Johnny_M Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Jelikož nejsem pražák, ale v současné době tu žiju a pracuju, tak bych se chtěl zeptat kdo má jaké zkušenosti se servisy naší drahé Škody. Potřeboval bych opravit nějaké ty šrámy na autě (přes Českou pojišťovnu a Škofin) a v Pardubicích není čas. Doporučíte mi někdo nějaký servis? Bydlím nedaleko Novodvorské - kousek mám Krč, Braník, Lhotku, Pankrác, který autoservis byste mi doporučili? V okolí jsem našel Auto Adámek, Autocentrum Na Strži, Bencar, Gold car servis, AB Auto Brejla - popřípadně pokud víte o někom lepším i mimo, tak budu vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Asi před půl rokem mi v Bencaru opravovali lak po drobné kolizi s blbcem. Nebyl to zrovna jednoduchý úkol, protože se musel (mimo jiné) kitovat a stříkat A sloupek, lakovala se celá střecha... Kromě A sloupku se asi opravoval jen vrchní krycí bezbarvý lak. Výsledek je ten, že není nikde nic poznat. Ani na tom A sloupku - mám, ale tmavý lak - graphite. Na světlém se rozdíly v odstínu poznají snáž. Nevýhoda může být, že lakovnu mají kousek za Prahou (Třebotov) a auta tam vozí po vlastní ose. Jinak je to rodinný servis, asi nejlepší co jsem měl v Praze tu čest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Ahoj! No, tak nejřív bych ti chtěl trošku omezit výběr vyhozenim AB Auto Brejla. Jasně, bránit ti v návštěvě nebudu, ale pokud nepoznají ani vadný snímač natočení volantu se všemi jeho příznaky a svádí to na alarm a nechají si zaplatit 750Kč za to, že nic nenašli, tak to u mě rozhodlo. Ale abych nebyl jen kritický - jezdím do Autosalonu Klokočka na Karlovarskou, OK, to máš z ruky, taky co jsem zkusil mají dobrý služby a ceny u Auto Adámek v Modřanech, to máš asi blíž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny_M Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 (editace) Díky za odpovědi a rady, zkusím Ben Car, pokud by zklamali tak zkusím PCE, Karlovarska je dal, ale dík za tip:). . Editováno: 4. Červenec 2007, autor: Johnny_M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Díky za odpovědi a rady, zkusím Ben Car, pokud by zklamali tak zkusím PCE, KV jsou přeci jen daleko, ale dík za tip:).. Mam dojem ze se jedna o Karlovarskou ulici a ta je na Praze 6 a ne o Karle Varle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny_M Vloženo 4. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 (editace) Díky za odpovědi a rady, zkusím Ben Car, pokud by zklamali tak zkusím PCE, KV jsou přeci jen daleko, ale dík za tip:).. Mam dojem ze se jedna o Karlovarskou ulici a ta je na Praze 6 a ne o Karle Varle Ja to jen rychle prolit a nepremejslel sem nad tim, dik za upozorneni, uz je to opraveno;) Editováno: 4. Červenec 2007, autor: Johnny_M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.