Pepa007 Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Tady to máš pro oba motory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 jelikož jsem byl v tématu 1.4 16V, tak se jedná o tento motor. ale i tak díky za obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Mám stejný problém, jako kolega... S tím, že mně se stává, že pumpa při otevření dveří(u řidiče) benzín někdy tahá a někdy ne... Teď už auto nenastartuju ikdyž pumpa natáhne... Přijdu k autu třeba za 12 hodin a auto chytí na otočení klíčku, jakoby nic. Teplotní čidlo chl. kapaliny jsem měnil. VAG ukazuje chybu "Vstřikovací ventil válce 1 až 4" a " Ventil odvětrávání palivové nádrže (N80) Zkrat ke kostře. Nějaká rada? Fabia 1.4 16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 (editace) Mám stejný problém, jako kolega ... VAG ukazuje chybu "Vstřikovací ventil válce 1 až 4" a " Ventil odvětrávání palivové nádrže (N80) Zkrat ke kostře. Nějaká rada? Fabia 1.4 16V Vyčistit konektory na kabelech ke vstřikovačům (špatný kontakt způsobuje vynechávání vstřiků) a vyměnit ventil k "nádobce s aktivním uhlím" - ten má zkratovanou cívku, takže nefunguje. Editováno: 10. Červenec 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Dík za radu. U mě závada odstraněna. Problém byl v relátku. Číslo dílu: 6N0 906 383 B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Zdravím tiez zacínam mat podobny problem,ze obcas nechce vobec nastartovat,ale ked pridam trochu plyn a startujem tak naskoci,ako keby na dva ci tri valce a po par sekundach uz normal,robilo mi to tak raz za dva mesiace a teraz mi to zaclo tak skoro kazdy týzden.mam aj vag doma tak som to pozeral,ale chybu nevyhodí zadnu,aj ked nechce nastartovat,tak neviem budem to muset tiez zacat riesit pomalu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Skoro jednoznačný start na příliš chudou směs - po sešlápnutí pedálu plynu se směs obohatí (ŘJ zavelí k delšímu vstřiku) a motor naskočí. Potom co mu "prohrábneš rošty" se spaliny dostanou až k lambasondě a další poměry ve směsi už řídí ona. Zkontroluj čidlo teploty chladicí kapaliny - pravděpodobně je špatné, udává řídicí jednotce vyšší teplotu, než je skutečná. Chybu to nevyhodí, protože čidlo je dál "vodivé" v mezích ve kterých se tato vlastnost pohybuje i za normálních teplot - jenomže "kecá" a oblbuje jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Vdaka za radu.tiez ma to ako prve napadlo,tak ho musim kupit a rovno aj sviecky pre istotu,potom dam vediet,ci sa problem stratil..este ma napadlo ci ide vn napatie na sviecky a ci hádzu iskru,to zavisi myslím od snimaca otacok motora a vacky,ale najskor vymením ten snímac teploty...lebo ak uz auto nastartuje slape ako hodinky,tak musia byt len tie podmienky pre start,dajake zblbnute:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javko Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) Zdravim Tiez som mal problem so startovanim, hlavne vtedy ked auto chvilku stalo (nakup v obchode) a nasledne startovanie bolo vzdy s trpnutim ci chyti alebo nie. Vyriesil to novy snimac teploty chladiacej kvapaliny. Origo diel cena 12€. Teraz to uz startuje tak ako ma. (1,4, 74kw, r.v 2000, 138 000km) Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: javko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marw 1985 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Mam ten stejny problem,občqas startuje občas ne,čidlo na snímač otáček na vačce sem už taky menil a porad to stejny,točim točim benzin smrdi blika na me olej,civky jsou taky menene.tak ted zbyva čidlo teploty,jinak opravdu uz nevim je to rok 2002 a 87000km.prosim o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Vyresil jsi to nejak mam tu podobny problem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Měl jsem obdobný problém. Vyřešil se výměnou čidla teploty motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ježek 2 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 U mě to bylo relátko na čerpadlo paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 (editace) Při dojíždění k baráku jsem vyřadil a auto chcíplo, pak už nešlo nastartovat.Druhej den to na chvilu chytlo, třepalo se, kouřilo z výfuku, ale pak zdechlo a nechce naskočit.Kontrolka žádná nesvítí.Nevíte někdo, co s tím? Díky Zapomněl jsem napsat, že chvilku před tím auto chcíplo za jízdy, ale při přeřazení a pod otáčkama jelo, ale cukalo to, pak teda ten dojezd k baráku a hotovo. Editováno: 6. Září 2014, autor: Tom336 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Napíchnout na vag, chyba tam bý musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Jasně že tam musí být zapsána chyba. Tohle dokáže dělat spoustu věcí. Třeba filtr paliva....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Počítač neukázal nic, zítra pujde do servisu a uvidí se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Tak to je divný. Tak pak napiš a poděl se čím byla způsobena tahle závada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Takže palivovej filtr byl vevnitř rozpadlej a bordel zacpal vedení.Takže závada dá se říct malá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Mohl by jsi napsat, co tam bylo za filtr - zda byl původní nebo již měněný a kolik měl najeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Filtr nevím jestli byl předtím měněnej, ale najeto něco málo přes 200 tisíc.Ten filtr je sice z hliníku, ale vniřek není, takže to po čase zrezne a rozpadá se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
outdoor1 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 ahoj, mám podobný problém se startováním, řekl bych že spíš za TEPLA, když se mi stalo 1x tak jsem myslel, nějaká problém u mě, ale teď pozoruji, že se děje nějak častěji... auto obvykle za studena 0-5stC startuje super, ohřáté po 20km jízdy mi nejde (někdy?) natočit. Pokud otevřu kapotu a počkám 30min, tak pak už to zpravidla jde... Pokud jedu krátkou trasy (3km), tak pak obvykle chytne hned, letos za mrazech -15 apod chytlo vždy na poprvé, až jsem se divil. když jsem zkoušel minule nastarovat, tak dost smrděl benzín kolem auta.. máte někdo doporučení čím začít? děkuji (do servisu se mi hned jet nechce, vím jak to občas oni mění nejlépe vše a pak to stejně zlobí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Doporučení je: diagnostikou vyčíst aktuální teplotu kterou posílá čidlo teploty kapaliny v okamžiku problému. To je nejlevnější,nejrychlejší, potom postupovat dál. A nebo ho rovnou vyměnit. Ale není řečeno ,že je to tím, možností je mnoho. Nicméně vadné čidlo, které posílá vadnou hodnotu je častá závada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Jaké máš označení motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeněk sládek Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Zdravím Vás pánové. Mám nejspíš neřešitelný problém. Fabia 1.4 16 v 74kw motor Aub. Fabia nestartuje chytne jen při dlouhém startování s plynem ale za chvíli stejně chcípne . Diag napsal chybu 17565 čidlo nasávaného vzduchu. Čidlo jsme dali nové a problém pořád stejný . Sání komplet vyčištěné pretesnene egr také pal filtr nový odvětrávání klikové hřídele také . Už celkem nevim co stim . Za případné odpovědi Vám moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.