stanmar Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 No hlavně někam ,kde není taková kosa. Na to postávání u auťáků to fakt teď venku moc není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Za me je to ok. Otazka je jak by se na to tvarili ostatni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Pro mne je to celkem snesitelný,mě nějaký ten km navíc nezabije,a třeba by se objevilo více lidí z oblasti MB. Ovšem jak jsem tak pročítal toto vlákno,na to,kolik lidí je z Prahy tak na srazy jezdí asi jen skuteční nadšenci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Ja dojel az od Turnova a rad Doufam, ze se sejde vice lidi....predpokladam, ze to taky bylo tim pocasim, kdy se chtelo jet opravdu jen otuzilcum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Jedem, klidně tenhle víkend. Udělám si výlet.Domluvte někdo restauraci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Brandýs pro mne není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 no za me jedine v mrazu, snehu, ledovce... tohle vsechno mi nevadi, -20 idealni teplicko (uz nemam diesel, tak to nemusim resit)... zase jaro leto, to neni moje obdobi... ani klima me nezchladi a stat nekde venku v 30 stupnovych vedrech.... a pak lezt do cerneho auta... 20km po Praze mimo spicku neni tak hrozny... ale urcite se budu ridit dostupnosti lokality a vzdalenosti (ale kolem tech 50km neni problem) volba presidenta: zbytecny, stejne zvolili nekoho jinyho a uz neni koho vybirat, asi pujdu a na pisu na listek Okamura, jako to uz jeden clovek udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 s-talker, moc si o poctu lidi iluze nedelej, tady se schazi jen skalni, to je proste praha jinak klidne jestli najde nekdo v brandyse dobre misto, muzeme to udelat tam, asi by par lidi nakonec prece jen prijelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 btw... udelat misto na stani a pokecat se da vsude a za kazdeho pocasi http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?photo=60415 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Jako Brandýs není takový problém pro mne, buď tam můžu dorazít z práce nebo to spojím s výletem k babičce avšak z mého bydliště kdybych tam jel, tak to mám taky nějakých 40 km Ale marně přemýšlím, kde v Brandýse se sejít parkoviště by bylo dobré třeba u Tesca nebo tam v těch místech, ale nedá se tam nikam zalést do tepla (kavárna, hospoda, Mekáč apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Zrovna jsem přijel z Brandýského Tesca a tam si můžeme sednout maximálně do čínské restaurace. Probíhá během takovýchto srazu i prohlídka jiných aut nebo burza? Rád bych dokoupil a podíval se na nějaké zajímavé věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Koty: tak určitě si můžeš prohlédnout auto ostatních a burza stačí sem napsat před srazem, co sháníš a pokud to někdo zrovna doma má, tak ti to přiveze ale jako všechny krámy sebou nevozíme a neotvíráme kufry a čekáme, jestli si někdo něco koupí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) Brandýs je kousek...Klidně přijedem. Editováno: 18. leden 2013, autor: Badd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 RS přestavbu: nárazníky, křídlo a dál nevím co je potřeba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 V Brandýse toho moc není. To už je lepší zajít/zajet do Staročeský hospody ve Starý Boleslavi - hned za mostem, naproti kostelu u náměstí. Před hostincem je malý parkoviště, max. však pro 10 aut. A je tam vynikající kuchyně za rozumný ceny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Navrhuji sejit se tady (kdyz uz tu padaj i jiny mesta), je tam obri parkoviste, Tesco, vyborna restaurace u Svejka (ta oranzova budova), S-Club - posilovna/bowling/diskoteka, taky nejaky dilna na auta a benzinka... co vic? Kousek od DALNICE http://www.mapy.cz/s/66a1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Pražský sraz v Děčíně, to asi ne hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 No co,uděláte si výjezdní zasedání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) Brandys / Stara Boleslav kdykoliv zitra do 16:00 jsem k dispozici. Jen tu snad mimo Tesco a Penny nic neznam ...ale Navigon si poradi ... jinak pak budu moci az v unoru, jakmile bude klid po prestehovani. Editováno: 18. leden 2013, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) Pražský sraz v Děčíně, to asi ne hele kdyz Decinaci jezdej do Prahy na prazsky srazy, tak proc ne obracene ; Prazsky srazy v Decine Editováno: 18. leden 2013, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Do teď jsem nevěděl, že jsi z Děčína a že jezdíš tak daleko to potom jo, občas by se tam vyrazit mohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Ja muzu taky az v unoru. Jsem v jiznich cechach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Tak to nechame na unor, treba se do ty doby otepli Jinak proc ne nejakou restauraci s parkovistem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 nebo pojedem do jiznich cech do pipovaaaru, jel bych hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.