Mikosar Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Tak ja prijedu az odpoledne, potreboval bych na nekoho z vas kontak, bych napsal sms, abych vedel, kde budete. Diky, piste SZ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 ja bych jel na ten Sternberk jestli se prida taky LuVIrs a jeste nekdo tak bys na nas mohl pockat a pojedem spolecne ja bych s vama jel,jedu spolecne s najmisem,tak reknete kudy chcete jet a v kolik odjezd z nejakeho mista,ja bych to tak videl na 7:45 nekde v ove,co vy na to vy chcete jet po dalnici??? po dalnici?dalnice je do frydku a ta je neplacena prece ja bych jel kolem mosnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 mno ja newim jak se tam jede tam to neznam. celkem me je to jedno!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Pokud nekdo na srazu, bude mit moznost privest origo skoda vystrelovaci klice pro fabii comfort 2001, tak bych mel velky zajem a prosim i cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 mno ja newim jak se tam jede tam to neznam. celkem me je to jedno!! tak pockame na LuviRS? on se taky ptal tak bysme to mohli dat dohromady a jet spolu ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Tak ja prijedu az odpoledne, potreboval bych na nekoho z vas kontak, bych napsal sms, abych vedel, kde budete. Diky, piste SZ! Tak odpoledne nás na 100% najdeš u Olympie. U Globusu je jen sraz ráno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Tak ja prijedu az odpoledne, potreboval bych na nekoho z vas kontak, bych napsal sms, abych vedel, kde budete. Diky, piste SZ! Tak odpoledne nás na 100% najdeš u Olympie. U Globusu je jen sraz ráno!!! OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 OK! pockame co napise! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Mohol by tu niekto hodit CPS suradnice OLYMPIE??? DIKYYYy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Mohol by tu niekto hodit CPS suradnice OLYMPIE???DIKYYYy GPS: 49°33'31.76"N, 17°18'19.714"E http://www.mapy.cz/#x=139735232@y=13415020...40896_134153600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 mno ja newim jak se tam jede tam to neznam. celkem me je to jedno!! tak pockame na LuviRS? on se taky ptal tak bysme to mohli dat dohromady a jet spolu ne.... tak jsem tu.... to počasi se mi moc nelíbí....viz. foto a byl jsem se projit s jednou holkou, šli jsme přes most a byl namrzly to abych radši přezul s těma 3mm by mohla byt sranda no k te dalnici..... jak jsem byl minule v olymii (po přerově) tak jsem jel na ostravu no a narazil jsem na dalnici.... byla kousek od olomouce směrem na ostravu... někde u oder jsem raději sjel... bez známky by to asi provětralo šrajtofli jinak jestli francoa pojede na ostravu a poedeme mimo dalnici tak někde budete muset počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 jen se chalpi modlete,at není v nedeli zasekaná Olomouc jako ve všední den.........jinak vyjedte o hodinu dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 jen se chlapi modlete,at není v nedeli zasekaná Olomouc jako ve všední den.........jinak vyjedte o hodinu dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 mno ja newim jak se tam jede tam to neznam. celkem me je to jedno!! tak pockame na LuviRS? on se taky ptal tak bysme to mohli dat dohromady a jet spolu ne.... tak jsem tu.... to počasi se mi moc nelíbí....viz. foto a byl jsem se projit s jednou holkou, šli jsme přes most a byl namrzly to abych radši přezul s těma 3mm by mohla byt sranda no k te dalnici..... jak jsem byl minule v olymii (po přerově) tak jsem jel na ostravu no a narazil jsem na dalnici.... byla kousek od olomouce směrem na ostravu... někde u oder jsem raději sjel... bez známky by to asi provětralo šrajtofli jinak jestli francoa pojede na ostravu a poedeme mimo dalnici tak někde budete muset počkat fakt ste si jisti ze je ta cesta R35 E442 zpoplatnena?neni to prece dalnice,muze mi to nekdo objasnit jak to teda je?nejlip nekdo z olomouce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 mno ja newim jak se tam jede tam to neznam. celkem me je to jedno!! tak pockame na LuviRS? on se taky ptal tak bysme to mohli dat dohromady a jet spolu ne.... tak jsem tu.... to počasi se mi moc nelíbí....viz. foto a byl jsem se projit s jednou holkou, šli jsme přes most a byl namrzly to abych radši přezul s těma 3mm by mohla byt sranda no k te dalnici..... jak jsem byl minule v olymii (po přerově) tak jsem jel na ostravu no a narazil jsem na dalnici.... byla kousek od olomouce směrem na ostravu... někde u oder jsem raději sjel... bez známky by to asi provětralo šrajtofli jinak jestli francoa pojede na ostravu a poedeme mimo dalnici tak někde budete muset počkat fakt ste si jisti ze je ta cesta R35 E442 zpoplatnena?neni to prece dalnice,muze mi to nekdo objasnit jak to teda je?nejlip nekdo z olomouce no to ja newim ale kdyby jste sjeli na opavu a jei by jsme pres Stranberk tak urcite neni za poplatek a jel by taky i VitaP!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 mno ja newim jak se tam jede tam to neznam. celkem me je to jedno!! tak pockame na LuviRS? on se taky ptal tak bysme to mohli dat dohromady a jet spolu ne.... tak jsem tu.... to počasi se mi moc nelíbí....viz. foto a byl jsem se projit s jednou holkou, šli jsme přes most a byl namrzly to abych radši přezul s těma 3mm by mohla byt sranda no k te dalnici..... jak jsem byl minule v olymii (po přerově) tak jsem jel na ostravu no a narazil jsem na dalnici.... byla kousek od olomouce směrem na ostravu... někde u oder jsem raději sjel... bez známky by to asi provětralo šrajtofli jinak jestli francoa pojede na ostravu a poedeme mimo dalnici tak někde budete muset počkat fakt ste si jisti ze je ta cesta R35 E442 zpoplatnena?neni to prece dalnice,muze mi to nekdo objasnit jak to teda je?nejlip nekdo z olomouce byla tam značka dálnice.... a vypadala nově.... chtělo by to objasnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Taaak kluci Kufor uz mam blny prkotin. Zajtra rano vyrazam na "turistiku". Vidime sa v nedelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 mno ja newim jak se tam jede tam to neznam. celkem me je to jedno!! tak pockame na LuviRS? on se taky ptal tak bysme to mohli dat dohromady a jet spolu ne.... tak jsem tu.... to počasi se mi moc nelíbí....viz. foto a byl jsem se projit s jednou holkou, šli jsme přes most a byl namrzly to abych radši přezul s těma 3mm by mohla byt sranda no k te dalnici..... jak jsem byl minule v olymii (po přerově) tak jsem jel na ostravu no a narazil jsem na dalnici.... byla kousek od olomouce směrem na ostravu... někde u oder jsem raději sjel... bez známky by to asi provětralo šrajtofli jinak jestli francoa pojede na ostravu a poedeme mimo dalnici tak někde budete muset počkat fakt ste si jisti ze je ta cesta R35 E442 zpoplatnena?neni to prece dalnice,muze mi to nekdo objasnit jak to teda je?nejlip nekdo z olomouce Z Ostravy až po Lipník není poplatek. Od Lipníku se už platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Kdyby něco,já jedu ze Štramberka přes NJ a vyjíždím +- 8.30.Tak když tak napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 mno ja newim jak se tam jede tam to neznam. celkem me je to jedno!! tak pockame na LuviRS? on se taky ptal tak bysme to mohli dat dohromady a jet spolu ne.... tak jsem tu.... to počasi se mi moc nelíbí....viz. foto a byl jsem se projit s jednou holkou, šli jsme přes most a byl namrzly to abych radši přezul s těma 3mm by mohla byt sranda no k te dalnici..... jak jsem byl minule v olymii (po přerově) tak jsem jel na ostravu no a narazil jsem na dalnici.... byla kousek od olomouce směrem na ostravu... někde u oder jsem raději sjel... bez známky by to asi provětralo šrajtofli jinak jestli francoa pojede na ostravu a poedeme mimo dalnici tak někde budete muset počkat fakt ste si jisti ze je ta cesta R35 E442 zpoplatnena?neni to prece dalnice,muze mi to nekdo objasnit jak to teda je?nejlip nekdo z olomouce Z Ostravy až po Lipník není poplatek. Od Lipníku se už platí. aha diky ja tam jel vzdycky se znamkou tak sem to nejak neresil a ted se mi ji nechce kupovat kvuli kousicku dalnice no ja to vidim porad stejne ale s tim ze pojedu ke konci neplacenym usekem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) Takze dnes napadl snih, mno nevim nevim, jestli prijedu, chci si auto umyt aby vypadalo a pak se to jizdou zase..., vsak se kouknete To neni moje auto Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Takze dnes napadl snih, mno nevim nevim, jestli prijedu, chci si auto umyt aby vypadalo a pak se to jizdou zase..., vsak se kouknete tak jedeme hlavne pokecat,jestli to bude zaprasene tak to proste k tomu uz nejak patri,s tim nic nenadelas leda si muzes vzit kyblicek a umyt to tam na parkovisti pred nama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Už to tu někdo psal, ale pro jistotu to ještě zopakuji, po Lipník se neplatí a od Lipníka do Olomouce je to jen se známkou. Navíc se dá před Lipníkem odbočit jakoby do města a najede se na starou cestu po které se dá jet až do Olmika. Je to z Lipníka směr Velký Újezd, Přáslavice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Ještě doplním aktuální počasí, lehce poprchá, ale nic hrozného. Na sníh to v žádném případě nevypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Takze dnes napadl snih, mno nevim nevim, jestli prijedu, chci si auto umyt aby vypadalo a pak se to jizdou zase..., vsak se kouknete To neni moje auto Wau, kde to je ??? U nás (Žďár nad Sázavou) dnes sníh poletoval, ale ne až takhle...závidím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.