi tak přesně tak, u nás můžeš když nepřekročíš to co máš v TP, ale v zahraničí výjimka není. Já přes tunu vozim na jednoosým nebržděným běžně ale jedu opravdu opatrně. Nejvíc jsem vezl asi 1800 a radši jsem si najel 20 km po novým asfaltě než se mlátil kratší cestou a asi tak 400 kilo jsem měl ještě v kufru. Holt stavba si žádala své.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 přesně tak, u nás můžeš když nepřekročíš to co máš v TP, ale v zahraničí výjimka není. Já přes tunu vozim na jednoosým nebržděným běžně ale jedu opravdu opatrně. Nejvíc jsem vezl asi 1800 a radši jsem si najel 20 km po novým asfaltě než se mlátil kratší cestou a asi tak 400 kilo jsem měl ještě v kufru. Holt stavba si žádala své.. mi povidej stavba je stavba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 jestli to byl brzdeny prives a pan mel v ridicaku E, nevidim problem... koik můžu mít bržděněj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 1500kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 přesně tak, u nás můžeš když nepřekročíš to co máš v TP, ale v zahraničí výjimka není. Já přes tunu vozim na jednoosým nebržděným běžně ale jedu opravdu opatrně. Nejvíc jsem vezl asi 1800 a radši jsem si najel 20 km po novým asfaltě než se mlátil kratší cestou a asi tak 400 kilo jsem měl ještě v kufru. Holt stavba si žádala své.. Tak to jsi dobrý střelec - asi jezdíš mimo město a nikdo ti pod auto ještě nevběhnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Nedavno me zastavili policajti, vezl jsem prazdny velky podval. Kdyz je prazdny tak berou jeho vahu, kdyz je na nem nejaky naklad, bez ohledu kolik vazi, tak berou celkovou hmotnost vozejku co je TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 koik můžu mít bržděněj ? 4X4 1600 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Tak to jsi dobrý střelec - asi jezdíš mimo město a nikdo ti pod auto ještě nevběhnul... náhodou to celkem brzdí a byl jsem překvapenej že i jede. Jen do kopce to trošku pokuřovalo Jednou jsem vezl přes celou republiku vrátit palety a protože mám vozík trochu větších rozměrů s těžkou nápravou nacpal jsem tam s pomocí kurten asi 50 palet a nepocítil jsem nijak, že je tam přes tunu :-) Kdo se bojí sere v síňi ale musíš jezdit s rozumem, to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 presne tak kdyz musis tak musis,ja sem tahl za oktou 3tuny a zdalo se me to jeste unosne aj to jelo docela vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.