LuVIrs Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Dneska jsem zkusil odpojit váhu vzduchu a byl jsem mile překvapen! Jel jsem to projet a ejhle.. při pouštění spojky na volnoběh rychlost č.2 auto plynule rozjeto, bez cuk cuk (jak sem pocitoval) když sem autu naložil a přeřazoval směrem nahoru nebo dolu tak uplně čisty přechod bez škubání, což se zapojenou váhou jsem měl pocit jako bych neuměl se spojkou (nečistý přechod). A nakonec jsem zkusil vytočit motor na 4000ot. a čekal jak se bude chovat rafička.. šla plynule dolu na 900ot. což se zapojenou váhou padala na 2až 3 zastávky tj. chviličku se zastavila třeba na 1500,1200ot. Třeba se mýlim nejsem odborník, všude kde jsem se ptal mi řekli, že váha to nebude. Ale ted si myslim že asi ano. Jinak mám motor 1.8T AGU 99 váha je původní (je naní vyrážen r.v.99) podle tach. bych měl mit najeto 132000km. Koupím novou váhu a snad to bude O.K. NEVÍ NĚKDO O SOLIDNÍM PRODEJCI ZA ROZUMNOU CENU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 (editace) Zkoušel někdy někdo? Názor odborníka? Editováno: 28. Červen 2007, autor: LuVIrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Zkoušel někdy někdo? Názor odborníka? Já když odpojil váhu, tak mi to ani neudrželo volnoběh, ale asi by to v nejhorším jelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 (editace) Zkoušel někdy někdo? Názor odborníka? Já mám odpíchlou lambdu už 20tis km a nepociťuju žádné změny do -, spíš naopak, nedávno jsem měřil tlaky a je to OK Ono po odpojení spadne RJ do režimu, kdy jede bez váhy na základě nějaké defaultní hodnoty, něco podobného je u lambdy Editováno: 28. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Zkoušel někdy někdo? Názor odborníka? Já mám odpíchlou lambdu už 20tis km a nepociťuju žádné změny, nedávno jsem měřil tlaky a je to OK ja pocitil negativně jen malinko nižší výkon, ale možná to bude jen pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Zkoušel někdy někdo? Názor odborníka? Já mám odpíchlou lambdu už 20tis km a nepociťuju žádné změny do -, spíš naopak, nedávno jsem měřil tlaky a je to OK Ono po odpojení spadne RJ do režimu, kdy jede bez váhy na základě nějaké defaultní hodnoty, něco podobného je u lambdy no ja doufám, že s novou to bude ještě lepší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 (editace) Zkoušel někdy někdo? Názor odborníka? Já mám odpíchlou lambdu už 20tis km a nepociťuju žádné změny do -, spíš naopak, nedávno jsem měřil tlaky a je to OK Ono po odpojení spadne RJ do režimu, kdy jede bez váhy na základě nějaké defaultní hodnoty, něco podobného je u lambdy no ja doufám, že s novou to bude ještě lepší!!! koupená nová a O.K. necuká a jede plynule rozjezd na 2 uplně v pohodě, aniž by padali otáčky a dusilo se. Zvuk motoru lepši(nebučí), spotřeba nižši cca o liter! JO a bavim se o váze vzduchu... nějak jsem si nevšiml... že tam někdo začal s lambdou.. Editováno: 1. Červenec 2007, autor: LuVIrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Zkoušel někdy někdo? Názor odborníka? Já mám odpíchlou lambdu už 20tis km a nepociťuju žádné změny do -, spíš naopak, nedávno jsem měřil tlaky a je to OK Ono po odpojení spadne RJ do režimu, kdy jede bez váhy na základě nějaké defaultní hodnoty, něco podobného je u lambdy no ja doufám, že s novou to bude ještě lepší!!! koupená nová a O.K. necuká a jede plynule rozjezd na 2 uplně v pohodě, aniž by padali otáčky a dusilo se. Zvuk motoru lepši(nebučí), spotřeba nižši cca o liter! JO a bavim se o váze vzduchu... nějak jsem si nevšiml... že tam někdo začal s lambdou.. Tu lambdu jsem uvedl jako příklad, že bez ní se dá jezdit taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Zkoušel někdy někdo? Názor odborníka? Já mám odpíchlou lambdu už 20tis km a nepociťuju žádné změny do -, spíš naopak, nedávno jsem měřil tlaky a je to OK Ono po odpojení spadne RJ do režimu, kdy jede bez váhy na základě nějaké defaultní hodnoty, něco podobného je u lambdy no ja doufám, že s novou to bude ještě lepší!!! koupená nová a O.K. necuká a jede plynule rozjezd na 2 uplně v pohodě, aniž by padali otáčky a dusilo se. Zvuk motoru lepši(nebučí), spotřeba nižši cca o liter! JO a bavim se o váze vzduchu... nějak jsem si nevšiml... že tam někdo začal s lambdou.. Tu lambdu jsem uvedl jako příklad, že bez ní se dá jezdit taky jj však jo!! jen já si toho nějak nevšiml... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry5 Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 no a načo ti váha ked to šlo aj beznej dobre, ked ju nemáš aspoň sa nedosere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 no a načo ti váha ked to šlo aj beznej dobre, ked ju nemáš aspoň sa nedosere ty ji tam snad nemáš??? Vic to žralo... a trochu slabší výkon jsem zaregistroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 no a načo ti váha ked to šlo aj beznej dobre, ked ju nemáš aspoň sa nedosere ty ji tam snad nemáš??? Vic to žralo... a trochu slabší výkon jsem zaregistroval. Bez váhy pojedeš na nouzovej režim, bude to žrát jako prase a bude to mít špatný přechody. Bez lambdy pojedeš zase na nouzák a když si nedáš pozor, tak tě to sežere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Taky jsem zkusil odpojit váhu vzduchu a neměl jsem to dělat, autí jelo stejně, tak jsem to připojil zpět a ouha, rozsvítila se mi kontrolka řídící jednotky a rychle do servisu. Naštěstí stačilo vymazat chybu od váhy vzduchu a už je klid, ale celkem mě to vyděsilo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 vahu si skontroluj na Vag-u skupina motor a zadaj si graf tam ti ukaze ako pracuje a kolko nasava az Vag nemas napis poradim ako sa za 6 litrov knemu aj kablu dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavacek Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Za 6000? Dobrý.... Na to že má "křáp z roku 99" - promiň tak to je trochu dost, ne? Měl by třebas origo a oficko VAG kabel, ale na doma...no nevím... Když si uděláš USB kabel dle www.id2.cz a mrkneš tam na soft IHR3040, tak to s tím uděláš taky. A máš to do 700,- max i s OBD2 konektorem. Mám 1,6 75kW a naprosto mi to na to postačuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonsamuelson Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Zdravím Vás ve spolek. Můj problém, případ. Mám tam originál, původní váhu vzduchu Bosh, po výměně turba nemělo auto požadovaný výkon, tedy takový jako před výměnou. Odpojím váhu vzduchu a auto opravdu ožije, jede parádně, volnobeh číststejsi a řazení hladší. Takže váha v cudu. Koupil jsem novou, ale Hellu a při rozjezdu auto cuka, na dvojku též. Prostě při pomalé jízdě a simrani plynu to skace. Takže mám zpět starý Bosh a to funguje bez příznaků Helly... Koupit nový Bosh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonsamuelson Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 V 1. 7. 2007 na 19:48, stihacka napsal: Bez váhy pojedeš na nouzovej režim, bude to žrát jako prase a bude to mít špatný přechody. Bez lambdy pojedeš zase na nouzák a když si nedáš pozor, tak tě to sežere... Nesouhlasím, bez váhy se to chová po všech směrech lépe. Spotřeba stejná, přechody super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.