TiGeRZ Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 mam motor HTP 40kW a pomalicky mi odchadza prevodovka zacina vydavat rozne zvuky....isla by mi tam prevodovka s HTP 12V ? Kod prevodovky mam GDN...dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Co vím, tak převodovky jsou jiné. HTP 40kW má českou, HTP 47kW německou. Rozdíl je ve zpřevodování, ale záměna by snad možná byla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) mam motor HTP 40kW a pomalicky mi odchadza prevodovka zacina vydavat rozne zvuky....isla by mi tam prevodovka s HTP 12V ? Kod prevodovky mam GDN...dikes Pro informaci 12 v ji nemá tak do rychla když jí tam dáš tak ti to bude líp zrychlovat na pětku možná i čtyrka je jiná Editováno: 14. Červen 2007, autor: Roman Fabian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 presne tak 47 ma lahsie prevody cize ak tam das prevodovku zo 47 tak mozno nedosiahnes taku maximalku ako doteraz ale bude lepsia akceleracia na vyssie stupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 no ide mi o to ci po mechanickej stranke tam pojde...nechcem narazit na nejaky problem......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 skusal som menit aj olej v prevodovke a dal som tam Castrol Manual TAF-X 75W-90 ....a v servise mi povedali, ze neni dobry, chyba mu nejaka zmes(zlozka)....vymena oleja nepomohla.....je to divne ale ked zdvihnem auto a necham bezat 1 stupen tak to nerobi(nedrnci, akoby kov na kov) iba ak je naprava zatazena....servisak povedal ze pravdepodobne prevodovka alebo diferencial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Dal bych ještě na zkoušku origo olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Co vím, tak převodovky jsou jiné. HTP 40kW má českou, HTP 47kW německou. Rozdíl je ve zpřevodování, ale záměna by snad možná byla... Zadna ceska x nemecka neni. To bylo v dobach 1,4 OHV. Oba maji stejnou prevodovku, pouze maji jine zprevodovani. Takze jsou zamenne. 47kW mela kratsi prevody. To se ovsem zmenilo od MR06, byli prevodovky upraveny, a i 40kW dostala kratsi prevody. Nevim jestli jsou uz uplne shodne, ale rozhodne se priblizilo zprevodovani. ...rekl bych ze v ramci uspor. 6v si tim urcite pohorsila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 16. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 hosi dnes mi ponukali zmes ktora sa dava do prevodovky.....1100sk ale to asi nepomoze co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 mam motor HTP 40kW a pomalicky mi odchadza prevodovka zacina vydavat rozne zvuky....isla by mi tam prevodovka s HTP 12V ? Kod prevodovky mam GDN...dikes A kolik máš už vlastně najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 97000km malo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 V první řadě tam musíš dát jiný olej takový který tam patří a to převodový plná syntetika. Dá se koupit např tady: http://www.olejservis.cz/ OMV Gear Oil SLY 75W90 ( 1 lt ) Kód: 4020 Cena bez DPH: 226.05 Kč Cena s DPH: 269,- Kč Teprve potom dělej závěry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 olej som daval Castrol Manual TAF-X 75W-90....a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 kua dalsie zistenie............ ak je vonku teplo tak to stichne...ale ak je tak chladnejsie tak to robiii nechce sa mi ist do tej prevodovky ked vsetko funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 kua dalsie zistenie............ ak je vonku teplo tak to stichne...ale ak je tak chladnejsie tak to robiii nechce sa mi ist do tej prevodovky ked vsetko funguje kua aky tam mam naliat olej, neviete nikto?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 kua dalsie zistenie............ ak je vonku teplo tak to stichne...ale ak je tak chladnejsie tak to robiii nechce sa mi ist do tej prevodovky ked vsetko funguje kua aky tam mam naliat olej, neviete nikto?..... A umíš číst ? Tak si přečti asi 4. příspěvek nad tímto. Musí tam přijít převodový plná syntetika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 kua dalsie zistenie............ ak je vonku teplo tak to stichne...ale ak je tak chladnejsie tak to robiii nechce sa mi ist do tej prevodovky ked vsetko funguje kua aky tam mam naliat olej, neviete nikto?..... A umíš číst ? Tak si přečti asi 4. příspěvek nad tímto. Musí tam přijít převodový plná syntetika a ty si myslis ze Castrol Manual TAF-X 75W-90 je polosyntetika ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 (editace) kua dalsie zistenie............ ak je vonku teplo tak to stichne...ale ak je tak chladnejsie tak to robiii nechce sa mi ist do tej prevodovky ked vsetko funguje kua aky tam mam naliat olej, neviete nikto?..... A umíš číst ? Tak si přečti asi 4. příspěvek nad tímto. Musí tam přijít převodový plná syntetika a ty si myslis ze Castrol Manual TAF-X 75W-90 je polosyntetika ? Nevím jakou to má specifikaci. Jedině to zkusit pohledat. Já jen , že jsi se ptal co tam patří. A ty příznaky co popisuješ by mi tak napovídaly na to jako by jsi tam měl hustý olej. Editováno: 22. Červen 2007, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 kua dalsie zistenie............ ak je vonku teplo tak to stichne...ale ak je tak chladnejsie tak to robiii nechce sa mi ist do tej prevodovky ked vsetko funguje kua aky tam mam naliat olej, neviete nikto?..... A umíš číst ? Tak si přečti asi 4. příspěvek nad tímto. Musí tam přijít převodový plná syntetika a ty si myslis ze Castrol Manual TAF-X 75W-90 je polosyntetika ? Nevím jakou to má specifikaci. Jedině to zkusit pohledat. Já jen , že jsi se ptal co tam patří. A ty příznaky co popisuješ by mi tak napovídaly na to jako by jsi tam měl hustý olej. Normu splnuje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.