Březen 15, 200916 r Tak to já si ještě nějakou chvilku počkám. Příští týden má být mizerně, a gumy mám nový, nezajetý...
Březen 15, 200916 r no vzhledem k tomu, ze na ostravsku je i pres den max 6 stupnu, tak si s prezouvanim asi pockam. minuly tyden nam tu jeste i snezilo. sice to sobotu roztalo, ale kosa tam je porad.
Březen 16, 200916 r no vzhledem k tomu, ze na ostravsku je i pres den max 6 stupnu, tak si s prezouvanim asi pockam. minuly tyden nam tu jeste i snezilo. sice to sobotu roztalo, ale kosa tam je porad. Moje řeč,máme tady počasí,které na letňáky zatím není. Přezutí tipuji na začátek dubna.
Březen 16, 200916 r Jo tady v Brně chci vidět to sněžrní, nevěřím tomu, pokud ano okamžitě a nebo nejpozději ráno je sníh pryč.
Březen 16, 200916 r O sněžení ani snad nejde ale dokud dlouhodobá teplota nebude vic jak 9 stupnu tak fakt nemá význam spěchat.
Březen 21, 200916 r Vo výrobe dávajú pneu podľa toho, čo je aktuálne po ruke - na 16" väčšinou idú Bridgestone Turanza ER300, pomenej sú Continentaly SportContact2 a úplne najmenej Dunlop SP Sport. Iné som na 16" nevidel, teda nie na autách, čo ich mali z výroby. S najväčšou pravdepodobnosťou teda budeš mať Bridgestone
Březen 22, 200916 r Mě dali 16" Bridgestone Turanza ER300 a jako rezervní kolo 15" Continental Sport Contact 2. (FII vyrobena začátkem července 2008) Mimochodem, s těma Turanzama ER300 jsem velmi spokojen, už jsem je měl i na staré Fabii v 15" provedení.
Březen 22, 200916 r Pokud vim, aktualne se montuji tyto pneu: V rozmeru 195/55 R15 se aktualne (a uz delsi dobu) davaji 3 varianty: Bridgestone Turanza ER300 Continental PremiumContact 2 Dunlop SP Sport 01 V rozmeru 205/45 R16 pak nasledujici: Bridgestone Turanza ER300 Continental SportContact 2 Michelin Pilot Exalto (velmi vyjimecne)
Březen 22, 200916 r Za sebe musim rict, ze su maximalne spokojenej s tim, ze se z vyroby davaji kvalitni pneumatiky. Turanzy mam taky, su spokojenej a skoro ve vsech testech sou prvni. Kvalitni guma se vzdycky vyplati. Dival sem se, ze se davaji i na 15ky, takze super.
Březen 22, 200916 r Maverick: az je budu mit na aute tak ti je blejsku... Mam je ulozene v pneuservisu s kolama...
Březen 22, 200916 r Turanzi mam taky, a jsem s nima taky spokojenej. Jsou nehlucny a dobre sedej. Akorat je otazka, jak dlouho vydrzej. Mam pocit, ze se rychle sjizdej. Vidim to tak na vydrz dve, maximalne tri sezony...(samozrejme zalezi na strihu zatacek) to Crake: jaky si volil pneu na zimu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.