Jered Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Právě proto, že je tam ta guma, tak bych z toho neměl strach. A určitě bych to nestříkal někde v garáži. Ale dám to kamarádovi do lakovny a stříkne na to škodováckou stříbrnou metalízu a samozřejmě bezbarvý lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Treba skusit. Daj potom aj nejake fotky ako to na aute vyzera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twityi Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 tak sem prihazuji fota super. Mám otázku, nepískají nosiče při jízdě? Já namontovala nosiče na střechu. Jedná se o nosiče Brio (cena cca 1000kč). A ať je upevní jak je upevním (samozřejmně dle návodu), ale myslím různé délka od sebe, tak pískají. Už mám podezření, že je to fakt těmi příčníky. Je to možné? Mám je upevněné stejně jako ty, ale je to masakr při jízdě, jak to píská. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vipaleus Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 měl jsem originál příčníky od škoda na roomstra a v rychlosti nad 105km tacho pískaly a dost mě to vadilo. prodal jsem je a koupil toto:http://www.stresninosice.cz/produkt/stresni-nosice/klasicke-nosice/id2606-thule-9581-wingbar-edge-pro-stresni-podelniky Jsou super a nepískají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Mám Hakr,nepískají a stály třetinu toho co ty Thule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Pískají hlavně když je vyndána těsnící guma drážky. Měl jsem je na Roomstrovi a protože pasují i na OII combi tak je mám doteď - i když hlučí i s gumou. Je to s podivem, protože toto originální příslušenství pro Škodovku dělá zpravidla THULE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Bohužel, doby, kdy nosiče pro škodovku dodávalo Thule, jsou asi pryč. Asi 2 roky zpátky jsem kupoval original příčníky určené pro F2C, R a O2C. Výrobce je česká firma AAS-Automotive. Kvalita je dobrá, ani nepískají. Ale montáž je poměrně složitá (časově náročná) a je třeba imbusový klíč. Navíc s rukojetí imbusu při dotahování škrtám o rám dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Tak ty mám nejspíš taky - ta rukojeť toho speciálního imbusu opravdu škrtá při šroubování . Kdysi jsem kupoval nosič lyží - a ten byl od Thule, nosič kol je rovnou v originál krabici - tak mě to možná zmátlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.