francoa Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 tak jak se teda domluvime bude nekde sraz??? V Ostrave??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 tak jak se teda domluvime bude nekde sraz??? V Ostrave??? takže na ostravu pojedem?? v kolik vyjíždíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 tak jak se teda domluvime bude nekde sraz??? V Ostrave??? takže na ostravu pojedem?? v kolik vyjíždíš?? Ja newim nikdo se neozyvy a ja tu cestu neznam znam jen na opavu Stranberk! Tak jak pojedem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Kucí, tak jedu zítra ráno směr Turnov - Olomouc (přes Hradec, Vysoké Mýto....) je někdo na týhle trase kdo by se přidal? Ahoj. Ty jedeš přes Mohelnice? Já taky. Že bychom se tam mohli někde sejít a jed společně.Dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak jsem rád, že vás přijede tolik. Snad bude i dost nálepek !!! S takovou hojnou účastí jsem ani nepočital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Kucí, tak jedu zítra ráno směr Turnov - Olomouc (přes Hradec, Vysoké Mýto....) je někdo na týhle trase kdo by se přidal? Ahoj. Ty jedeš přes Mohelnice? Já taky. Že bychom se tam mohli někde sejít a jed společně.Dej vědět. jj, jedu přes Mohelku budu tam projíždět cca kolem 7:45-8:15... tak dáme srázek řekněme v 8? a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 20. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak jsem rád, že vás přijede tolik. Snad bude i dost nálepek !!! S takovou hojnou účastí jsem ani nepočital. Přesně na tohle jsem se chtěl zeptat... vypadá to mnohem mnohem větší než jsme čekali a jestli máš tolik nálepek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Já-BadyS_Carlos máme sraz na dvouproudovce v NJ na pumpě JET v 9.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 tak jak se teda domluvime bude nekde sraz??? V Ostrave??? takže na ostravu pojedem?? v kolik vyjíždíš?? Ja newim nikdo se neozyvy a ja tu cestu neznam znam jen na opavu Stranberk! Tak jak pojedem?? no but se chlapi ozvou kde počkaji v ostravě.... a nebo jedem na opavu.... kola jsem nepřezul, tak je vemu aspon do kufru... kdyby něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 tak jak se teda domluvime bude nekde sraz??? V Ostrave??? takže na ostravu pojedem?? v kolik vyjíždíš?? Ja newim nikdo se neozyvy a ja tu cestu neznam znam jen na opavu Stranberk! Tak jak pojedem?? no but se chlapi ozvou kde počkaji v ostravě.... a nebo jedem na opavu.... kola jsem nepřezul, tak je vemu aspon do kufru... kdyby něco... takže s francoa jsme domluvení na 7.30 v hlučině u bily takže jedeme na ostravu.... hoja zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Tak jsem rád, že vás přijede tolik. Snad bude i dost nálepek !!! S takovou hojnou účastí jsem ani nepočital. Přesně na tohle jsem se chtěl zeptat... vypadá to mnohem mnohem větší než jsme čekali a jestli máš tolik nálepek Neboj, ti co hlasovali mít budou a zbytek podle toho, kolik nabídnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Tak jsem rád, že vás přijede tolik. Snad bude i dost nálepek !!! S takovou hojnou účastí jsem ani nepočital. Přesně na tohle jsem se chtěl zeptat... vypadá to mnohem mnohem větší než jsme čekali a jestli máš tolik nálepek Neboj, ti co hlasovali mít budou a zbytek podle toho, kolik nabídnou. Matysku.. sice sem nehlasoval..... nějak mi to uteklo..., ale doufám, že jsi semnou počítál jako se stálym navštěvníkem inak reserve te první co bude navíc jdu to okouknoout ak to vypadá venku a jupí na cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Tak až na tu zzzzzimu... dobré, ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Jojo guuut . já se tímto omlouvám ,že jsem odjel bez rozloučení, ale nikde jsem vás v obchodě neviděl a u aut taky ne. Jak dopadl Najmis? Jsem rád že jsem vás poznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Tak až na tu zzzzzimu... dobré, ne?! jassssan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 tak jsem právě přijel ,srazík perfekt,účast hojná,fajn pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Najmis jel na laně naproti odtahovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Najmis jel na laně naproti odtahovce Snad se toho moc nepoškodilo a hlavně doufám, že na nás nezanevře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Tak ja uz su tiez doma, Sorry ze som sa tiez vytratil bez rozlucenia, ale pri autach nebolo nikoho. Inac Chlapi, kde je srazova nalepka co? Co co ??? Najmis ??? Volaco sa stalo??? Diky MilanoviII a Matysovi za pohodovy srazik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Už sou tiež doma, dobré to bolo, len vonku trocha zima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 sraz byl perfektni sice byla zima ale co hlavne ze to vyslo ne, taky jsem rad ze jsem vas kluci poznal!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Kluci bylo to super Jen jsem zvědavej na to, až se ozve Dakie nebo Najmis jaká byla cesta na laně, snad to dojedou v pohodě... Jo a já nálepku mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Už sou tiež doma, dobré to bolo, len vonku trocha zima... v tričku by klemřil i eskimák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Takže já jsem taky doma, tapece od Badýska jsou vyměněny a taky jsem stihnul přezout na zimáky, tak teď už jsem snad připravenej!!! V Olympii jsme seděli u kávičky a kdo nás nenašel, tak se omlouvám, že jsme nenechali stopy od oleje!!! Pokud by chtěl ještě někdo nálepku, není problém je poslat poštou (i na Slovensko ) Ještě zpracuji fotky a některé tady vyvěsím. Srazík se mi líbil a všem děkuji za hojnou účast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 jednim slovem parada doufam ze sme zacli novou tradici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.