Přejít na obsah

Solidní servis

Johnny_M

Doporučené příspěvky

Jelikož nejsem pražák, ale v současné době tu žiju a pracuju, tak bych se chtěl zeptat kdo má jaké zkušenosti se servisy naší drahé Škody. Potřeboval bych opravit nějaké ty šrámy na autě (přes Českou pojišťovnu a Škofin) a v Pardubicích není čas. Doporučíte mi někdo nějaký servis? Bydlím nedaleko Novodvorské - kousek mám Krč, Braník, Lhotku, Pankrác, který autoservis byste mi doporučili? V okolí jsem našel Auto Adámek, Autocentrum Na Strži, Bencar, Gold car servis, AB Auto Brejla - popřípadně pokud víte o někom lepším i mimo, tak budu vděčný. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi před půl rokem mi v Bencaru opravovali lak po drobné kolizi s blbcem. Nebyl to zrovna jednoduchý úkol, protože se musel (mimo jiné) kitovat a stříkat A sloupek, lakovala se celá střecha... Kromě A sloupku se asi opravoval jen vrchní krycí bezbarvý lak. Výsledek je ten, že není nikde nic poznat. Ani na tom A sloupku - mám, ale tmavý lak - graphite. Na světlém se rozdíly v odstínu poznají snáž. Nevýhoda může být, že lakovnu mají kousek za Prahou (Třebotov) a auta tam vozí po vlastní ose.

Jinak je to rodinný servis, asi nejlepší co jsem měl v Praze tu čest.

Odkaz ke komentáři

Ahoj!

No, tak nejřív bych ti chtěl trošku omezit výběr vyhozenim AB Auto Brejla. Jasně, bránit ti v návštěvě nebudu, ale pokud nepoznají ani vadný snímač natočení volantu se všemi jeho příznaky a svádí to na alarm a nechají si zaplatit 750Kč za to, že nic nenašli, tak to u mě rozhodlo.

Ale abych nebyl jen kritický - jezdím do Autosalonu Klokočka na Karlovarskou, OK, to máš z ruky, taky co jsem zkusil mají dobrý služby a ceny u Auto Adámek v Modřanech, to máš asi blíž.

Odkaz ke komentáři

Díky za odpovědi a rady, zkusím Ben Car, pokud by zklamali tak zkusím PCE, KV jsou přeci jen daleko, ale dík za tip:).

.

Mam dojem ze se jedna o Karlovarskou ulici a ta je na Praze 6 a ne o Karle Varle :)

Ja to jen rychle prolit a nepremejslel sem nad tim, dik za upozorneni, uz je to opraveno;)

Editováno: , autor: Johnny_M
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...