Tom_F Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 výběr barev u fabie padl na béžovou saharu. podle mě moc hezká barva jen postupem času není vidět až tak veliký rozdíl když je auto vypucované a naleštěné což je u jiných barev vidět lépe. na oct2 by se mi líbila červená flamengo metla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alvisio Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Mal som čierne auto a viac čiernu nechcem vidieť,stačí trochu prachu a auto už nevyzerá ako nové.A nie je ani zdaleka pravdou,že je najelegantnejšia.Veľmi záleží na akom je aute.Napr. na Mercedese CLS na živo je veľmi chudobná a na elegantnom dizajne mu veľmi vela ubera a trebars otrepaná strieborná je na nom priam brilantná .Taktiež SLKcko.A na malých autach je cierna hrozna.Čierna sa hodí skor na velke vozy a Octavia az taka velka nie je.Ja by som ju rozhodne nevolil,max tak na RSU,ta je mohutnejsia a pristane jej to viac,ako obycajnej OII Tiež som uvažoval o čiernej, no vzhľadom na to, že chcem kombík a na okná Sunset, to auto vyzerá ako pohrebák. Dosť vážne uvažujem aj o šedej anthracite, ale je taká zvláštna. Prikladám aj nejaké foto, na poslednej sú vedľa seba Šedá Anthracite, Zelená Arctic a Béžová Cappucino. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ta antracitka je pěkná!!! ale to auto, to je děs!!! nezlobte se, ale čím částěji ho vidím, tím víc se mi hnusí! škoda... co já si pak koupím za auto... asi něco od "fauvé"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scynet Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) pri tej zelenej by som bol hodne opatrný Editováno: 9. Únor 2009, autor: Scynet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 každý máme jiný vkus... já nikdy nebyl na světlé barvy, ale auto mám Cappuccino... ale zase na Scouta se to myslím hodí... ale ta zelená... to není můj šálek kávy... to ne! to je tak vyblité, tak nemastné neslané... nevím... já bych to nechtěl! na OII. je super antracite, storm a černá! a ta stormka vypadá fakt brutálně!!! navíc když je to umýté!!! super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Mám otázku. Dnes mi prišla OII FL. videl som ju asi minútu, ale všimol som si, že palubný počítač sa už eovláda na stieračovej páčke, ale na volante. To je novinka u FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jo, je tam volant ze SUPa II, tak se to ovládá "rolovátkem" po prave ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Anthracit je krasna, ale naj je arctic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 No musim souhlasit s Vorlikem... taky cim casteji vidim FL tak se mi nelibi ... jedine co se mi libi jsou listy v laku, jinak to zvenku neni podle me nic moc ... zadni a predni svetla jsou podle me krok zpet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-e-v-l Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Anthracit je krasna, ale naj je arctic Souhlasím, nej je arctic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ved viem, preco ju mam objednanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Scynet - ale zase čierna má jednu obrovskú výhodu. Je najmenej náročná na údržbu. Hoci sa to nezdá, je to tak. Auto sa po umytí musí ešte aj vysušiť a naleštiť, inak nevyzerá dobre. Takže je to pracné. A stačí pol dňa bez dažďa a auto je už špinavé. Z toho vyplýva, že čierne auto sa vôbec neoplytí umývať a tým pádom je nenáročné na umývanie Ja napríklad čierne auto umývam tak 2 - 3 x do roka. Tie rozdiely v cenách sú u nás tak výrazné, že napríklad ak niekto chce kúpiť OII 1,6 MPI Classic, tak si radšej kúpi nového Golfa, dostane naviac rádio s MP3, zadné okná v elektrike a ešte aj ušetrí cca 450 €. Mne sa tá nová zelená celkom páči. Ale ja som zase na svetlejšie a hlavne farebné farby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scynet Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Scynet - ale zase čierna má jednu obrovskú výhodu. Je najmenej náročná na údržbu. Hoci sa to nezdá, je to tak. Auto sa po umytí musí ešte aj vysušiť a naleštiť, inak nevyzerá dobre. Takže je to pracné. A stačí pol dňa bez dažďa a auto je už špinavé. Z toho vyplýva, že čierne auto sa vôbec neoplytí umývať a tým pádom je nenáročné na umývanie Ja napríklad čierne auto umývam tak 2 - 3 x do roka. Tak to si vystihol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 O II FL Artic = OTŘESNÉÉÉÉ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Každý má svoj názor. Mne sa FL na fotkách nepáčil a naživo sa mi ten predok celkom páči. Asi je to hlavne o zvyku. Netvrdím, že predfaceliftový predok nemal niečo do seba, ale v porovnaní s FL je už taký usadlý, kdežto nový predok je taký sviežejší. A taktiež sa na nových svetlách objavil typický znak pre Škodu, umiestnenie a tvar parkovačiek. Nie je to síce nič extra (na BMW to nemá), ale aj tak sa to snažia aspoň ujednotiť. Ale keby urobili tie parkovačky z LED do tvaru povedzme znaku Škoda, alebo by svietil názov modelu, to by mohlo byť už omnoho zaujímavejšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ad konfigurator - dokazu si to predstavit, delal jsem ho dva roky pro renault CZ a SK a je to voser nejvetsi, takze tech chyb ze tam maj obcas vic, nic me neudivi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 hh... můj rozhovor s Majlsem.. zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 omg rofl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak sem si dneska podruhe mel moznost prohlidnout FL. No musim rict, ze puvodni verze me nechavala pomerne chladnym. Ted mne ale prijde zmena co se vzhledu tyce k horsimu. Ten pokus o stribrnej dekor mne prijde hodne levnej. Zvenku to na me pusobi tak, jako kdyby bylo auto pretvoreno v jinym stylu. Jako kdyby ty zmeny udelal uplne nekdo jinej a v uplne jinym stylu. Ale treba se to jinym libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Souhlasím, nej je arctic Nej je bila a modra na RSu, ale tahle vypada taky dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Nezlobte se na mě ale nemužete porovnávat jedničkovou a dvojkovou Octávii...to mi snad dáte za pravdu!? Dala by se porovnavat RS1 vs RS2 , ale konstrukcne sou to auta uplne jiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 bojler: Ten strieborný dekor vo vnútri je ešte ok, no úplná katastrofa je tá imitácia dreva v LaK. Pripomína mi to gýčové interiér Leganzy niekedy okolo roku 1995. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda646 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Prosím o vypátrání, kde bych se mohl ve skutečnosti mrknout na dodávaný interiéry do nové Octavie LaK. Jsou dodávány dva - šedá kůže a černá alcantra. Prodejci, ani v Mladé B. mě nejsou schopni poradit. Prý nejsou momentálně ve výrobě - zkouším to už měsíc a stále nic nového. Myslím, že to není možné, aby nebyl ve výrobě ani kus. Pro úplnost - chci motor 1,8TSI s DSG. Cenově se pohybuji s dovybavením dle ceníku na 723 tis. a mám nabídky od cca 660 tis.případně "předváděčka" za cca 620 tis. Poradí někdo, kde bych ty interiéry mohl omrknout? Jsem od Brna. Díky moooc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jenže ono je to dost monžý, že takový kus nikde nestojí... ten by si na sklad objednal jenom blázen... tyhle prémiové verze se objednávají vyloženě na zakázku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) mirda646:Jednu LaK mají v Porsche Olomouc,je to ta šedá kůže.Ta alcantra je k vidění buď v Passatech Higline nebo akční model Executive. Ještě ta alcantra byla v tomhle testu: http://www.autorevue.cz/Prehled-testu/Skod...02/default.aspx Editováno: 26. leden 2009, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.