Přejít na obsah

Chyby na VAG


mirecoslav

Doporučené příspěvky

Vporiadku,ale ked dám autoscan tiež je tam toto.Ja netvrdím že je to špatne len už fakt neviem čoho sa chytiť.Ked zapnem zapalovanie tak sa rozsvieti kontrolka auto s klúčom tak ako aj iné,svieti žlto a po chvíli zhasne,počas štartovania nerobí nič.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tiež som nechcel veriť zap. cievkam ako mi ktosi tvrdil že odchádzajú,ale topiaci sa aj slamky chytá.Čo je ale hlavné už mi tá SVIŇA ide!!! Takže chcem týmto poďakovať všetkým ktorí so mnou na túto tému komunikovali,a tiež aj tým ktorých témy som čítal a získal tak veľa cenných informácií.A nie len na tomto fóre,ale aj na niektorých iných.Dúfam,že týmto pomôžem aj ja niekomu kto si toto bude čítať. lol:p:prc::smich::palec2::kuk::feve::help::aggressive: BOLA TO TÁ SKURVENá BATERKA!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No práve že to točilo,aj cez káble z passata a ani ťuk .Dal som novú baterku a tá beštia naskočila.Kolega má jednu z posledých F1 a dobíja baterku každú chvíľu lebo jazdí len pár km ,často,mesto.V servise mu povedali že všetko je OK.Keď mu ani nepretočila tak naštartoval káblami z TICA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...