Přejít na obsah

Nestartuje 1,4 16V 74 kW


speedy gonzales

Doporučené příspěvky

Tak to by zaujimalo aj mna.Obcas mi urobi to co speedemu.Motor mi ako keby nastartoval do nudzoveho rezimu,otacky okolo 250,svieti mi EPC a Elektronika motora,ani po pridani plynu sa to nezlepsi.Az ked vypnem motor a znova ho nastartujem,tak to ide kvazi normalne.Nemoze to byt cidlom otacok motora?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Ahoj,

mám dost velký problém, protože moje auto nestaruje. Motor naběhne až na několikátý pokus a musí se dlouho držet klíček. Potom naběhnou malé otáčky a postupně se dostanou do pohody. Po staru je cítit benzín. Mám to ve třetím servisu z toho 2 značkové a pořád nevěděli čím to je, vyměnili baterku, svíčky a kabely, palivový filtr, otáčkové číslo a proběhl i nějaký výplach. Poslední info jsou údajně špatné kroužky, takže cca 45.000 kč a nebo vypálené ventily což je za 85.000 kč i s hlavou. Přijde mi to trochu psycho, že bych měl hodit auto za 450.000 kč po 110.000 km do šrotu. Moc tomu nerozumí, ale myslím si jako laik, že když by to byla některá z uvedených závaz (kroužky, nebo ventily), tak by to mělo vliv i na výkon motoru a ten je ok. Když to natočím tak maká jak hodinky a auto frčí jako drak. V tomhle stavu je to asi i neprodejný a předpokládám, že to nikde nevezmou ani na protiúčet. Řešil někdo z vás podobný problém ?

díky za každý názor

Michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky měl jsem přesně to samé a byl to nakonec čidlo teploty motoru (kat.č. 06A919501A ). Mám stejný motor a když jsem se stavoval tuhle v servisu, tak mi říkali, že tam měli stejný případ se stejným motorem. Tak jim řekni ať zkusí tuhle variantu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Normálně ten servis......auto pořád točí (startér) ale nestartuje tak vymění baterku........a bere ti to olej?Nějak ve velkém množství?S vypáleným ventilem se jezdí špatně a auto by určitě nejelo jak drak.A myslím kdyby to byly kroužky tak by to jelo ale bralo olej.Jedině že už by to bylo fakt na hranici ale to by to čudilo z výfuku a hodně brzo by ti oděšla lambda sonda a hodně by to žralo.Fakt bych zkusil to čidlo teploty stojí to pár korun v porovnání ventily-kroužky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...