Přejít na obsah

Fabia II RS


Host Reso

Doporučené příspěvky

Před chvíli jsem se naten článek taky díval. Hrůza no, dají tam 17tky kola, menší snížení, tmavší okna...pohrajou si v introši s barvama a už je to SPORT :smich: Tohle si může udělat každej sám u série a věřim, že pomalu za polovic cenu. Kdyby si třeba u těchto Sport výbav aspoň pohráli s výkonem, brzdama, co k tomu slovu zkrátka patří....když si to člověk koupí, aby měl fakt pocit a v reálu cítil, že holt má o nějakej koník víc, líp to jede, ostřej brzdí oproti zbylej FII co potkává na cestách, bohužel :feve:

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, totál nechápačka, co tím chtěli soudruzi z bolky říct..vždyť jedna výbava "Sport" už je, tak jakýpak copak...a navíc kdyby to teda aspoň mělo ten styling kit, ale ani to ne, tak to pak ztrácí smysl...17" kola a sportovní podvozek si můžu hodit aji na obyč fábuli a dynamic interiér nemlich to samý. Kdyby teda aspoň trošku poladili ty motory, aby to mělo smysl, jako např. v řecku :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už máme 3 Sporty - výbavový stupeň Sport, akčný model Sportline v CZ a akčný model Sport Edition 388 v SR. Väčší chaos už ani nemohli spraviť...

Nazvať relatívne obyčajnú FII slovom Sport je zvláštne, ale nič výnimočné. Keď môže existovať Grande Punto s prívlastkom Racing, ozdobené spojlermi, 17" kolesami a motorom s výkonom 44kw...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...