Pawouk Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Se mnou se nepocita? jsi se nenapsal do toho důdlu Tůdle důdle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 (editace) Já také nejspíš dorazím, asi ještě na zimních, myslel jsem, že stihnu přezout a místo toho vozím pneu v autě, chtělo by to nějaký pneuservis i o víkendu: ) Editováno: 6. Duben 2013, autor: Badd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 ...... dorazim taktez asi dylejc a jelikoz nejsou ALU jeste rozlesteny tak porad ve WINTER edici a mozna dokonce i poradne spinavej uvidime pojedu hlavne na spotrebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Mozna to s temi zimnimi jeste vyhrajete, v Modranech snezi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Jj, taky jsem byl překvapen sněhem... B-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Tak nakonec dorazím asi také později, neuvědomil jsem si že je dnes ForCaravan, musím tam jít, potřebuji pár věciček do bydlíku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 V Ruzyni taky sněží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Tak si muzeme na sraze postavit snehulaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 jj,a každej si přiveze svůj sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Se budu ještě rozmýšlet, čím pojedu ale já doufám, že do odpoledne sněžit přestane a roztaje to a uschne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 ja si snih neprivezu, parkuju v podzemni garazi, protoze jinde misto nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 nedorazím; v pátek mi kleklo auto (závada na výměníku topení a sežralo mi to všechnu vodu, takže Octa v servisu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 mas spis napsat, kdo me sveze a odkud si jinak Octy je me lito, snad bude brzo znovu jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 nn Kubo, mám tu ještě hafo učení - mám v plánu do června dodělat školu (už konečně), takže jde v tuto chvíli téměř vše bokem. Na Clintův sraz ale dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) Tady to je samej školák. Já se k vám přidám od září. Editováno: 7. Duben 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Vpoho Honzo, naprosto tě chápu. Tedko ještě sedim ve škole... Pawouk: dobře děláš znalosti a dokončené a potvrzené studium ti nikdo nevezme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 bohužel se dnes VŠ studuje jen kvůli papíru. Znalosti a praxe nikoho nezajímají. Ale "těším" se na dobu, kdy na pracovním trhu bude přehršel titulovaných absolventů VŠ, kteří nebudou umět nic a budou sedět na úřadu práce; tak jako tomu je ve Španělsku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Tak na třetí nestíhám ale dorazim mezi pul čtvrtou a čtvrtou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Sraz SUPER, už se těším na další. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 taky taky, akorat nemam ani fotky z minuleho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Neboj,z minulého ti je upnu a pak šoupnu link do PM. Akorát dnes tam fotil mc2uba a ještě se tady neobjevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Bylo to fajne;-). Tak zas v kvetnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Sraz dobrej,účast dobrá,jen to sakramentský počasí by se konečně mohlo otočit - doufám že v květnu budeme potřebovat chlazený pítí a ne horký kafe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) čau, už jsem se konečně dostal domů, teď pracuji na fotkách, za chvilku jsou tu Teď tak koukám, že ta bílá Octa v kombíku byla taky naše sakra tu jsem nenafotil .. Jinak sraz super též už se těším na příští i když to asi nedorazím, páč budeme ještě v Rakousku na Worthersee Editováno: 7. Duben 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 bééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.